חייב לדעת משהו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Shay Ohayon
חבר פורום
חבר פורום

חייב לדעת משהו

שליחה על ידי Shay Ohayon »

איך כולם נהנים מצלחת פרטית ומלווין פרטי? הרי זה לא הערוצים של הוט ויס (ערוצים ישראלים) , וגם אם זה ערוצים מחו"ל זה בלי תרגום, מה זה שווה ? אבל לפי דעתי חוץ מזה זה פנטסטי
docsat
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: חייב לדעת משהו

שליחה על ידי docsat »

זו הייתה באמת שאלה או הבעת דעה?
Shay Ohayon
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Shay Ohayon »

docsat כתב:זו הייתה באמת שאלה או הבעת דעה?
גם וגם
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

בעבר אני אהבתי יותר צלחת לווין פרטית,אבל כיום בעידן האינטרנט המפותח ייותר, אני מרגיש שהתכנים שאני צריך נמצאים יותר באינטרנט.
אני לא מתעניין בפריצות בשידורי לווין,אבל לפי מה שאני מבין כיום זה יותר קשה בצורה לא חוקית לפתוח הצפנות זה נסגר מחדש מהר יותר.בניגוד ללמשל לפני 12 שנה.
אלא אם עושים שיתוף וזה גם לא נראה לי בחינם.וגם מנוי חוקי גם לא נראה לי בחינם.
וגם צריך להבין טוב את השפה הזרה.
אז נראה לי שכיום יש כאלו שבגלל הסקרנות הם מתענינים בזה הרבה, אני בינתים פחות מתעניין בזה.
וכך יוצא שאפילו שאני השקעתי על הצלחת לווין הפרטית שלי בערך 20,000 שקל לפני בערך 13 שנה,צלחת עם מנוע H TO H,אני כיום בקושי מפעיל את המנוע של הצלחת,זאת צלחת לווין בקוטר 2.7 מטר.
ונראה לי שניסים ארז שהתקין לי את הצלחת לווין הזאת, כבר לא עובד בעיקר בתחום ה צלחות לווין.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

השאלה הזו אין לה תשובה אחת
זה תלוי בהרבה דברים למשל מה אתה אוהב לראות- אם אתה אוהב כדורגל אז זה יוצא יקר מאד במנוי מקומי והשפה היא לא כל כך בעיה
אם אתה דובר שפות אז גם לא תיהיה לך בעיה להנות ממבחר גדול מאד
אך אם אתה יודע רק עברית ולא מוכן להתאמץ להוריד לך סרטים או סדרות מהאינטרנט אז תיהיה שפוט של יס.הוט
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה