המלצה על כבל HDMI?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
moshe2go
תותח על
תותח על
Has thanked: 22 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

המלצה על כבל HDMI?

שליחה על ידי moshe2go »

שלום,

אני משתמש בכבל המקורי שקבלתי עם הממיר DM800se ולאחרונה ישנה בעיית מגעים והתמונה נעלמת לפעמים.
אשמח להמלצה על כבל HDMI טוב במחיר סביר בארץ או יבוא מחו"ל .

בברכה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים

"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

Re: המלצה על כבל HDMI?

שליחה על ידי gilad2211 »

יש באייבורי מחשבים כבל של חברת etion...לא זוכר כמה הוא עולה אבל הוא לא עובר את ה25 ש"ח והוא מצויין.
סמל אישי של משתמש
moshe2go
תותח על
תותח על

שליחה על ידי moshe2go »

תודה - אני הולך לבדוק את זה.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים

"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

אחת החברות המובילות בעולם לכבלי מולטימדיה היא - Monster
כבל HDMI טוב כדאי שיהיה בתקן המתקדם 1.4 ובאיכות טובה ...הנה אתר החברה -
http://www.monsterproducts.com/hdmi/hdmi.asp
ניתן לקנות בארץ ( קצת יקר ) וניתן להזמין מאי-ביי במחירים סבירים ,

בלי קשר ....בעיות מגעים יכול להיות גם מהחיבור HDMI נקבה בממיר או בטלויזיה ולאו דוקא מהכבל עצמו
סמל אישי של משתמש
moshe2go
תותח על
תותח על

שליחה על ידי moshe2go »

בלי קשר ....בעיות מגעים יכול להיות גם מהחיבור HDMI נקבה בממיר או בטלויזיה ולאו דוקא מהכבל עצמו
אכן כן - הקטע הבעייתי לפי בדיקתי הוא בחיבור בין הכבל לטלוויזיה - אם אני משחק שם אז יש בעיה - אבל מכיוון שהבעיה מופיעה בכל מחברי HDMI שבטלויזיה יותר סביר שהבעיה בכבל. אין לי כרגע עוד כבל לצורך השוואה - אם הבעיה בטלויזיה אין הרבה מה לעשות...
אני משער שעיקר ההבדל בין הכבלים הוא באיכות ציפוי הזהב ועוביו - כנראה שהכבל שציינת מצטיין בזאת.
אנסה לבדוק באיביי אם המחיר סביר.

תודה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים

shaico1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי shaico1 »

יש כאן המון - מ-5.5 ש"ח ומעלה. רק תבחר...
http://www.buyincoins.com/s/hdmi.html

אתר אמין ומעולה. ממליץ בחום.

אל תתפתה לקנות מותג. בכבל HDMI אין לשם היצרן שום השפעה על איכות התמונה. מנסיון.
1.8m = 13E , 19.2E,
1.2m = 4W , 7W

ממיר Visionet - Leopard.
סמל אישי של משתמש
moshe2go
תותח על
תותח על

שליחה על ידי moshe2go »

אל תתפתה לקנות מותג. בכבל HDMI אין לשם היצרן שום השפעה על איכות התמונה. מנסיון.
באופן כללי לגמרי מסכים איתך - אני ממש לא האיש של מותגים, למרות שרוכש מוצרים איכותיים ביותר - אולם במקרה דנן חוששני שיש חשיבות ליצרן. והנסיון מאשר - הכבל שהגיע עם הממיר כנראה לא הכי איכותי וכבר בהתחלה היו בעיות וכעת זה החמיר - כמובן בתקווה שהבעיה בכבל ולא בטלויזיה או בממיר. מסתבר שיש חשיבות לאיכות ציפוי הזהב ולדיוק המכני של מיקום המגעים בהתאם לתקן כך שיתאים למחבר הנגדי. לא מדובר באיכות התמונה אלא בהעלמות התמונה בכלל ולאחר משחק עם המחבר היא חוזרת.
אבל מכיוון שאוהב אתגרים אנוכי והאתר שצרפת נראה אטרקטיבי - אשמח לדעת אם יש לך נסיון עם כבל ספציפי מתוך המבחר הגדול שם? המלצה כזו תעזור. אני רואה שהם בתקן 1.4 - בהנחה שניתן לסמוך על המידע באתר - תקן מתקדם כפי שצוין בפוסט קודם כאן.

תודה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים

shaico1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי shaico1 »

אני ממש לא זוכר איזה כבל בדיוק הזמנתי. מה שאני זוכר : ציפוי זהב, אורך 2 מ', ובתמונה באתר הוא היה נראה איכותי.
מה שהוכח כנכון, תודה לאל...
1.8m = 13E , 19.2E,
1.2m = 4W , 7W

ממיר Visionet - Leopard.
סמל אישי של משתמש
moshe2go
תותח על
תותח על

שליחה על ידי moshe2go »

shaico1 שלום,

הזמנתי מהאתר שהמלצת את הכבל הבא: http://www.buyincoins.com/item/19879.html#.U_xvuvEvAW0
הוא הגיע ונראה באיכות טובה מאוד - רואים מצוין - נראה אפילו יותר טוב מהקודם אבל אולי זה פסיכוסומטי ;)
הוא בתקן 1.4 - צריך לבדוק מה זה אומר - לפי מה שמצאתי יש לזה כמה יתרונות - אות שמע מוחזר לצורך חיבור למערכת שמע, ניתן להעביר על אותו כבל גם רשת - מניח שדרוש להזמין במיוחד כבל שכולל זאת. מישהו יכול להוסיף?
הייתי מוכן לשלם יותר ולהזמין מאיביי את הכבל של מונסטר כפי שהומלץ לעיל - הבעיה שהמשלוח עולה יותר מהמוצר...
הכבל לא כולל את הצמידים שאמורים למנוע הפרעות - דווקא יש אותם על הכבל הישן המקורי שהגיע עם הממיר ואם יהיה צורך אעביר אותם לכבל החדש. דרך אגב, בינתיים החלפתי בין צדדי הכבל הישן וכרגע נפתרה הבעיה המקורית אבל לא ניתן לסמוך על זה...
הזמנתי עוד כמה מוצרים לאופניים וכו - יש באתר הזה עוד הרבה מוצרים במחירים נמוכים - אם משווים את אותו מוצר לעומת אתרים כמו אליאקספרס או DX אז באתר הזה המחירים נמוכים משמעותית, אבל המגוון הרבה יותר קטן. גם השרות מצוין - תוך יום שולחים את המוצר ומציגים צילום של האריזה.

תודה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים

שלח תגובה