מזל טוב ל HOT(:
-
רמי.א
- תותח על

מזל טוב ל HOT(:
חברת HOT התחילה לפתח ולשווק במדינת ישראל אינטרנט שיכול גם להגיע למהירות הורדה של 200 מגה, והעלאה של 5 מגה. מזל טוב(:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000937616
http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/
לשם השוואה, בבזק נכון לעכשיו המהירות העלאה זה 3 מגה, כאשר בחיבור אלחוטי, המהירות יותר חלשה מהקווי.
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... rice_rate/
אני מקווה שבזק ושאר החברות יתנו שירות יותר טוב.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000937616
http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/
לשם השוואה, בבזק נכון לעכשיו המהירות העלאה זה 3 מגה, כאשר בחיבור אלחוטי, המהירות יותר חלשה מהקווי.
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... rice_rate/
אני מקווה שבזק ושאר החברות יתנו שירות יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי רמי.א ב 12 מאי 2014, 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
drsignal
- תותח על

Re: מזל טוב ל HOT(:
עוד לא ראיתי יותר מ 30Mbit אמיתי (וכמובן שאני יודע לספור, אני מהנדס)
שים לב המרה יחידות מדידה מ MBit ל Mbyte
30mbit=1024*30/8=3.84 Mbyte
עוד לא ראיתי שהם באמת עומדים בזה .... הם יכולים לספר עד מחר שגם 1000mbit וכו' זה אולי עובד על מי שלא מבין הרבה,אותי זה לא משכנע
עוד לא ראיתי שהם באמת עומדים בזה .... הם יכולים לספר עד מחר שגם 1000mbit וכו' זה אולי עובד על מי שלא מבין הרבה,אותי זה לא משכנע
עד שלא יהיה חיבור FTH פייבר עד לבית אמיתי ...אין מה להתלהב מכל החדשנות לכאורה הזאת .
ובטח לא מחברת HOT שהיא אחת החברות הגרועות בארץ בשירות לקוחות ובטיב המוצר ...אחרי שהתחברת
ונתת את אמצעי התשלום ...תשכח מלקבל שירות אדיב ובזמן או שידברו איתך בכלל ... וזה מנסיון אישי .
גם לגבי ה - 5 מגה אפסטרים ...אין מה להתלהב ...כל למי שגלש בחו"ל במדינות מסודרות יודע שברוב המקומות
יש בדר"כ פול דופלקס ומהירות העלאה זהה למהירות הורדה ....דבר שמעולם לא התאפשר במדינת הקומבינות ( ישראל ) !!
ובטח לא מחברת HOT שהיא אחת החברות הגרועות בארץ בשירות לקוחות ובטיב המוצר ...אחרי שהתחברת
ונתת את אמצעי התשלום ...תשכח מלקבל שירות אדיב ובזמן או שידברו איתך בכלל ... וזה מנסיון אישי .
גם לגבי ה - 5 מגה אפסטרים ...אין מה להתלהב ...כל למי שגלש בחו"ל במדינות מסודרות יודע שברוב המקומות
יש בדר"כ פול דופלקס ומהירות העלאה זהה למהירות הורדה ....דבר שמעולם לא התאפשר במדינת הקומבינות ( ישראל ) !!
-
satcard
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אתם סתם משמיצים וכנראה המהנדס באמת לא יודע לספור.
לי יש 100 שקל הוט ועושה הרבה הורדות משרתים בחו"ל ואני מקבל קצבי הורדה של 60 ו 70. אני מגביל את הקצב שלא יעבור את ה 70 כדי שישאר רוחב פס לצרכים של גלישה.
ניסיתי להזמין אינטרנט מבזק וכול מה שהם יכולים לספק אצלי זה 20 מגה עלובים.
לי יש 100 שקל הוט ועושה הרבה הורדות משרתים בחו"ל ואני מקבל קצבי הורדה של 60 ו 70. אני מגביל את הקצב שלא יעבור את ה 70 כדי שישאר רוחב פס לצרכים של גלישה.
ניסיתי להזמין אינטרנט מבזק וכול מה שהם יכולים לספק אצלי זה 20 מגה עלובים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
רמי.א
- תותח על

בקשר לבזק האם הכוונה פה היא לגלישה אלחוטית ? או גם קווית ?
סאטכרד, בבזק בילאומי עם הפאואר NGN , אמרו לי שהם צריכים תוך כמה שבועות לתת גם אינטרנט של 200 מגה הורדה.
סאטכרד, בבזק בילאומי עם הפאואר NGN , אמרו לי שהם צריכים תוך כמה שבועות לתת גם אינטרנט של 200 מגה הורדה.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
גלישה אלחוטית? אתה מתכוון בבית דרך הנתב בחיבור אלחוטי? זה ממש לא קשור למה שמדברים פה.
אנחנו מדברים על חיבור התשתית. כלומר מה ספק התשתית נותן לך דרך הקו שלו.
פאואר NGN זה שם שבזק בינלאומי המציאו לקו שיש להם לחו"ל. היום למעשה כל מי שמחובר לבזק בינלאומי וגולש לחו"ל גולש דרך החיבור הזה שלהם. גם זה אינו קשור לתשתית. זה קשור ליכולת הספק לתת לך רוחב גלישה לחו"ל.
אנחנו מדברים על חיבור התשתית. כלומר מה ספק התשתית נותן לך דרך הקו שלו.
פאואר NGN זה שם שבזק בינלאומי המציאו לקו שיש להם לחו"ל. היום למעשה כל מי שמחובר לבזק בינלאומי וגולש לחו"ל גולש דרך החיבור הזה שלהם. גם זה אינו קשור לתשתית. זה קשור ליכולת הספק לתת לך רוחב גלישה לחו"ל.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
לגבי התגובה שלי על HOT ...אני לא חושב שאני משמיץ ...אני מדבר מנסיון גרוע שהיה לי
במשפחה שלי גם בחיבור של אימי ז"ל שלא הצלחתי להתנתק מהם המון זמן וגם בקו טלפון אצל בני משפחה
מבוגרים שלא הצליחו להפעיל לחצן מצוקה שהיה מחובר לקו טלפן של הוט ...כי הקוים בכל הישוב שלהם
מתנתקים כל הזמן ולא ניתן לבצע שיחת טלפון נורמלית למרות תלונות רבות ...סיפור ארוך .
זה ידוע ש HOT מובילה במס' התלונות של הצרכנים מבין כל החברות בארץ ..זה לא שהאחרים
כל כך טובים ..זה פשוט HOT שבמיוחד לא טובה , אז לפני שהם מדברים על שידרוג מהירות גלישה
עדיף שיתמקדו בשידרוג המהירות שהם עונים ומטפלים בתלונות לקוחות !!
לגבי אינטרנט בתשתית של בזק ...אני מניח שזה משתנה מאיזור לאיזור וכל הזמן מתפתח ומשתדרג ,
אצלי בבית אני מקבל בתשתית בזק מהירויות הורדה מצויינות בממוצע של בין 55 ל- 70 מגה ...הנה בתמונה בדיקה שביצעתי כרגע !
במשפחה שלי גם בחיבור של אימי ז"ל שלא הצלחתי להתנתק מהם המון זמן וגם בקו טלפון אצל בני משפחה
מבוגרים שלא הצליחו להפעיל לחצן מצוקה שהיה מחובר לקו טלפן של הוט ...כי הקוים בכל הישוב שלהם
מתנתקים כל הזמן ולא ניתן לבצע שיחת טלפון נורמלית למרות תלונות רבות ...סיפור ארוך .
זה ידוע ש HOT מובילה במס' התלונות של הצרכנים מבין כל החברות בארץ ..זה לא שהאחרים
כל כך טובים ..זה פשוט HOT שבמיוחד לא טובה , אז לפני שהם מדברים על שידרוג מהירות גלישה
עדיף שיתמקדו בשידרוג המהירות שהם עונים ומטפלים בתלונות לקוחות !!
לגבי אינטרנט בתשתית של בזק ...אני מניח שזה משתנה מאיזור לאיזור וכל הזמן מתפתח ומשתדרג ,
אצלי בבית אני מקבל בתשתית בזק מהירויות הורדה מצויינות בממוצע של בין 55 ל- 70 מגה ...הנה בתמונה בדיקה שביצעתי כרגע !
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
רמי.א
- תותח על

יא, יש 2 סוגי חיבור לתשתית אינטרנט,
1,אחד אלחוטי
2, דרך כבל.
אז במקרה שלך דרך מה זה היה ?
1,אחד אלחוטי
2, דרך כבל.
אז במקרה שלך דרך מה זה היה ?
רמי -
אין חיבור תשתיתי לאינטרנט אלחוטי ...יש חיבור לתשתית סלולרית או חיבור לתשתית קוית !!
חיבור סלולרי מסופק ע"י חברות הסלולר , חיבור קוי מסופק בישראל ע"י בזק והוט כל אחת בתשתית שלה ,
חיבור אלחוטי ברשת WIFI נוצר בביתך הפרטי ע"י הראוטר הפרטי שלך ואין לו קשר לרשת ולחיבור התשתיתי לאינטרנט של הספק !!
אין חיבור תשתיתי לאינטרנט אלחוטי ...יש חיבור לתשתית סלולרית או חיבור לתשתית קוית !!
חיבור סלולרי מסופק ע"י חברות הסלולר , חיבור קוי מסופק בישראל ע"י בזק והוט כל אחת בתשתית שלה ,
חיבור אלחוטי ברשת WIFI נוצר בביתך הפרטי ע"י הראוטר הפרטי שלך ואין לו קשר לרשת ולחיבור התשתיתי לאינטרנט של הספק !!
-
רמי.א
- תותח על

סליחה, אני התכוונתי לצורת שידור של האינטרנט במודם שיש בו שיטה קווית ושיטה אלחוטית,שבאלחוטית שככל שמתרחקים מהמודם אז המהירות גלישה נחלשת.גלובל כתב:רמי -
כשבודקים ומתייחסים למהירות שספק האינטרנט מספק ללקוח ...תמיד מתייחסים לגלישה בחיבור LAN ישיר בכבל
הרשת הבייתית האלחוטית שלך אינה מהווה תוווך שמתיחסים אליו במדידה או בדיקה , גם אם תתקשר לשירות לקוחות
של הספק שלך ותבקש לבצע בדיקת מהירות לודא שאתה מקבל מה הבטיחו לך ...
אתה ככל הנראה תתבקש להתחבר בכבל ואפילו תתבקש לנתק מהרשת מכשירים
נוספים שמחוברים - מחשבים , טאבלטים , סלולרים וכו'
הרשת הבייתית האלחוטית שלך אינה מהווה תוווך שמתיחסים אליו במדידה או בדיקה , גם אם תתקשר לשירות לקוחות
של הספק שלך ותבקש לבצע בדיקת מהירות לודא שאתה מקבל מה הבטיחו לך ...
אתה ככל הנראה תתבקש להתחבר בכבל ואפילו תתבקש לנתק מהרשת מכשירים
נוספים שמחוברים - מחשבים , טאבלטים , סלולרים וכו'
-
רמי.א
- תותח על

זה התשובה של בזק בינלאומי
https://www.facebook.com/BezeqBenleumi/ ... comments=2
גלובל אבל לא לחינם יש גלישה בחיבור אלחוטי, וגם בחיבור אלחוטי אפשר לבדוק מהירות גלישה, אז לי היה נראה שהוא התכוון לגלישה בחיבור אלחוטי.
כי אני בינתים בבזק ומרוצה מהם. אני אצלם ב 15 מגה הורדה.
https://www.facebook.com/BezeqBenleumi/ ... comments=2
גלובל אבל לא לחינם יש גלישה בחיבור אלחוטי, וגם בחיבור אלחוטי אפשר לבדוק מהירות גלישה, אז לי היה נראה שהוא התכוון לגלישה בחיבור אלחוטי.
כי אני בינתים בבזק ומרוצה מהם. אני אצלם ב 15 מגה הורדה.
כמו שנאמר לך ...בזק בינלאומי הוא ספק אינטרנט ISP שמשתמש בתשתית הקוית של בזק ,
לגבי הרשת האלחוטית בביתך - נכון ברור שגם בחיבור אלחוטי ניתן למדוד את קצב ההורדה
אבל הבדיקה לא תהיה מדוייקת וסביר להניח שהמהירות שתמדוד תהיה נמוכה יותר ,
לכן ...אם אתה רוצה לבדוק נכון אתה חייב להתחבר בכבל ישירות לראוטר וככה למדוד את מהירות .
לגבי הרשת האלחוטית בביתך - נכון ברור שגם בחיבור אלחוטי ניתן למדוד את קצב ההורדה
אבל הבדיקה לא תהיה מדוייקת וסביר להניח שהמהירות שתמדוד תהיה נמוכה יותר ,
לכן ...אם אתה רוצה לבדוק נכון אתה חייב להתחבר בכבל ישירות לראוטר וככה למדוד את מהירות .
מרוב צחוק, נפלתי מתחת לשולחן.drsignal כתב: (וכמובן שאני יודע לספור, אני מהנדס)
איזה ליצן!
אם סיימת ליפול וקמת,המתקין כתב:מרוב צחוק, נפלתי מתחת לשולחן.drsignal כתב: (וכמובן שאני יודע לספור, אני מהנדס)
איזה ליצן!
אשמח שתסבר את עיניינו למידע המדוייק.
ההסבר המדוייק הוא מאוד פשוט
1 מגה בייט Mbyte שווה ל - 8 מגה ביטים Mbit
כשספקי האינטרנט מדברים על 100 מגה או 200 מגה ...
הם מתכוונים למגה ביטים לשניה Mbps ביטים ולא בייטים !!
לגבי הדוגמה של הדוקטור סיגנל המהנדס ....אז -
30 מגה ביט הם בדיוק 3.75 מגה בייט ! ....ולא כפי שהמהנדס רשם
1 מגה בייט Mbyte שווה ל - 8 מגה ביטים Mbit
כשספקי האינטרנט מדברים על 100 מגה או 200 מגה ...
הם מתכוונים למגה ביטים לשניה Mbps ביטים ולא בייטים !!
לגבי הדוגמה של הדוקטור סיגנל המהנדס ....אז -
30 מגה ביט הם בדיוק 3.75 מגה בייט ! ....ולא כפי שהמהנדס רשם