לא מצליח לכוון צלחת YES
-
kilo345
- חבר פורום

לא מצליח לכוון צלחת YES
אני מתקשה לכוון צלחת יס לעמוס ניסיתי עם מצפן לראות צלחות של אחרים לא הצלחתי
עכשיו יש בצד איפה שהברגים את הזויות ועל ה LNB גם יש מספרים
אשמח לדעת אם למישהו יש יס והוא יגיד לי לאיזה ערכים צריך לכוון את זה אני גם צריך את הכיוון הכללי לאן הוא צריך לפנות יש לי אפליקציה של מצפן וזה בערך על 220 מעלות
(שאלה פשוטה לכל לויין צריך LNB שונה? כי ניסיתי לתפוס עמוס עם צלחת שמכוונת על הוטבירד זה תופס AMOS 2 11L אבל יש מנעול סגור ואני לא מקבל כלום)
תודה לעוזרים
עכשיו יש בצד איפה שהברגים את הזויות ועל ה LNB גם יש מספרים
אשמח לדעת אם למישהו יש יס והוא יגיד לי לאיזה ערכים צריך לכוון את זה אני גם צריך את הכיוון הכללי לאן הוא צריך לפנות יש לי אפליקציה של מצפן וזה בערך על 220 מעלות
(שאלה פשוטה לכל לויין צריך LNB שונה? כי ניסיתי לתפוס עמוס עם צלחת שמכוונת על הוטבירד זה תופס AMOS 2 11L אבל יש מנעול סגור ואני לא מקבל כלום)
תודה לעוזרים
-
kilo345
- חבר פורום

Re: לא מצליח לכוון צלחת YES
תודה רבה לך!
יש לי ממיר של YES ויש שם מלא עמוסים מתוך הרשימה זה קולט רק שני עמוסים AMOS 2 11L ועוד איזה אחד 114 נראלי
כאשר אני נכנס אליהם מראה את רמת הסיגנל ,אבל יש שם מנעול(אוליי כאן הבעיה עם המנעול) אני לוחץ שמור שינויים ולא מופיע שום ערוץ
יש לי ממיר של YES ויש שם מלא עמוסים מתוך הרשימה זה קולט רק שני עמוסים AMOS 2 11L ועוד איזה אחד 114 נראלי
כאשר אני נכנס אליהם מראה את רמת הסיגנל ,אבל יש שם מנעול(אוליי כאן הבעיה עם המנעול) אני לוחץ שמור שינויים ולא מופיע שום ערוץ
-
jr1953r
- חבר פורום

אם יש לך עמוס 2/3 אזה הכל בסדר כיונת בצורה הנכונה.kilo345 כתב:תודה רבה לך!
ברור שיופיע מנעול מכיוון שערוצים אלה מוצפנים, אתה צריך כרטיס יס או שיתוף.
אתה אומר שיש לך ממיר של יס כך שלא הגיוני שיש לך מנעול וגם אתה לא צריך לראות "הרבה עמוסים"
איזה ממיר יש לך?
-
kilo345
- חבר פורום

ממיר של YES HD יכול להיות שהכרטיס נדפק?jr1953r כתב:אם יש לך עמוס 2/3 אזה הכל בסדר כיונת בצורה הנכונה.kilo345 כתב:תודה רבה לך!
ברור שיופיע מנעול מכיוון שערוצים אלה מוצפנים, אתה צריך כרטיס יס או שיתוף.
אתה אומר שיש לך ממיר של יס כך שלא הגיוני שיש לך מנעול וגם אתה לא צריך לראות "הרבה עמוסים"
איזה ממיר יש לך?
-
jr1953r
- חבר פורום

הכל יכול להיות אני ממליץ שתבדוק בבית אחר שיש לו יס ותעשה איפוס לממיר
אם הכל בסדר אז הבעיה אצלך בבית
אם הכל בסדר אז הבעיה אצלך בבית
-
yzelec
- אחלה חבר

- Has thanked: 19 פעמים
- Been thanked: 3 פעמים
- יצירת קשר:
הצלחת שלו כניראה מכוונת להוטבירד בגלל זה יש לו סיגנאל , טרנספונדרים דומים בורטיקל
אין סיכוי שהוא מכוון להוטבירד
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
kilo345
- חבר פורום

אכן מכוון להוטבירד אבל זאת צלחת של 1.00 -1.20 אבל זה אמור לקלוט את שניהם שמעתי(יש קליטה של 70- 60)
אז אתם אומרים להזיז אותה טיפה לכיוון עמוס?
אז אתם אומרים להזיז אותה טיפה לכיוון עמוס?
-
jr1953r
- חבר פורום

לא מה פתאום הגודל בסדר אתה צריך עינית הוטבירד מרכזי ועמוס צדדי אתה לא יכול לקלוט את שניהם על ענית אחת