לקנות טלויזית led

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
rivim
חבר פורום
חבר פורום

לקנות טלויזית led

שליחה על ידי rivim »

אני מחפשת לקנות טלויזית led כי קיבלתי המלצות על הטכנולוגיה הזאת. האם באמת יש הבדל בינה לבין טכנולוגיות אחרות? ובהקשר לזה, מבין הדגמים שאני מחפשת אני רואה כאן באתר http://www.21.tv/cn-952017/%D7%98%D7%9C ... %D7%AA_LED כמה דגמים שיכולים להתאים. השאלה היא האם כדאי לקנות טלויזית טושיבה או LG . יש למישהו המלצה?
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

Re: לקנות טלויזית led

שליחה על ידי גלובל »

נכון להיום LED זאת הטכנולוגיה הכי נפוצה של רוב הטלויזיות שנמכרות בשוק ,
LCD היא טכנולוגיה פחות טובה וישנה יותר ( לכן גם זולה יותר ) , יש גם טכנולוגיה בשם פלאזמה
שהיא די טובה מיצרנים מסויימים למשל פנסוניק ו LG אבל היא מיושנת ולאט לאט יוצאת משימוש .

לא ציינת איזה גודל מסך אתה מחפש ומה תקציבך , האם מסך מסוג סמארט TV שגם מתחבר לשירותי אינטרנט ...וכו'
אם ההתלבטות היא בין LG לטושיבה ...אני הייתי ממליץ מבינהם על LG ,
אני יכול גם להמליץ לך על מסכים של סמסונג שהם טובים אף יותר לדעתי ,
בסופו של דבר הכל תלוי בתקציב שלך וכמה אתה מעונין להשקיע
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

Re: לקנות טלויזית led

שליחה על ידי י א »

תיקון - גם LED וגם LCD הם אותה טכנולוגיה של פאנל. ההבדל הוא בסוג התאורה האחורית.

LCD שאינה לד היא אכן מיושנת יותר והתאורה האחורית בה היתה נורות פלורסנט.
ב LCD LED התאורה האחורית היא פסי לדים שהם בהירים יותר וצורכים פחות חשמל ולכן יותר טובים.

ב LCD LED יש גם כמה סוגים. יש פסי לדים היקפיים - כלומר נמצאים מסביב לפאנל. אלה הסוג הזול שעוצמת התאורה האחורית היא קבועה ורמת השחור בה לא משהו. יש טלויזיות לד שהתאורת לד מאחורי הפאנל בתפזורת מלאה ואז מגיעים לאחידות תאורה הרבה יותר טובה וגם הכניסו שליטה בעוצמה האור של כל נורית לד בהתאם למה שמוקרן באותו אזור. כך למשל אם יש תמונה של מכונית בלילה ורק פנסי המכונית דולקים אז כל הלדים יהיו בתאורה חלשה כדי לתת אפקט חשוך ורק הלדים שבאזור הפנסים של המכונית יהיו מוארים. טלויזיות אלה הם יקרות יותר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה