4w amos
-
yzelec
- אחלה חבר

- Has thanked: 19 פעמים
- Been thanked: 3 פעמים
- יצירת קשר:
4w amos
שלום
לא ברור לי לגבי לווין עמוס .בלינגסאט התחנות שמשדרות לא אץ די הם ברוטיקל .אז איך בצלחת של יס אני קולט בהוריזנטל. ובצלחת ביתית רק ורטיקל. מה הם מעבדים את האות ומאפננים אותו בפולריות ?. תודה
מצוךף תוצאת אמת
לא ברור לי לגבי לווין עמוס .בלינגסאט התחנות שמשדרות לא אץ די הם ברוטיקל .אז איך בצלחת של יס אני קולט בהוריזנטל. ובצלחת ביתית רק ורטיקל. מה הם מעבדים את האות ומאפננים אותו בפולריות ?. תודה
מצוךף תוצאת אמת
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
yzelec
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
Re: 4w amos
אין מצב !!!
הייות וייס כיוונה את הצלחת אין לי זכות ליגוע בה .הסיגנל מגיע הביתה מהם וזאת התוצאה שקיבלתי מצלחת שלהם
הייות וייס כיוונה את הצלחת אין לי זכות ליגוע בה .הסיגנל מגיע הביתה מהם וזאת התוצאה שקיבלתי מצלחת שלהם
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

ביס לא משנה המתח שתיתן כי לצלחת יש מתח קבוע בV רצוי ביכלל לבטל את המתח . כי הסיגנל ניכנס גם ללא מתח
מקוה שהיבנתה את ההסבר
מקוה שהיבנתה את ההסבר
-
yzelec
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
כלומר לשים בכניסה של אלנבי בממיר שלי . פילטר די סי שלא יצא בכלל מתח מהממיר שלי . כי האלנבי של יס מקבל ממתח ממקור חיצוני שיס כבר סיפקו לו על יד שנאי ? מעניין הגיוני
-
yzelec
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
. וזה מסביר איך אני סורק תדר 11739 הוריזנטל ומקבל זי טי וי . שבכלל לא מופיע ברשומות תדר כזה בלווין עמוס באלומה למיזרח התיכון
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

בממיר יש פונקציה שמבטל את המתח בממירyzelec כתב:כלומר לשים בכניסה של אלנבי בממיר שלי . פילטר די סי שלא יצא בכלל מתח מהממיר שלי . כי האלנבי של יס מקבל ממתח ממקור חיצוני שיס כבר סיפקו לו על יד שנאי ? מעניין הגיוני