קניה לווין וממיר

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
איזבל2013
חבר פורום
חבר פורום

קניה לווין וממיר

שליחה על ידי איזבל2013 »

שלום רב,
אני רוצה לרכוש אנטנה וממיר HD דיגיטלי DVBT של עידן פלוס .השאלה שלי האם אני יכולה לקלוט ולהקליט תכניות אם אני גרה
במושב בבית קרקע בדרום? האם אתם יכולים להמליץ על חברה שמספקת אנטנה וממיר ?האם זה טוב לרכוש מעידן פלוס?
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

Re: קניה לווין וממיר

שליחה על ידי גלובל »

יש כמה סתירות בכותרת השרשור שלך ובשאלות שמראות על חוסר הבנה ובלבול אי לכך הנה מס' הבהרות:
1) שיטת שידור DVB-T שבארץ שנקרא עידן פלוס זה לא קליטה מלויין כי אם קליטה מהאויר בעזרת אנטנה רגילה לתחום UHF ,
2) עידן פלוס כרגע עדיין לא משדר ב HD רק ב SD אבל מדברים שבעתיד ישדרו גם HD ...זה יהיה בשיטת - DVB-T2 ,
3)בדרום הארץ ערוץ הקליטה של עידן פלוס הוא ערוץ 29 ב UHF אין סיבה שלא תוכלי לקלוט !
4) ניתן לנסות לקלוט עם אנטנה פנימית אבל קליטה יציבה וטובה יותר מתקבלת עם אנטנה חיצונית בגג
( אנטנה פשוטה ל UHF כמו של פעם לא צלחת לויינים ! )
5) עידן פלוס - זה מחלקה ממשלתית תחת הרשות השניה שמשדרת את השידורים הקרקעים חינם לכל דורש
(ערוצים - 1, 2, 10, 33, 99 (הכנסת) ,23 – (החינוכית) ,
עידן פלוס אינה מצבעת התקנות או מוכרת ממירים ! מידע נוסף - http://www.rashut2.org.il/idan_lobby.asp
6) ברוב מקלטי הטלויזיה החדשים שנמכרים בשנים האחרונות יש טיונר דיגיטלי פנימי שקולט עידן פלוס ואין צורך בממיר חיצוני .
7) כל מתקין יכול לספק לך ממיר ( שגם מקליט ) ואנטנה ...אבל את יכולה גם לנסות להתקין לבד ולקנות ממיר לבד למשל מהחנות
http://www.satshop.co.il/dvb-t.cfm
8)עבודת מתקין תדרש בדר"כ רק אם צריך אנטנה חיצונית , יש סיכוי סביר שאנטנה פנימית תעבוד טוב ואז אין צורך במתקין
זאת במידה ואין הסתרות רציניות של צמחיה או מבנים גבוהים מסביב לאיזור של הבית שלך ...
איזבל2013
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי איזבל2013 »

השאלה שלי לאחר שאני אבדוק את הקליטה עם אנטנה פנימי ואם זה לא יעבוד אני יכולה לרכוש אנטנה חיצונית רגילה ?
יש לי פלזמה וLCD מלפני 10 שנים אז לא נראה שאפשר להקליט.
1. איזה ממיר אתה ממליץ לקנות?
2.האם ארצה לראות ערוצים מאירופה וארה"ב אני צריכה אנטנה לוויין?
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

1) ברור - במידה והקליטה עם אנטנה פנימית לא תהיה מספיק טובה תמיד אפשר יהיה להתקין אנטנה חיצונית ל UHF .
2)צודקת - טלויזיה בת 10 ...אכן סביר שאין לה מקלט דיגיטלי פנימי ויש צורך בממיר .
3) לא מכיר ממירים לעידן ,תפני ללינק שנתתי קודם או דרך אתרי הקניות באינטרנט ...המצלתי -כדאי לנסות למצוא
ממיר שיש לו DVB-T2 הכנה לעתיד ל HD וגם אופציה להקלטה ע"ג דיסק או USB ....אולי מישהו אחר פה בפורום יוכל להמליץ .
4)ערוצים מחו"ל ...נכון זה רק בעזרת צלחת לויין , אם את הולכת לכיוון כזה אז תדעי שיש ממירים משולבים
שיש להם גם ממיר לעידן פלוס וגם ממיר לוייני .
nati777
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nati777 »

קישור אסור נמחק
שלח תגובה