ציוד מגרמניה
-
shais
- חבר פורום

ציוד מגרמניה
אני חדש שקיבל תוכנית מרכיבים מגרמניה ל 4 לווינים. יש ברשותי Dreambox HD800. לפני שאני רוכש השאר נא עזרתכם האם המרכיבים רלוונטיים לארץ או שאני זורק הרבה כסף לפח.
ההמלצה בגרמניה:
4 יח של LNB Inverto Black premium Quattro .
1 יח Multiswitch של Spaun - מודל 17807 17 כניסות (4 לכל LNB + רדיו) 8 יציאות לממירים
1 רסיבר GigaBlue HD 800 UE
3 רסיברים Opticum HD AX ODiN.
האם הציוד הנ"ל טוב לארצנו הקטנה והנחמדה?
LNB של KATHREIN מודל UAS584 - האם בארץ יש תושבת בצלחת שמתאימה לו?
תודה
ההמלצה בגרמניה:
4 יח של LNB Inverto Black premium Quattro .
1 יח Multiswitch של Spaun - מודל 17807 17 כניסות (4 לכל LNB + רדיו) 8 יציאות לממירים
1 רסיבר GigaBlue HD 800 UE
3 רסיברים Opticum HD AX ODiN.
האם הציוד הנ"ל טוב לארצנו הקטנה והנחמדה?
LNB של KATHREIN מודל UAS584 - האם בארץ יש תושבת בצלחת שמתאימה לו?
תודה
Re: ציוד מגרמניה
הממירים אני מאמין שמתאימים למה מולטיסוויץ ולמה קוואטרו ולא קוואד
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
shais
- חבר פורום

למה מולטיסוויץ ולמה קוואטרו ולא קוואד
תומר 1 - שוב אתה קופץ בראש ? אם אתה לא יודע מה ההבדל בין קוואד לקווטרו ולמה מולטיסוויטץ'
חייב לעבוד עם קוואטרו ולא קוואד .....אז אולי באמת תשב רגע בשקט ולא תבלבל את האנשים ?
כן ....גם אני אשמח לשמוע מה הפתרון שלו ...חחזה הפיתרון שנתנו לי לחיבור 4 לוויינים ל 5 ממירים. מה הפיתרון שלך? אשמח לדעתך
Shais -
הפתרון שנתנו לך הוא טוב לדעתי... בארץ פחות משתמשים במולטיסוויטץ' לשימוש בייתי ויותר בדייסקים רגילים ,
גם בגלל המחיר היקר של היחידות האלה , SPAUN היא חברה טובה וותיקה בתחום הזה של סוויטצ'ינג ,
היתרון של המולטי סוויטץ' שיחידה אחת משרתת את כל 5 המקלטים לעומת דייסקים רגילים שמוגבלים ושצריך מס' יחידות במקרה כזה
החסרון הוא שהמולטיסוויטץ' בדר"כ צריך אספקת מתח חשמל כדי לעבוד ואם רוצים למקם אותו בגג בקופסה אטומה למים זה
יוצר בעייה בעיקר בבתים משותפים ,
אם אתה גר בבית פרטי ואין לך בעיה להוריד 16 כבלים ( 4 כפול 4 ) לאיזה ארון תקשורת קטן ואטום למים ומאוורר
מתחת לגג שיש לו נק' חשמל אז זה יכול להיות פתרון טוב ולעבוד יפה ....הדגם הזה הוא די גדול וצריך ארון שיכול להכיל אותה
ואת כל הכבלים שיכנסו אליה ויצאו ממנה ,
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
נערך לאחרונה על ידי גלובל ב 21 אפריל 2014, 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה LNB עם מארז וחיבור מיוחד שתואם את הזרוע של צלחות קטריין ,LNB של KATHREIN מודל UAS584 - האם בארץ יש תושבת בצלחת שמתאימה לו?
אם הצלחות שלך היא לא מתוצרת קטריין אז זה לא יתאים ,
עדיף לך במקרה כזה לקנות LNB קווטרו רגילים עם צוואר רגיל שמתאים לכל צלחת סטנדרטית ...
זה גם יהיה יותר זול מין הסתם ....או לחילופין לרכוש צלחות של קטריין מתאימות בדר"כ יקרות מאוד ( אבל מעולות :-) ) .
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
בקוואטרו משתמשים בדרך כלל למוקדים ולא לשימוש ביתי בארץ בגלל זה שאלתי הוא לא ציין שיש לו 5 ממירים וכמובן שהמלצתי לקנות קוואטרו תוצרת אינוורטו ולא תוצרת קאטרין
-
shais
- חבר פורום

יותקן בבית פרטי שבניתי עם כל ההכנות שאתה מציין. קופסא על הגג ויציאות ממנה לכל חדר עם נק כוח. תודה על ההמלצה. בוודאי שלא ארכוש צלחת קאטריין 180 משום שמחירה 6000יורו. אם אני רוצה להתחבר ל-4 לוויינים- עמוס, נילסאט, הוטבירד ואסטרה. האם היית ממליץ על צלחת לכל LNB? אילו גדלים?
עמוס וניילסאט צלחת מטר או מטר ועשרים
להוטבירד ואסטרא צלחת מטר ועשרים
מספיק שתי צלחות בגלל המרחק הקטן בין שני הלווינים
להוטבירד ואסטרא צלחת מטר ועשרים
מספיק שתי צלחות בגלל המרחק הקטן בין שני הלווינים
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
shabis, מה אתה רוצה לקלוט בניילסאט ב5 ממירים? בשיתוף לא ישאר הרבה שם שיצדיק השקעה.
גם אל תשכח את עניין האחריות לציוד, אולי עדיף לשים LNB עם 8 יציאות מאשר לשחק עם מולטיסווויץ.
גם אל תשכח את עניין האחריות לציוד, אולי עדיף לשים LNB עם 8 יציאות מאשר לשחק עם מולטיסווויץ.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
במקרה שלו 4 צלחות ו 5 מקלטים ....זה אומר 4 LNB של 8 יציאות ו 5 דייסקים ..אולי עדיף לשים LNB עם 8 יציאות מאשר לשחק עם מולטיסווויץ
אפשרי אבל מבחינת עלויות זה כבר די דומה אולי אפילו יותר יקר....צריך לבדוק .
אם זה בית פרטי וכל ההכנות של חשמל וארון סגור בוצעו ...אז נראה לי שמולטי סוויטץ' זה פתרון יותר אלגנטי ,
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אולי מספיק 4 ממירים והחמישי עם מאריך שלט - זה יוזיל מאד. ברוב המקרים לא רואים גם בסלון וגם בחדר שינה באותו זמן
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
shais
- חבר פורום

אין לי בעיה של אחריות. אני על קו גרמניה כל הזמן. מה שאני שואל אם לרכוש שם כרטיסים ומנוי שנתי. מאד רוצה לצפות בבונדסליגה. ואיזו צלחת כדי לקלוט את אסטרה. 180 או יותר. תודה
מאחר ואסטרא נקלטת האלומה הרחבה אין צורך לדעתי במטר ושמונים
-
satsat
- חבר פורום

חבל על הזמן שאני כותב כאן תמיד זלזול וחזרה שוב על השאלות אם החבילה שאתה רוצה לקלוט היא לא בתחום האלומה הרחבה אז חבל על הזמן צריך לפחות צלחת מטר ושמונים מקצועית כמובן שלאחר שווידאת שיש קליטה מבלי לקנות אותה קודם