אני שואל עבור סבתא שלי
יש לנו בעיות עם הוט איכות השידור באזור שלנו ירודה והם לא מעוניינים לטפל בזה, חשבנו לעבור ליס אבל אין שם את הערוצים שהיא אוהבת אז חשבתי לעבור ללווין פרטי.
אשמח לדעת איך מתחברים ללווין שמשדר ערוצים מטורקיה, ספרד ואיטליה (לפחות אלו שבהוט) וכמו כן גם ערוצים של הארץ (ראשון, שני, 10)
אשמח ראשית לדעת שיש אפשרות לצפות בערוצים האלו וכמו כן מה סדר גודל העלות של התקנה (2 נקודות סה"כ)
טורקיה אתה צריך צלחת 80 סנטימטר לפחות וצלחת נוספת מטר לאיטליה ספרד וערוצי ישראל או צלחת נוספת לערוצי ישראל בלבד אם אתה רוצה קליטה מקסימלית של ערוצי ישראל השאלה אם יש לך מקום ל3 צלחות שונות
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
תומר 1 כתב:טורקיה אתה צריך צלחת 80 סנטימטר לפחות וצלחת נוספת מטר לאיטליה ספרד וערוצי ישראל או צלחת נוספת לערוצי ישראל בלבד אם אתה רוצה קליטה מקסימלית של ערוצי ישראל השאלה אם יש לך מקום ל3 צלחות שונות
קישקוש.
לטורקיה צריך מינימום מטר לקליטה מקסימלית. לי היה מטר 20.
הוטבירד כמרכזינקלט אצלי שפיץ עם עמוס צדדי. על אותה צלחת יש לי גם את ניילסט שגם נקלט מעולה.
למה קשקוש קוטר מינימלי 80 סנטימטר אצל לקוח שלי מותקנת צלחת מטר כמובן הרי היו שינויים בטורקסאט וטענו ש80 סנטימטר
זה מספיק בגלל השינוי בלווין החדש קשקוש זה שניילסאט נקלט מעולה בצדדי במרחק 20 מעלות עמוס צדדי נקלט לא רע יחסית
למרות שמומלץ צדדי עד 12 מעלות מרחק בלבד
בנוסף אתה ממליץ לקנות ציוד מהארץ בגלל האחריות ובכל זאת קנית בעצמך מאחד האתרים כאשר ההפרש במחיר לדעתי אינו מצדיק
קנייה שלא מהארץ
נערך לאחרונה על ידי תומר 1 ב 24 אוגוסט 2014, 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
סליחה הוא ביקש ספרד - באסטרא זה באלומה רחבה . אני בעד צלחת נפרדת לכל לווין . איטליה מטר מספיק אבל כמובן שמטר ועשרים טוב יותר רוב המתקינים משתמשים במטר . טורקיה מינימום 80 סנטימטר עדיפות למטר . ישראל מומלץ לפחות 80 סנטימטר למרות שרוב המתקינים משלבים עם הוטבירד בצלחת מטר .