התקנת צלחת לווין
-
eli123
- חבר ותיק

התקנת צלחת לווין
רוצה להתקין את הצלחת לויין לבד
האם יש אפליקציה שתראה לאיזה כיוון לכוון את הצלחת לאיזה כיוון להפנות את זה, כדי לקלוט עמוס + הוטבירד
האם יש אפליקציה שתראה לאיזה כיוון לכוון את הצלחת לאיזה כיוון להפנות את זה, כדי לקלוט עמוס + הוטבירד
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
eli123
- חבר ותיק

-
nati777
- תותח על

Re: התקנת צלחת לווין
יש אפליקציה של מצפן שתיתן לך בגדול את הכוון אבל זה רק שלב ראשוני
כדי לכוון טוב אתה צריך ממיר וטלוויזיה על הגג.
אם יש לך ממיר שתומך באניגמה כמו דרימבוקס למשל אז תוכל להיעזר באפליקציה שאנקראת ENIGMA SIGNAL METER.
כדי לכוון טוב אתה צריך ממיר וטלוויזיה על הגג.
אם יש לך ממיר שתומך באניגמה כמו דרימבוקס למשל אז תוכל להיעזר באפליקציה שאנקראת ENIGMA SIGNAL METER.
יש אפליקציות שהם כלי עזר לטכנאי/מתקין מנוסה לבדוק קו ראיה פנוי או מוסתר ללויין ( כמו למשל Dish Pointer Pro ) ,
אפליקציות כאלה הם לא מה שיעזור לך להתקין לבד ביחוד אם אתה ללא נסיון וזאת הפעם הראשונה שלך ...
אפליקציות כאלה הם לא מה שיעזור לך להתקין לבד ביחוד אם אתה ללא נסיון וזאת הפעם הראשונה שלך ...
-
eli123
- חבר ותיק

כן זאת פעם ראשונה
המטרה רק לכיוון הראשוני
אחרי זה להשתמש בממיר וטלויזיה
פשוט שידע איפה לשים את הצלחת לאיזה כיוון ושאין הפרעות באזור לקליטה
המטרה רק לכיוון הראשוני
אחרי זה להשתמש בממיר וטלויזיה
פשוט שידע איפה לשים את הצלחת לאיזה כיוון ושאין הפרעות באזור לקליטה
-
אלי
- אחלה חבר

החברים הנכבדים התייחסו לכיוון הצלחת וזו היתה שאלתך ונכון ענו.
חלק מהכיף בתחביב הינו ההתנסות בכיוון.
אבל - ההמלצה שלי לגבי ההתקנה הפיזית של העמוד, הגב וכו' - הינה חד משמעית - להביא מתקין מנוסה.
הסיבה הנה הבטיחות. הצלחת היא כמו מפרש והרוח מפעילה עליה כוח עצום. חוץ מזה היא כבדה ואם דבר כזה עף - זו סכנה ממשית.
לכן, הייתי מציע שתביא מתקין (אני יודע שחלק מהחברים יגידו אחרת...) ולאחר מכן תתמודד עם הכיוונים אם בא לך.
גם אם המתקין יעשה את הכיוונים של העיניות, בהמשך בטח תרצה להוסיף ולשנות ותתמודד עם המשימה של כיוון צלחת/עיינית.
בהצלחה!
אלי.
חלק מהכיף בתחביב הינו ההתנסות בכיוון.
אבל - ההמלצה שלי לגבי ההתקנה הפיזית של העמוד, הגב וכו' - הינה חד משמעית - להביא מתקין מנוסה.
הסיבה הנה הבטיחות. הצלחת היא כמו מפרש והרוח מפעילה עליה כוח עצום. חוץ מזה היא כבדה ואם דבר כזה עף - זו סכנה ממשית.
לכן, הייתי מציע שתביא מתקין (אני יודע שחלק מהחברים יגידו אחרת...) ולאחר מכן תתמודד עם הכיוונים אם בא לך.
גם אם המתקין יעשה את הכיוונים של העיניות, בהמשך בטח תרצה להוסיף ולשנות ותתמודד עם המשימה של כיוון צלחת/עיינית.
בהצלחה!
אלי.
מה שקשה זה הכיוון של עמוס ביחס להוטבירד את הוטבירד לא בעיה לכוון עם תדר מתאים ובלעדי אם אתה יודע לבצע קידוח מקצועי
והשחלת הכבל אז אין בעיה תשאל מה המרחק המדויק מהוטבירד לעמוס ופתרת את הבעיה בהצלחה
והשחלת הכבל אז אין בעיה תשאל מה המרחק המדויק מהוטבירד לעמוס ופתרת את הבעיה בהצלחה
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל