אילו חבילות נפתחות כרגע בהוטבירד?
-
drsignal
- תותח על

Re: אילו חבילות נפתחות כרגע בהוטבירד?
תלוי כמה נסיון יש לך
ניתן להגיע לכיוון מדוייק , אתה אתה עושה מקצה שיפורים
לדוגמה אחרי כיוון ראשוני
אתה הולך לממיר ובודק לפי טרנספונדרים אז אתה משפר קליטה שלהם
הכלי הזה נותן לך בקלות כיוון ראשוני
אני בגג משתמש במחשב נייד עם כרטיס לווינים שמציג לי כמה ber \ snr וכו'
ניתן להגיע לכיוון מדוייק , אתה אתה עושה מקצה שיפורים
לדוגמה אחרי כיוון ראשוני
אתה הולך לממיר ובודק לפי טרנספונדרים אז אתה משפר קליטה שלהם
הכלי הזה נותן לך בקלות כיוון ראשוני
אני בגג משתמש במחשב נייד עם כרטיס לווינים שמציג לי כמה ber \ snr וכו'
אזהרה קניתי סאט פיינדר הוא משמיע צפצוף מעצבן שמפריע לשכנים ללא סיבה ומראה סיגנל חזק ללא סיבה בקיצור לא שווה אגורה נגרם לי נזק של 78 שקל הזהרו לעולם לא לקנות סאט פיינדר מכשיר מינימלי זה 100 דולר לא פחות
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
לכוון צלחת יש 3 אפשרויות - אחת לעלות עם ממיר וטלויזיה קטנה לגג
אפשרות שנייה לדבר בנייד עם מי שנמצא ליד הטלויזיה
אפשרות שלישית להשתמש במכשיר כיוון לפחות 100 דולר עולה הדגם הזול ביותר
אפשרות שנייה לדבר בנייד עם מי שנמצא ליד הטלויזיה
אפשרות שלישית להשתמש במכשיר כיוון לפחות 100 דולר עולה הדגם הזול ביותר
מכשיר טוב מתחיל ב-900 שקל לפחות לא כולל משלוח לישראל הכוונה לנאנוסאט שרושם שם הלווין והסיגנל לדיוק מירבי נמכר באנגליה
לגבי סאט פיינדר סביר עולה 162 שקל לפני משלוח לישראל נמכר באנגליה
מכשיר הכי זול בקנייה באמזון עלות 861 שקל כולל משלוח ומיסים
-
drsignal
- תותח על

הערה לגבי מכשיר פשוט שקנית מאיבי
1. אתה מכוון את כפתור העוצמה לפחות מ 50% ואז המכשיר לא מצפצף
אם המכשיר מצפצף בעוצמה נמוכה= אתה על לווין כלשהו
אם המכשיר לא מצפצף בעוצמה נמוכה אזי אתה לא מכוון
2. אופן עבודה: הסבר כללי
מתחלים על עוצמה גבוהה שזה מצפצף , לפי הצליל ניתן לשמוע ככל שהתדר עלה ומשפרים קליטה ,
לאחר מכן מורידים עוצמה ומורידים עוד תוך כדי שיפור תזוזה בצלחת עד אשר בעוצמה נמוכה יש צפצוף קיים של תדר ....
אופן עבודה לפי שלבים:
א. מכוונים על עוצמה גבוהה - > תמיד צפצף (ולכן מנמיכים עוצמה)
ב.-> מנמיכים עוצמה (בעדינות ) עד אשר אין צפצוף -> מזיזים את הצלחת עד אשר חוזר צפצוף(מכוונים צלחת)
ג. חוזרים על התהליך שעשינו ב ב' :
, מנמיכים עוד עוצמה -> מכוונים
את הצלחת עד אשר-> שוב עד אשר שומעים צפצוף שוב (שיפור קליטה)
http://www.youtube.com/watch?v=4EWj3aK3Z9M
באופן עקרוני אין שום בעיה ככה למצוא לווינים ב 5 דקות אתה מוצא לווינים, יורד לדירה וסורק בממיר
הבעיה היחידה שאתה לא יודע על איזה לווין ננעלת (רק בדיקה של הערוצים הסרוקים יתנו לך רמז על איזה לווין אתה נמצא , בהנחה שאתה משווה את הערוצים שקיבלת עם הרשימת ערוצים מ flysat.com kingofsat
כדי לדעת שאתה על 19E ולא על 16E אתה צריך לסרוק ערוצים ולהשוות עם אתה באינטרנט שמציג רשימת ערוצים
ככה שהנסיון כאן מהווה יתרון
אני אישית מעלה לגג לפטופ מחשב נייד עם כרטיס לווינים ובנוסף גם משתמש בכזה מד שדה אנלוגי :

שים לב כפתור העוצמה כמו אצלך :
בערך של 3+ המד יצפצף תמיד , ולכן בעוצמה של 0 הוא לא כמו לצפצף חזק , בעוצמה נמוכה יותר הוא יצפצף רק שהצלחת מכוונת , על המצב הזה אתה צריך להיות שאתה מכוון עם מד שדה אנלוגי \ דיגיטאלי פשוט
ולכן מתחילים מעוצמה גבוהה ויורדים , בעוצמה נמוכה רק אם יש משהו אזי המד יצפף
במילים אחרות: אתה צריך להיות עם המד שדה במצב סף , (שהוא בין מצפצף לבין לא מצצף לחלוטין)
אני משתמש במחשב נייד על מנת להציג ערכי ber snr
עם מערכת הפעלה לינוקס על מחשב נייד

1. אתה מכוון את כפתור העוצמה לפחות מ 50% ואז המכשיר לא מצפצף
אם המכשיר מצפצף בעוצמה נמוכה= אתה על לווין כלשהו
אם המכשיר לא מצפצף בעוצמה נמוכה אזי אתה לא מכוון
2. אופן עבודה: הסבר כללי
מתחלים על עוצמה גבוהה שזה מצפצף , לפי הצליל ניתן לשמוע ככל שהתדר עלה ומשפרים קליטה ,
לאחר מכן מורידים עוצמה ומורידים עוד תוך כדי שיפור תזוזה בצלחת עד אשר בעוצמה נמוכה יש צפצוף קיים של תדר ....
אופן עבודה לפי שלבים:
א. מכוונים על עוצמה גבוהה - > תמיד צפצף (ולכן מנמיכים עוצמה)
ב.-> מנמיכים עוצמה (בעדינות ) עד אשר אין צפצוף -> מזיזים את הצלחת עד אשר חוזר צפצוף(מכוונים צלחת)
ג. חוזרים על התהליך שעשינו ב ב' :
, מנמיכים עוד עוצמה -> מכוונים
את הצלחת עד אשר-> שוב עד אשר שומעים צפצוף שוב (שיפור קליטה)
http://www.youtube.com/watch?v=4EWj3aK3Z9M
באופן עקרוני אין שום בעיה ככה למצוא לווינים ב 5 דקות אתה מוצא לווינים, יורד לדירה וסורק בממיר
הבעיה היחידה שאתה לא יודע על איזה לווין ננעלת (רק בדיקה של הערוצים הסרוקים יתנו לך רמז על איזה לווין אתה נמצא , בהנחה שאתה משווה את הערוצים שקיבלת עם הרשימת ערוצים מ flysat.com kingofsat
כדי לדעת שאתה על 19E ולא על 16E אתה צריך לסרוק ערוצים ולהשוות עם אתה באינטרנט שמציג רשימת ערוצים
ככה שהנסיון כאן מהווה יתרון
אני אישית מעלה לגג לפטופ מחשב נייד עם כרטיס לווינים ובנוסף גם משתמש בכזה מד שדה אנלוגי :

שים לב כפתור העוצמה כמו אצלך :
בערך של 3+ המד יצפצף תמיד , ולכן בעוצמה של 0 הוא לא כמו לצפצף חזק , בעוצמה נמוכה יותר הוא יצפצף רק שהצלחת מכוונת , על המצב הזה אתה צריך להיות שאתה מכוון עם מד שדה אנלוגי \ דיגיטאלי פשוט
ולכן מתחילים מעוצמה גבוהה ויורדים , בעוצמה נמוכה רק אם יש משהו אזי המד יצפף
במילים אחרות: אתה צריך להיות עם המד שדה במצב סף , (שהוא בין מצפצף לבין לא מצצף לחלוטין)
אני משתמש במחשב נייד על מנת להציג ערכי ber snr
עם מערכת הפעלה לינוקס על מחשב נייד

מצטער זה לא נכון הנמכתי למינימום 81 אחוז במקום 99 אחוז וזה לא עזר נמשך הצפצוף אז כנראה מכשיר כיוון אנלוגי הוא כן מדויק והדיגיטלי לא שווה דבר חבל
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תומר 1 - אתה אוהב לדבר לעצמך? כמעט כל השרשור הזה הוא הודעות שלך חאת אחרי השנייה.
וזה שאתה לא יודע להשתמש בסאט פיינדר זה לא אומר שזה לא שווה כלום.
וזה שאתה לא יודע להשתמש בסאט פיינדר זה לא אומר שזה לא שווה כלום.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
drsignal
- תותח על

81 אחוז זה הרבה (אם המכשיר מגביר את האות ב 17DB אזי 81 אחוז זה המון! )תומר 1 כתב:מצטער זה לא נכון הנמכתי למינימום 81 אחוז במקום 99 אחוז וזה לא עזר נמשך הצפצוף אז כנראה מכשיר כיוון אנלוגי הוא כן מדויק והדיגיטלי לא שווה דבר חבל
תנמיך לפחות מ 50 אחוז , (אני יוצא מנקודת הנחה ש 0 מייצג 50% ,במד האנלוגי 0 DB מייצג חצי מכפתור העוצמה\רגישות)
חצי סקאלה במד הרגישות מייצגת הנחתה (db שלילי) וחצי מייצגת הגברה=db חיובי בדציבלים
ותנסה אתה צריך להיות על ערך גבולי = ערך סף ,
שבו בצלחת מכוונת המכשיר יצפצף , ובצלחת לא מכויילת המכשיר לא יצפצף
זאת אומרת שאתה לא עובד נכון עם המכשיר !
אם אתה לא משקיע זמן אז גם מכשיר ב 1000$ לא יעזור לך !
נערך לאחרונה על ידי drsignal ב 10 פברואר 2014, 17:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה בקיצור אחליף למכשיר אנלוגי וזה יעבוד מצוין כי בדיגיטלי הנמכתי למינימום 4 דרגות שזה 81 אחוז במינימום ולא עזר
בקיצור אני בטוח שהמידע שרשמתי יועיל לאחרים כך שלא רשמתי כלום לחינם הכל לתועלת חברי הפורום בנושא זה
בקיצור אני בטוח שהמידע שרשמתי יועיל לאחרים כך שלא רשמתי כלום לחינם הכל לתועלת חברי הפורום בנושא זה
-
drsignal
- תותח על

מכשיר כזה אנלוגי ודיגיטאלי הם זהים לחלוטין
כך שכזה אנלוגי לא יעזור כי זה בדיוק אותו דבר רק שבמקום lcd יש מחוג וסליל מיצד .
תתאר לי מה קורה שאתה מחבר את המד ?
יש לך מכשיר דומה לזה ? שזה כמו sf95 רק עם lcd ?

אם כן
אתה מקטין עם ATT לכיוון שמאל (אני חושב שזה מקטין את הרגישות)
אתה מקטין את הרגישות עד שהמד מציג אחוז קליטה signal של 50% (כאשר מדובר בצלחת לא מכוונת!)
אתה מזיז את הצלחת שמאלה ימינה למעלה למטה עד שאתה מקבל סיגנל (במכשיר לא בממיר! ) של 70-80%
אתה מחבר כבל אחד לממר וכבל צד שני ל lnb
מה אתה רואה על הצג ? איזה ערך ? (ובהזדמנות זאת תתאר לי זאת צלחת לא מכוונת ? )
דרך עבודה עם המכשיר אני חוזר שוב :
ההגיון אומר שאם הצלחת לא מכוונת , והקטנת את ההגברה ל 50% סיגנל אז אם תכייל ותכוון את הצלחת והמד יציג 70-80%
אז במצב הזה הצלחת אמורה כל להיות מכוונת !
אם הקטנת את העוצמה והצליל עדיין שומעים אותו אבל בתדר נמוך אז בשינוי התזוזה של הצלחת אתה אמור לשמוע צליל גבוהה יותר שמורה לך על קליטה חזקה יותר
תסתכל פה:
http://www.youtube.com/watch?v=SSC1b1Ng4zE
אתה שם לב ?
רק הוא נמצא בעוצמה נמוכה כאשר רק בהזזת הצלחת לכיוון הלווין יש צפצוף !
כך שכזה אנלוגי לא יעזור כי זה בדיוק אותו דבר רק שבמקום lcd יש מחוג וסליל מיצד .
תתאר לי מה קורה שאתה מחבר את המד ?
יש לך מכשיר דומה לזה ? שזה כמו sf95 רק עם lcd ?

אם כן
אתה מקטין עם ATT לכיוון שמאל (אני חושב שזה מקטין את הרגישות)
אתה מקטין את הרגישות עד שהמד מציג אחוז קליטה signal של 50% (כאשר מדובר בצלחת לא מכוונת!)
אתה מזיז את הצלחת שמאלה ימינה למעלה למטה עד שאתה מקבל סיגנל (במכשיר לא בממיר! ) של 70-80%
אתה מחבר כבל אחד לממר וכבל צד שני ל lnb
מה אתה רואה על הצג ? איזה ערך ? (ובהזדמנות זאת תתאר לי זאת צלחת לא מכוונת ? )
דרך עבודה עם המכשיר אני חוזר שוב :
ההגיון אומר שאם הצלחת לא מכוונת , והקטנת את ההגברה ל 50% סיגנל אז אם תכייל ותכוון את הצלחת והמד יציג 70-80%
אז במצב הזה הצלחת אמורה כל להיות מכוונת !
אם הקטנת את העוצמה והצליל עדיין שומעים אותו אבל בתדר נמוך אז בשינוי התזוזה של הצלחת אתה אמור לשמוע צליל גבוהה יותר שמורה לך על קליטה חזקה יותר
תסתכל פה:
http://www.youtube.com/watch?v=SSC1b1Ng4zE
אתה שם לב ?
רק הוא נמצא בעוצמה נמוכה כאשר רק בהזזת הצלחת לכיוון הלווין יש צפצוף !
זה ההבדל הקטן אצלי יש 4 דרגות בלבד והמינימום הוא 81 אחוז במכשיר האיכותי שנתת קישור אליו ניתן להנמיך עוצמה למינימום
אופטימלי לכיוון מדויק של הצלחת שאצלי זה לא קיים ולכן המכשיר שלי לא שווה אגורה כי 81 אחוז זה חזק מידי למינימום קליטה כשהצלחת לא מכוונת כלל אז אין סיכוי להצליח לכוון עם מכשיר כזה שהכיול שלו שואף לאפס
אופטימלי לכיוון מדויק של הצלחת שאצלי זה לא קיים ולכן המכשיר שלי לא שווה אגורה כי 81 אחוז זה חזק מידי למינימום קליטה כשהצלחת לא מכוונת כלל אז אין סיכוי להצליח לכוון עם מכשיר כזה שהכיול שלו שואף לאפס
-
drsignal
- תותח על

, אבל בכל זאת נשמע לי מוזר שאתה לא מצליח
אתה יכול לקנות אנלוגי
עולה כמה שקלים
קבל קישור
http://www.ebay.com/itm/SF95-Satellite- ... 485532f993
יש לי כזה בדיוק (רק ששלי הגיע מדובאי ) גם עלה משהו כזה ואגב זה ממש לא "אכותי" אבל עושה את העבודה מצויין
אם אתה מעוניין אתה יכול לשלוח לי את המכשיר הדיגיטאלי אני יכול לבדוק לך אותו על צלחת (אולי להכין לך סרטון איך כיוונתי באמצעות המכשיר שלך אפשר להעלות ליוטיוב )
אם אתה מעוניין בכך תשלך לי בהודעה פרטית PM
ואני אמסור לך מה הכתובת שלי למשלוח דואר .
תשלך אלי את המד בדואר פשוט ואני אבדוק לך אותו
אתה יכול לקנות אנלוגי
עולה כמה שקלים
קבל קישור
http://www.ebay.com/itm/SF95-Satellite- ... 485532f993
יש לי כזה בדיוק (רק ששלי הגיע מדובאי ) גם עלה משהו כזה ואגב זה ממש לא "אכותי" אבל עושה את העבודה מצויין
אם אתה מעוניין אתה יכול לשלוח לי את המכשיר הדיגיטאלי אני יכול לבדוק לך אותו על צלחת (אולי להכין לך סרטון איך כיוונתי באמצעות המכשיר שלך אפשר להעלות ליוטיוב )
אם אתה מעוניין בכך תשלך לי בהודעה פרטית PM
ואני אמסור לך מה הכתובת שלי למשלוח דואר .
תשלך אלי את המד בדואר פשוט ואני אבדוק לך אותו
תודה רבה על ההסבר המפורט אולי בכל זאת הבעיה בצלחת עצמה שיש שם משהו פגום מצד שני אתה בעצמך טוען שסיגנל טוב זה 50 אחוז ואף פחות מכך לכיוון אופטימלי יכול לקרות שהצלחת פגומה למרות שראש הצלחת תקין לפי הנתונים בממיר שעוצמת האות
ממש גבוהה
ממש גבוהה
-
drsignal
- תותח על

הצלחת לא פגומה, אתה עושה משהו לא נכון בסדר הפעולות
אתה שם על 50% מערך הרגישות (לא סיגנל!) הסיגנל יכול להראות 0
באיזה כבלים אתה משתמש ? הם תקניים (מסוג rg6) ?
תענה על השאלה : יש ווסט על המכשיר בצד ?
יש עוד כפתורים על המכשיר בצד חוץ מהכפתורים על הפנל ?
מסביר לי מה קורה שאתה שם את המכשיר כיוון על הרגישות נמוכה ביותר שקיימת , מה אתה רואה על הצג במספרים ?
תסביר לי מה אתה עושה לא מבין מה שאתה אומר שיש רק 4 רמות ועם 81 לא ברור לי מה אתה עושה , אתה עושה משהו לא נכון
אתה צריך לשים ברגישות נמוכה ביותר , שהצג לא יראה סיגנל עכשיו מהסיטואציה הזאת רק בהזזת הצלחת אתה צריך לגרום למכשיר כן להציג סיגנל כלומר אתה צריך להיות ברגישות סף שהיא נמוכה (שלא מושפעת מסתם רעשי רקע ) אלה רק מתזוזה של הצלחת
תבין המכשיר כיוון הזה זה כלי טוב אבל צריך לדעת לעבוד איתו , זה כלי רגיש מאוד , כדי לעבוד איתו נכון צריך להיות מדוייקים
והתנועות איתו צריכות להיות עדינות , אתה פותח את הרגישות על סף נמוך אתה לא מתפרע בעוצמות אתה עובד איתו במספרים נמוכים מאוד ומשם מתקדם לאט ..
תשלח לי את המכשיר לבדיקה אני יכול לצלם לך סרטון עם המכשיר איך מכוונים איתו .
אתה שם על 50% מערך הרגישות (לא סיגנל!) הסיגנל יכול להראות 0
באיזה כבלים אתה משתמש ? הם תקניים (מסוג rg6) ?
תענה על השאלה : יש ווסט על המכשיר בצד ?
יש עוד כפתורים על המכשיר בצד חוץ מהכפתורים על הפנל ?
מסביר לי מה קורה שאתה שם את המכשיר כיוון על הרגישות נמוכה ביותר שקיימת , מה אתה רואה על הצג במספרים ?
תסביר לי מה אתה עושה לא מבין מה שאתה אומר שיש רק 4 רמות ועם 81 לא ברור לי מה אתה עושה , אתה עושה משהו לא נכון
אתה צריך לשים ברגישות נמוכה ביותר , שהצג לא יראה סיגנל עכשיו מהסיטואציה הזאת רק בהזזת הצלחת אתה צריך לגרום למכשיר כן להציג סיגנל כלומר אתה צריך להיות ברגישות סף שהיא נמוכה (שלא מושפעת מסתם רעשי רקע ) אלה רק מתזוזה של הצלחת
תבין המכשיר כיוון הזה זה כלי טוב אבל צריך לדעת לעבוד איתו , זה כלי רגיש מאוד , כדי לעבוד איתו נכון צריך להיות מדוייקים
והתנועות איתו צריכות להיות עדינות , אתה פותח את הרגישות על סף נמוך אתה לא מתפרע בעוצמות אתה עובד איתו במספרים נמוכים מאוד ומשם מתקדם לאט ..
תשלח לי את המכשיר לבדיקה אני יכול לצלם לך סרטון עם המכשיר איך מכוונים איתו .
השתמשתי בכל 4 הכפתורים במכשיר כיוון דיגיטלי ללא הצלחה המינימום סיגנל או רגישות כפי שאתה טוען הוא 81 אחוז אין פחות מזה הכבלים תקניים ונבדקו בממיר על עמוס והכל תקין לא קיים לצערי כפתור צדדי לוויסות הרגישות מתחת ל81 אחוז קליטה שזה המינימום ומאחר ושכן התלונן על הרעש המעצבן של הצפצוף נאלצתי להפסיק לנסות לכוון בדיוק זו הבעיה שיש רעשי רקע
שממציאים סיגנל חזק מאוד אולי זה קשור לעוצמת האות בממיר או לעוצמת האות שמקורה באיכות ראש הצלחת אני יודע שיש צורך בסבלנות ותנועות עדינות ואיטיות ואני פועל בהתאם בטוח שמשהו פגום בצלחת אחרת ממזמן הייתי מצליח לכוון טוב או שזה קשור לשכן שגרם לי להפסיק את הכיוון באמצעות מכשיר הכיוון הדיגיטלי ובכלל למה צריך את מכשיר הכיוון הדיגיטלי יש את הממיר ונייד
שאיתו מגיעים לכיוון מדויק ואופטימלי כי הממיר מדויק עם 3 רמות פרמטרים לכיוון מדויק ביותר בצלחת אופסט או פריים ללא פיד מתכוונן
שממציאים סיגנל חזק מאוד אולי זה קשור לעוצמת האות בממיר או לעוצמת האות שמקורה באיכות ראש הצלחת אני יודע שיש צורך בסבלנות ותנועות עדינות ואיטיות ואני פועל בהתאם בטוח שמשהו פגום בצלחת אחרת ממזמן הייתי מצליח לכוון טוב או שזה קשור לשכן שגרם לי להפסיק את הכיוון באמצעות מכשיר הכיוון הדיגיטלי ובכלל למה צריך את מכשיר הכיוון הדיגיטלי יש את הממיר ונייד
שאיתו מגיעים לכיוון מדויק ואופטימלי כי הממיר מדויק עם 3 רמות פרמטרים לכיוון מדויק ביותר בצלחת אופסט או פריים ללא פיד מתכוונן
מאחר ואין תגובה אז לדעתי המכשיר שלי לא שווה את הכסף בגלל שאין הנחתה מקסימלית לכיוון מדויק וגם צור א חושב שהמכשיר לא שווה את הכסף שמשלמים עליו אולי אנלוגי שווה את הכסף שהוא זול יותר ויש שליטה על עוצמת האות לכיוון מדויק או דיגיטלי עם אפשרות להנחתת עוצמה מקסימלית לכיוון מדויק כפי שנראה ביוטיוב
-
drsignal
- תותח על

תשלח אלי את המכשיר בדואר .
אני מוכן לבדוק לך את המכשיר עם צלחות , לצלם סרטון עם המכשיר שלך .
תשלח לי הודעה בפרטי ואני אמסור לך כתובת למשלוחה
אני מוכן לבדוק לך את המכשיר עם צלחות , לצלם סרטון עם המכשיר שלך .
תשלח לי הודעה בפרטי ואני אמסור לך כתובת למשלוחה
תודה רבה בכל מקרה שלחתי אותו בחזרה לחברה שם יבדק ואולי יוחלף באנלוגי או בדיגיטלי אחר תקין אם קיים דבר כזה אצלם