לוין 60E
-
baruh1
- חבר פורום

-
baruh1
- חבר פורום

-
baruh1
- חבר פורום

Re: לוין 60E
אין דבר כזה "סאטלוק טרימקס 2500".baruh1 כתב:בסאטלוק טרימקס 2500 הוא לא לוקח תדרים HD
אין דבר כזה "תדרים HD"
ממיר שאינו תומך שידור בחדות גבוהה לא יראה סיגנל בתדר שבו משודרים בלעדית ערוצים בחדות גבוהה אז הדבר נכון גם לגבי מכשיר כיוון שאינו תומך בתקן זה בשביל זה צריך לכוון לפי תדר לערוצים המשדרים בשיטה הישנה ולא בחדות גבוהה
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
יש מכשיר בדיקה שנקרא סאטלוק - Satlook , ויש מכשיר אחר שנקרא טרימקס - Trimax SM-2500בסאטלוק טרימקס 2500 הוא לא לוקח תדרים HD
זה שני מכשירי בדיקה שונים מייצרנים שונים ובעלי מפרט שונה ...,
זה כמו להגיד יש לי אייפון גלאקסי 4 או יש לי אייפאד של סמסונג ....נא לדייק בבקשה !
מספיק נכנס פה בארץ לשפה המילה - " פלאפון " לכל טלפון סלולרי ואי אפשר להתפטר מהנוהג האדיוטי הזה !!
לגופו של עניין - אני לא מכיר אישית את המכשיר ...אבל מחיפוש מהיר בגוגל מצאתי את כל המידע שצריך
ולפי המפרט של הטרימקס SM-2500 , הדי-מודולטור שלו ( המקלט DVB ) הוא לאיפנון QPSK בלבד !!
ולכן לא יוכל להינעל על תדרים עם איפנון של 8PSK ...כמו כן הדיקודר וידאו שלו הוא ל MPEG-2 בלבד
ולכן לא יוכל להראות שידורי MPEG-4 מכל סוג שהוא ..SD או HD ,
אבל ...למכשיר יש גם מצב ספקטרום אנלייזר ואם תעביר למצב הזה תוכל לחפש את הלויין ואפילו לשים את
המרקר של הספקטרום על התדר שנתנו לך פה בשרשור מיקודם , אם אתה לא יודע איך להגיע למצב ספקטרום
הנה המפרט של המכשיר בעמ' 17 יש הסבר על מצב ספקטרום ,
http://trimaxmeters.com/docs/SM2500-english.pdf
-
baruh1
- חבר פורום

מתקין -אז היתכונתי למכשיר כיונים Trimax SM-2500 ואת האיכות MPEG-4 הוא לא מראה את זה אני יודע ביגלל זה פתחתי את השירשור אם אפשר לימצוא את הלווין בתדר שמראה לי MPEG-2.
וגלובל יש לי את החוברת של המכשיר וגם עשיתי חיפוש באיטרנט ויותר טוב אני ינסה לימצוא את הלווין במכשיר SATLOOK Mark III.
וגלובל יש לי את החוברת של המכשיר וגם עשיתי חיפוש באיטרנט ויותר טוב אני ינסה לימצוא את הלווין במכשיר SATLOOK Mark III.