הבאת טלווזיה מקנדה
-
eladbar66
- חבר פורום

הבאת טלווזיה מקנדה
שלום,
אני חי בקנדה בשנתיים האחרונות, לפני כשנה קניתי LED Samsung כמפורט בלינק
http://www.cnet.com/products/samsung-un55es7500/
אנחנו מתכוונים לחזור בקרוב לארץ, חשוב לי לדעת אם שידורי הלווין של HOT או YES יעבדו או עידן פלוס.
יש לי מתאם חשמל עד 200W שקניתי אז בקטע הזה אני מסודר.
תודה
אלעד
אני חי בקנדה בשנתיים האחרונות, לפני כשנה קניתי LED Samsung כמפורט בלינק
http://www.cnet.com/products/samsung-un55es7500/
אנחנו מתכוונים לחזור בקרוב לארץ, חשוב לי לדעת אם שידורי הלווין של HOT או YES יעבדו או עידן פלוס.
יש לי מתאם חשמל עד 200W שקניתי אז בקטע הזה אני מסודר.
תודה
אלעד
Re: הבאת טלווזיה מקנדה
אם יש לך מתאם לחשמל בארץ אין סיבה שהוט או יס לא יעבדו
לגבי עידן פלוס במידה ויש לך ממיר מובנה איני יודע אם תואם לשיטה בארץ ואיני יודע אם רגישות הקליטה שלו מספיק טובה לקליטה נקייה
לגבי עידן פלוס במידה ויש לך ממיר מובנה איני יודע אם תואם לשיטה בארץ ואיני יודע אם רגישות הקליטה שלו מספיק טובה לקליטה נקייה
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
סמסונג UN55ES7500 זה דגם אמריקאי , יש דגם זהה דומה לאירופה ...שנמכר גם בארץ .
ההבדל בניהם הוא בטיונר הדיגיטלי הפנימי , בטלויזיה שלך יש טיונר בשיטת ATSC ובישראל כמו באירופה
משתמשים בשיטת DVB-T ובעתיד ב DVB-T2 ( עידן פלוס ) ...זה ההבדל היחיד ,
לא תהיה לך בעיה לחבר ממיר של YES או HOT או ממיר לוייני של צלחת פרטית כל כניסת HDMI בטלויזיה תפעל רגיל .
לגבי מתח החשמל הטלויזיה כעת בקנדה פועלת על 120 וולט ובישראל יש 230 וולט ...
לדעתי הטלויזיה הזאת יכולה לעבוד על כל מתח בין 110 עד 240 וולט אבל אני לא בטוח בזה ב 100 %
ולא מצאתי איזכור לזה בנתונים של הטלויזיה באינטרנט ...תסתכל בגב המכשיר מה כתוב ליד הכניסה
של כבל החשמל בדר"כ יש כיתוב שמציין את מתח הפעולה של המכשיר , ובכל מקרה אם אתה לא בטוח
אז תוכל לחבר שנאי מתאם מ230 ל120 וולט כמו שציינת שיש לך ...אני כמעט בטוח שהוא לא נחוץ .
ההבדל בניהם הוא בטיונר הדיגיטלי הפנימי , בטלויזיה שלך יש טיונר בשיטת ATSC ובישראל כמו באירופה
משתמשים בשיטת DVB-T ובעתיד ב DVB-T2 ( עידן פלוס ) ...זה ההבדל היחיד ,
לא תהיה לך בעיה לחבר ממיר של YES או HOT או ממיר לוייני של צלחת פרטית כל כניסת HDMI בטלויזיה תפעל רגיל .
לגבי מתח החשמל הטלויזיה כעת בקנדה פועלת על 120 וולט ובישראל יש 230 וולט ...
לדעתי הטלויזיה הזאת יכולה לעבוד על כל מתח בין 110 עד 240 וולט אבל אני לא בטוח בזה ב 100 %
ולא מצאתי איזכור לזה בנתונים של הטלויזיה באינטרנט ...תסתכל בגב המכשיר מה כתוב ליד הכניסה
של כבל החשמל בדר"כ יש כיתוב שמציין את מתח הפעולה של המכשיר , ובכל מקרה אם אתה לא בטוח
אז תוכל לחבר שנאי מתאם מ230 ל120 וולט כמו שציינת שיש לך ...אני כמעט בטוח שהוא לא נחוץ .
נערך לאחרונה על ידי גלובל ב 01 אפריל 2014, 14:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
גלובל - ודאי התכוונת ל DVB-T DVB-T2
דבר שני - הדגמים האמרקאיים תומכים ב 60HZ ואני לא בטוח שהממירים של YES או הוט יודעים להוציא 60HZ. צריך לבדוק את זה.
דבר שני - הדגמים האמרקאיים תומכים ב 60HZ ואני לא בטוח שהממירים של YES או הוט יודעים להוציא 60HZ. צריך לבדוק את זה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
כמובן DVB-T בטעות כתבתי DVB-S ...תודה על ההערה ותקנתי את התשובה ,
לגבי ה 60HZ יש מצב שהמסך יודע לעבוד בשני המצבים 50 ו-60 ,בסמסונג שלי בבית שהיא דגם אירופי
ניתן לעבוד גם ב 60 HZ ...אז אני מניח שגם הפוך בדגם האמריקאי יש אפשרות לעבוד ב 50 HZ ...אבל צריך לודא !
לגבי ה 60HZ יש מצב שהמסך יודע לעבוד בשני המצבים 50 ו-60 ,בסמסונג שלי בבית שהיא דגם אירופי
ניתן לעבוד גם ב 60 HZ ...אז אני מניח שגם הפוך בדגם האמריקאי יש אפשרות לעבוד ב 50 HZ ...אבל צריך לודא !
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
בדרך כלל רק הדגמים האירופיים הם מולטיסיסטם.
מצד שני, יתכן שהממיר יודע להוציא 60HZ
מצד שני, יתכן שהממיר יודע להוציא 60HZ
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
מקסימום במידה ואתה רוצה ללכת על בטוח, תמכור את הטלוויזיה שם וקנה אחת חדשה כאן בארץ.
היום טלוויזיה זה לא עסק יקר.
אגב, בקישור שנתת אחד הגולשים פירסם את התגובה הבאה:
jockdoc464 Aug 30, 2013
I bought this TV and was happy for six weeks. Then it stopped working. It cycles on and off, the screen freezes, and it doesnt recognize or respond to the remote. Nothing on the troubleshooting website worked. Phone calls made to tech support went unreturned for days. Samsung claims a part has been ordered though no one has been out to evaluate the TV nor do I have a date for someone to come. Wish I never bought it. Worst customer care ever. Want to get rid of it but they wont take it back. Buyer beware.
סתם לידיעה.
היום טלוויזיה זה לא עסק יקר.
אגב, בקישור שנתת אחד הגולשים פירסם את התגובה הבאה:
jockdoc464 Aug 30, 2013
I bought this TV and was happy for six weeks. Then it stopped working. It cycles on and off, the screen freezes, and it doesnt recognize or respond to the remote. Nothing on the troubleshooting website worked. Phone calls made to tech support went unreturned for days. Samsung claims a part has been ordered though no one has been out to evaluate the TV nor do I have a date for someone to come. Wish I never bought it. Worst customer care ever. Want to get rid of it but they wont take it back. Buyer beware.
סתם לידיעה.
-
eladbar66
- חבר פורום

תודה לכולם.
Gilad, יש לי את הטלווזיה שנה וקניתי כל החיים סמסונג, לא נתקלתי בבעיה, ודרך אגב, סמסונג היא הLCD הנמכרת יותר בארה"ב ומספר 2 בקנדה אחרי סוני.
מבחינת מחיר, אם אמכור אותה אקבל אולי חצי ממה שעלתה שזה $1000, חדשה כזו בארץ עולה 12,000 ש"ח, אתבאס רצח.
אני מביא גם את רסיבר הימהה שלי 675 אבל לו קניתי ממיר של 1000 ואט- מפלצת.
תודה
Gilad, יש לי את הטלווזיה שנה וקניתי כל החיים סמסונג, לא נתקלתי בבעיה, ודרך אגב, סמסונג היא הLCD הנמכרת יותר בארה"ב ומספר 2 בקנדה אחרי סוני.
מבחינת מחיר, אם אמכור אותה אקבל אולי חצי ממה שעלתה שזה $1000, חדשה כזו בארץ עולה 12,000 ש"ח, אתבאס רצח.
אני מביא גם את רסיבר הימהה שלי 675 אבל לו קניתי ממיר של 1000 ואט- מפלצת.
תודה