אתמול השתמשתי בסאט פיינדר המחובר לממיר מדויק עם 3 פרמטרים זה נתן כיוון מדויק של הזוית וגם של הכיוון פשוט תמיד צריך להנמיך עוצמה לדרגה 5 כדי להגיע לכיוון אופטימלי ולבחור בתדר מתאים ללווין המבוקש קודם כל כיוון מדויק של הזוית אחר כך של הlnb ולבסוף של כיוון הצלחת השתמשתי בזה כי המכשיר כיוון משום מה לא פעל וסאט פיינדר אנלוגי כמובן ולא דיגיטלי שאינו מומלץ
לפחות לפי בדיקה שלי של דגם מסוים
סאט פיינדר לכיוון צלחת
-
צור .א
- תותח על

Re: סאט פיינדר לכיוון צלחת
אפילו קרמר הטכנאי השתמש בעבר בסאט פיינדר כשהתקלקל לו מכשיר הכיוון .יש סאט פיינדר מקצועי נאנוסאט המתחבר לממיר ונותן כיוון מדויק ביותר . נכון שבסאט פיינדר הפשוט עלול להיות זיוף בכיוון במידה ולא ידוע הכיוון המדויק של הלווין המבוקש . גם בפלאפון יש תצוגה לכיוון צלחת לווין כנראה לפי מצפן או משהו דומה .דבר אחד בטוח הסאט פיינדר יעיל למציאת הזוית המדויקת וזה הכי חשוב
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
Re: סאט פיינדר לכיוון צלחת
במצב שאין בכלל קליטה בממיר הסאט פיינדר צפצץ כאילו סיגנל מלא
בקיצור זה לא אמין ובכל זאת זה הצליח במקרה שהיה צורך רק בכיוון מחדש של הזוית
טוב בשלושת הפרמטרים של הממיר לא היה סיגנל ובמידה וכן היה באחד מהם אז זה כן היה עוזר
ובכל זאת צריך עוד מישהו ליד הטלויזיה ליתר ביטחון כך שזה לא שווה הרבה
אלא אם יודעים במדויק את הכיוון המתאים ובכל זאת זה הראה שמתקבל מתח מהממיר כלומר שה lnb תקין
בקיצור זה לא אמין ובכל זאת זה הצליח במקרה שהיה צורך רק בכיוון מחדש של הזוית
טוב בשלושת הפרמטרים של הממיר לא היה סיגנל ובמידה וכן היה באחד מהם אז זה כן היה עוזר
ובכל זאת צריך עוד מישהו ליד הטלויזיה ליתר ביטחון כך שזה לא שווה הרבה
אלא אם יודעים במדויק את הכיוון המתאים ובכל זאת זה הראה שמתקבל מתח מהממיר כלומר שה lnb תקין
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל