אילו חבילות נפתחות כרגע בהוטבירד?
Re: אילו חבילות נפתחות כרגע בהוטבירד?
תיקנתי מכשיר כיוון תוצרת רובר כך שכבר איני זקוק למכשיר הכיוון העלוב שמכרו לי מקווה שיזכו אותי בכסף או יחליפו לי למשהו סביר או למוצר אחר שארצה בכל מקרה תודה על הרצון לעזור לבדוק אותו אצלך ולהכין סרטון לכיוון עם המכשיר הזה שמצפצף ללא הפסקה מפריע לשכנים וסיגנל מינימלי 81 אחוז בכל מקרה השרשור הזה הוא המקיף ביותר בתחום סאט פיינדר ובכלל מכשיר לכיוון צלחת מקצועי יותר במחיר סביר נאנוסאט באנגליה או סאטלינק באמזון יש אתר נוסף גרמני עם 10 דפים כל הציוד בתחום סאט פיינדר ומכשיר כיוון וציוד נוסף בכל טווח המחירים
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
הרובר שתיקנתי הראה סיגנל טוב אבל לא ננעל על הלווין עם ממיר מדויק מייד הייתה נעילה ראשונית ב-11 אחוז קליטה עד 100 אחוז קליטה במקסימום הרובר מזהה לווין רושם את שמו או את שם החבילה ואיכות הקליטה אבל למרות עוצמת קליטה 75 אחוז לא הייתה נעילה על הלווין
אני מחליף את הסאט פיינדר דיגיטלי הפגום באנלוגי שמאפשר כיוון מדויק בגלל שליטה על עוצמת האות הנקלט לכיוון אופטימלי של הצלחת
בסאט פיינדר הדיגיטלי לא הייתה שליטה על עוצמת האות הנקלט לכיוון אופטימלי למרות שקיים דגם שבו יש שליטה על עוצמת הסיגנל הנקלט לכיוון אופטימלי
בסאט פיינדר הדיגיטלי לא הייתה שליטה על עוצמת האות הנקלט לכיוון אופטימלי למרות שקיים דגם שבו יש שליטה על עוצמת הסיגנל הנקלט לכיוון אופטימלי
נערך לאחרונה על ידי תומר 1 ב 21 פברואר 2014, 10:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
הרובר מצוין לכיוון צלחת בתנאי שמכוונים על תדר חזק אז יש נעילה על הלווין כיוון אופטימלי ואיכות קליטה מעולה בצלחת מטר כולל חבילת ביס מוזר שהמתקינים טוענים שהוא זבל ואי אפשר לעשות איתו כלום אז איך קיבלתי קליטה מעולה בהוטבירד הבעיה הייתה
רק במשחק עם האומים סגירה או פתיחה איטית עד לקבלת מקסימום סיגנל למצוא את הלווין זה היה מהיר אולי 2 דקות לקח לי למצוא את הלווין עם עוצמת האות במקסימום מעל 82 אחוז מוזר שמישהו מכוון קודם עם סאט פיינדר ובהמשך משפר עם אונאום
ישן בשווי 200 שקל שנמכר כאן האונאום הכיול שלו לא טוב וצריך לשלם על כיול מחדש
רק במשחק עם האומים סגירה או פתיחה איטית עד לקבלת מקסימום סיגנל למצוא את הלווין זה היה מהיר אולי 2 דקות לקח לי למצוא את הלווין עם עוצמת האות במקסימום מעל 82 אחוז מוזר שמישהו מכוון קודם עם סאט פיינדר ובהמשך משפר עם אונאום
ישן בשווי 200 שקל שנמכר כאן האונאום הכיול שלו לא טוב וצריך לשלם על כיול מחדש