האם היום הייתם ממליצים לחבר לעבור ללווין
-
aboren
- אחלה חבר

האם היום הייתם ממליצים לחבר לעבור ללווין
אני רק כמה שנים בודדות עם צלחת לווין. אבל אני מאוד מרוצה. כמובן שיש תקופות כמו עכשיו שסקיי איטליה בHD לא עובד יותר בשיתוף.
ואלג'זירה בקיץ עוברים לשדר כמו OSN.
אז אני בבעיה מה לעשות. אבל אני כבר שם ואני אמצא את השידורים (בעיקר ספורט) שאני אוהב במקומות אחרים.
אבל האם הייתם ממליצים היום למישהו שמחובר לכבלים לעבור ללווין? האם זה לא משהו שתוך כמה שנים בודדות לא יהיה שווה הרבה.
כי עדיין מחיר של ציוד בשביל 2 מסכים. עם ממירי HD יצא מאוד יקר. גם אם הוא יביא את הממירים מסין.
עדיין יעלה לו כמעט כמו שנה שלמה בהוט או משהו כזה.
אז נכון שהוא יקבל הרבה יותר. אבל גם לי יש 6000 ערוצים ואני רואה אולי עשרה.
מה אתם אומרים?
האם הענף גוסס? האם אין יותר מה לחשוב על לשכנע אנשים שלווין זה אחלה?!
תודה לכל המגיבים
ואלג'זירה בקיץ עוברים לשדר כמו OSN.
אז אני בבעיה מה לעשות. אבל אני כבר שם ואני אמצא את השידורים (בעיקר ספורט) שאני אוהב במקומות אחרים.
אבל האם הייתם ממליצים היום למישהו שמחובר לכבלים לעבור ללווין? האם זה לא משהו שתוך כמה שנים בודדות לא יהיה שווה הרבה.
כי עדיין מחיר של ציוד בשביל 2 מסכים. עם ממירי HD יצא מאוד יקר. גם אם הוא יביא את הממירים מסין.
עדיין יעלה לו כמעט כמו שנה שלמה בהוט או משהו כזה.
אז נכון שהוא יקבל הרבה יותר. אבל גם לי יש 6000 ערוצים ואני רואה אולי עשרה.
מה אתם אומרים?
האם הענף גוסס? האם אין יותר מה לחשוב על לשכנע אנשים שלווין זה אחלה?!
תודה לכל המגיבים
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
Re: האם היום הייתם ממליצים לחבר לעבור ללווין
תראה - זו שאלה קצת פילוסופית.
הרי בעצמך אמרת שלהיות מחובר ליס/הוט זה 3000 לשנה, כול שנה. וכולם יודעים כמה מוגבלים הערוצים שם.
באירופה שידורי הלווין של המדינות השונות לא עומד בסימן שאלה, לפחות לא ל 5 שנים הבאות.
כך למעשה השאלה שלך מסתכמת בשתי אופציות:
1. IPTV
2. לווין פרטי
במצב הנוכחי האופציה של IPTV היא עדיין בחיתוליה.
הרי בעצמך אמרת שלהיות מחובר ליס/הוט זה 3000 לשנה, כול שנה. וכולם יודעים כמה מוגבלים הערוצים שם.
באירופה שידורי הלווין של המדינות השונות לא עומד בסימן שאלה, לפחות לא ל 5 שנים הבאות.
כך למעשה השאלה שלך מסתכמת בשתי אופציות:
1. IPTV
2. לווין פרטי
במצב הנוכחי האופציה של IPTV היא עדיין בחיתוליה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
בואו נרגע, שום דבר לא גוסס והכל בסדר.
שיתוף טוב הכל טוב. יש לא מעט חבילות שניפתחות גם בלי הסקיי איטליה.
שיתוף טוב הכל טוב. יש לא מעט חבילות שניפתחות גם בלי הסקיי איטליה.
אגב,
ניילסט לווין לכל המשפחה. מלא תחנות פתוחות בחינם באנגלית.
גם ספורט יש. בדובאיי ספורט יש את הליגה הגרמנית בשידור חי כל שבת.
ניילסט לווין לכל המשפחה. מלא תחנות פתוחות בחינם באנגלית.
גם ספורט יש. בדובאיי ספורט יש את הליגה הגרמנית בשידור חי כל שבת.
-
gabig
- חבר ותיק

מעבר ליתרון הכספי, מעט הערוצים שתחלס כל אחד רואה בסופו של דבר והחשוב איכות השיתופים הנמוכה ביחס למחיר הנגבה נראה לי כי לא המליץ בפה מלא למישהו להכנס לתחום הלווין.
-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שהיתרון העיקרי בשידור לוויני זה שקשה לפתוח את ההצפנה, באינטרנט בגלל שכל המידע המוצפן זורם באינטרטנ, מספיק להיות מומחה במחשבים ועלולים לפתוח את ההצפנה.
אבל עדיין כל עוד עדיין השידור באינטרנט לפעמים נתקע,ואין במדינת ישראל חברת תשתית של סיב אופטי, אז עדיין יש יתרון בצלחת לווין פרטי,למי שזה מאוד מעניין אותי, אותי עכשיו זה פחות מעניין ברגע שרוב הדברים שמעניינים אותי נמצאים באינטרנט בעיקר בגלל היו טיוב.
אני לא באתי לעשות פרסומת מסחרית אבל אני מרוצה מהPOWER NGN של בזק בינלאומי, אני בקושי רב מרגיש שהשידור נתקע באיכות של 1080P HD.בשידור החי נראה לי שהשידור נתקע קצת פחות פעמים ב 1080P HD .אני מקווה שתוך בערך שנתיים ,3, זה בכלל לא יתקע בשידור החי.
אבל עדיין כל עוד עדיין השידור באינטרנט לפעמים נתקע,ואין במדינת ישראל חברת תשתית של סיב אופטי, אז עדיין יש יתרון בצלחת לווין פרטי,למי שזה מאוד מעניין אותי, אותי עכשיו זה פחות מעניין ברגע שרוב הדברים שמעניינים אותי נמצאים באינטרנט בעיקר בגלל היו טיוב.
אני לא באתי לעשות פרסומת מסחרית אבל אני מרוצה מהPOWER NGN של בזק בינלאומי, אני בקושי רב מרגיש שהשידור נתקע באיכות של 1080P HD.בשידור החי נראה לי שהשידור נתקע קצת פחות פעמים ב 1080P HD .אני מקווה שתוך בערך שנתיים ,3, זה בכלל לא יתקע בשידור החי.
אין שום בעיה להצפין שידורי IPTV ברמת אבטחה לא פחות טובה משידור בלויין ...
צריכים להבדיל בין שידור IPTV אינטרנטי לבין שידור IPTV ברשת יעודית !
טכנולוגית IPTV ניתנת לישום באופן שבו ספק התוכן משדר ברשת יעודית למשל אם HOT
תאמץ את הטכנולוגיה לשידור ב IP ותמשיך להשתמש ברשת שלה שמבוססת על קוי פייבר משולבים קואקס ,
או אם YES תשתמש בטכנולוגית IPTV ותשתמש בחברת האחות שלה בזק ברשת הפייבר משולבת נחושת
או בעתיד ברשת הפייבר עד לבית ..
שידור בטכנולוגית IPTV באינטרנט זה כבר משהו אחר ....זה אפשרי אבל תלוי כבר באיכות רשת האינטרנט
בכל מקום ומקום ובצווארי בקבוק שיש צורך להתגבר אליהם ...שידורים כאלה קיימים כבר היום
כמו למשל קרינה TV שמשדר לקהל יעד רוסי בכל העולם ...איכות הקליטה משתנה בהתאם למיקום בלקוח בעולם
אם אתה משתמש רוסי שמחובר ביפן או באירופה לרשת מהירה ...מן הסתם שאיכות הקליטה שלך תהיה טובה יותר
ממשתמש רוסי שמחובר באפריקה למשל ...,
בארץ קרוב לודאי שתישום טכנולוגית IPTV ברשת יעודית ...ולא דרך הענן האינטרנטי !!
תאמץ את הטכנולוגיה לשידור ב IP ותמשיך להשתמש ברשת שלה שמבוססת על קוי פייבר משולבים קואקס ,
או אם YES תשתמש בטכנולוגית IPTV ותשתמש בחברת האחות שלה בזק ברשת הפייבר משולבת נחושת
שידור בטכנולוגית IPTV באינטרנט זה כבר משהו אחר ....זה אפשרי אבל תלוי כבר באיכות רשת האינטרנט
בכל מקום ומקום ובצווארי בקבוק שיש צורך להתגבר אליהם ...שידורים כאלה קיימים כבר היום
כמו למשל קרינה TV שמשדר לקהל יעד רוסי בכל העולם ...איכות הקליטה משתנה בהתאם למיקום בלקוח בעולם
אם אתה משתמש רוסי שמחובר ביפן או באירופה לרשת מהירה ...מן הסתם שאיכות הקליטה שלך תהיה טובה יותר
-
רמי.א
- תותח על

מה ההבדל בין רשת יעודית לבין אינטרנט ? נראה לי ששניהם זה דרך האינטרנט.גלובל כתב:אין שום בעיה להצפין שידורי IPTV ברמת אבטחה לא פחות טובה משידור בלויין ...
אתה בטוח שזה אותו הדבר באינטרנט רמת ההצפנה ?
כי לפי הזכור לי הרבה יותר קשה לפתוח הצפנה דרך לווין תקשורת כי זה מפתחות שכל פעם משתנים , ובאינטרנט זורם כל המידע, אז זה נראה לי פחות בטיחותי למי שעלול לפרוץ דרך האינטרנט.לשדר דרך האינטרנט בניגוד לשידור בלווין תקשורת.
רשת ייעודית היא למשל אותה הרשת של HOT היום אותם הכבלים וכו' ...
רק שידור בטכנולוגית IP ובפרוטוקול אינטרנטי ....אבל לא דרך הענן האינטרנטי הגלובלי
ההצפנה של הוידאו לא קשורה לצורת התמסורת ברשת ויכולה להיות דומה לטכנולוגיות של היום ...
רק שידור בטכנולוגית IP ובפרוטוקול אינטרנטי ....אבל לא דרך הענן האינטרנטי הגלובלי
ההצפנה של הוידאו לא קשורה לצורת התמסורת ברשת ויכולה להיות דומה לטכנולוגיות של היום ...
-
רמי.א
- תותח על

אני לא טענתי שאי אפשר לעשות באינטרנט הצפנה של מפתחות,אלא שבאינטרנט כל המידע עובר,לא רק של המפתחות אלא גם מה שאחראי עליהם , אז זה עלול להיות יותר קל לפריצה,בניגוד לשידור דרך לווין, ששם לא כל המידע עובר אלא רק המפתחות שבצורה כזאת יותר קשה להשאר באותן המפתחות שמשתנות,ואני חושב שכיום עם המפתחות,שזה רק דרך לווין תקשורת, זה הרבה יותר קשה לפרוץ לשידור המוצפן,כי הוא נסגר הרבה יותר מהר,עד כדי כך שעדיף מנוי חוקי או שיש כאלה שמעדיפים שיתוף.
נכון ?
נכון ?
-
אלי
- אחלה חבר

באינטרנט יש אפשרות לייצר אבטחה הרבה יותר חזקה מאשר בלויין.
לגבי הלווין - כבר שנים רבות, כל חבילה טובה תמיד היתה בסיכון לסגירה. תמיד היה סימן שאלה.
אבל, תמיד היה פתרון.... ולמי יש שיתוף - תמיד היה מה לראות.
כך שכל עוד יש שידור והמחיר לציוד הוא לא כזה יקר - אז הסיכון בהשקעה הוא קטן.
יש לזכור כי הוט ויס לא מאפשרות למנוי שצובר ותק לצבור הנחה משמעותית. כך שאין משהו שמעכב את המנוי מלעזוב את הוט/יס, לעבור ללויין פרטי ולאחר מכן לחזור, נניח אחרי שנה וחצי - שנתיים, אם גילה שהשקעתו לא הכי טובה.
אני חושב שההשקעה משתלמת, אך רק למי שבא לו "להתעסק" עם התחביב.
ימים יגידו.
אלי.
לגבי הלווין - כבר שנים רבות, כל חבילה טובה תמיד היתה בסיכון לסגירה. תמיד היה סימן שאלה.
אבל, תמיד היה פתרון.... ולמי יש שיתוף - תמיד היה מה לראות.
כך שכל עוד יש שידור והמחיר לציוד הוא לא כזה יקר - אז הסיכון בהשקעה הוא קטן.
יש לזכור כי הוט ויס לא מאפשרות למנוי שצובר ותק לצבור הנחה משמעותית. כך שאין משהו שמעכב את המנוי מלעזוב את הוט/יס, לעבור ללויין פרטי ולאחר מכן לחזור, נניח אחרי שנה וחצי - שנתיים, אם גילה שהשקעתו לא הכי טובה.
אני חושב שההשקעה משתלמת, אך רק למי שבא לו "להתעסק" עם התחביב.
ימים יגידו.
אלי.
-
רמי.א
- תותח על

מה גורם לך להאמין שבאינטרנט האבטחה יותר חזקה ? אני שמעתי על המושג האקר בקשר לאינטרנט ובקושי על מפתח הצפנות בלווין.
מה שכן זה שמבחינה חוקית למי שיש זמן וכסף לשלם גם לחוקר פרטי על שזכויות היצירות שלו נפגעו, דרך האינטרנט זה קל להוכיח.
אז לעשות שיתוף זה סיכון,זה לא קל.
מה שכן זה שמבחינה חוקית למי שיש זמן וכסף לשלם גם לחוקר פרטי על שזכויות היצירות שלו נפגעו, דרך האינטרנט זה קל להוכיח.
אז לעשות שיתוף זה סיכון,זה לא קל.
-
אלי
- אחלה חבר

באינטרנט פרוטוקולי אבטחה מתדמים, עד כדי שאירגונים פיננסים מתבססים עליהם להעברת מידע עסקי.
עדיין, מאחר ופריסת אינטרנט מהיר בכל העולם הנה תהליך שייקח זמן להשלימו, אין ספק שפלטפורמת הלווין הנה קלאסית להפצת שידורים.
עדיין, מאחר ופריסת אינטרנט מהיר בכל העולם הנה תהליך שייקח זמן להשלימו, אין ספק שפלטפורמת הלווין הנה קלאסית להפצת שידורים.