האים חוט ארוך משפיע על איכות הקליטה?
-
yoni555
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
-
nati777
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

Re: האים חוט ארוך משפיע על איכות הקליטה?
איכות התמונה זהה . העוצמה של האות נחלש . התמונה נישארת זהה עד לקבלת פריזים
שבוע טוב
שבוע טוב
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

כמה טעיות יש בכתובyoni555 כתב:יש לי חוט ארוך מחובר לצלחת האים הוא משפיע על איכות השידור?
חוט=כבל צריך להיות
איכות השידור =צריך איכות הקליטה . השידור הוא מהלוויין
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אני לא מדבר בפורום . אני כותב בפורום !!!!!!!!!!!!!!!
שבועה טוב
שבועה טוב
-
motas
- חבר פורום

שלום רב
אני לא מבין .בן אדם שאל שאלה פשוטה ועונים לו בדקדוקי סופרים. ולשאלתך כן יש הנחתה של הסיגנל ככל שהכבל ארוך יותר ולא משנה אם זה כבל rg.כדי למנוע הנחתה צריך מגבר קו .קח בחשבון שהמגבר מגביר גם את הרעש שעל האות. אני משתמש בכבל באורך של 30 מטרים והקליטה מצוינת.
אני לא מבין .בן אדם שאל שאלה פשוטה ועונים לו בדקדוקי סופרים. ולשאלתך כן יש הנחתה של הסיגנל ככל שהכבל ארוך יותר ולא משנה אם זה כבל rg.כדי למנוע הנחתה צריך מגבר קו .קח בחשבון שהמגבר מגביר גם את הרעש שעל האות. אני משתמש בכבל באורך של 30 מטרים והקליטה מצוינת.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

כולו כתבתה 2 הודעות בפורום . וכבר יש לך ביקורתmotas כתב:שלום רב
כתבתי לו שיש הנחתה על האות . מגבר לא מוסיף רעש . מתקינים את המגבר בנקודה .
שיחס אות לרעש הוא גבוה . בסביבות 60DB שם מתקינים מגבר
-
Jaaz
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

לא בהחלט . יש מוסג טכני יחס אות לרעש .לא כול אות ניתן להגביר .Jaaz כתב:מגבר לא מוסיף רעש?! קרמר אתה איש מקצוע בתחום, לא?
אם מהLNB יוצאים נניח 90DB . את המגבר שמים איפו שהאות נימצא לפחות 60DB . ואז המגבר מעלה את זה ל80
אות של 30DB לא ניתן להגבין אלה עים מגברים מאוד יקרים . שלא מיצרים ביכלל רעש .
בתחום שלנו אם יודעים איפו לשים את המגבר אז אין רעש . במיוחד בקליטה דגיטלית לא רואים רעש כמו באנלוגי .
הטוב ביותר אם הכבל ארוך . להגדיל את הצלחת ל1.8 וכבל יותר עבה
אני קלטתי ערוצים מהודו ישיר ללקוח .
בהתחלה הייה לו צלחת 1.8 קליטה גבולית . החלפנו את זה לצלחת 2.4 רשת . העוצמה עלתה פלאים קליטה חלקה
והעוצמה פי 2 החצים היו בסאת לוקס כימט עד הסוף
למרחק גדול צריך צלחת יותר גדולה
-
motas
- חבר פורום

שלום רב
אני לא יודע מה משנה מספר הפעמים שכתבתי באתר ולעצם העניין כל אות ניתן להגביר. האות שמגיע מהאנטנה הוא אות אנלוגי המידע דיגיטלי לכן חשוב לשים מגבר קו אחרי בן פאס פילטר אשר יחתוך את הרעש .האות אשר מגיע לאחר הפילטר הוא לא אות נקי ויש עמו רעש נכון בעוצמה נמוכה ואותה המגבר יגביר. הדבר הטוב ביותר זה להגדיל את האנטנה כדי לקבל יחס אות לרעש טוב יותר.
אני לא יודע מה משנה מספר הפעמים שכתבתי באתר ולעצם העניין כל אות ניתן להגביר. האות שמגיע מהאנטנה הוא אות אנלוגי המידע דיגיטלי לכן חשוב לשים מגבר קו אחרי בן פאס פילטר אשר יחתוך את הרעש .האות אשר מגיע לאחר הפילטר הוא לא אות נקי ויש עמו רעש נכון בעוצמה נמוכה ואותה המגבר יגביר. הדבר הטוב ביותר זה להגדיל את האנטנה כדי לקבל יחס אות לרעש טוב יותר.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

נכון כול אות ניתן להגביר
להגביר אות מהחלל צריך צלחת לפחות 30 מטר ומגברים הנמצאים בתוך מיימן . הכול עניין של מחיר .
ולתפרני הפורום אין עודף כסף למגברים שנימצאים בתוך מימן .
להגביר אות מהחלל צריך צלחת לפחות 30 מטר ומגברים הנמצאים בתוך מיימן . הכול עניין של מחיר .
ולתפרני הפורום אין עודף כסף למגברים שנימצאים בתוך מימן .