שאלה אנונימית

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
parazite69
חבר פורום
חבר פורום

שאלה אנונימית

שליחה על ידי parazite69 »

שלום ,

אני חדש בעניין הלווינים ,

ההורים שלי החליטו לעשות צלחת לווין הכל טוב ויפה אנחנו מתנתקים מיס ,

אני בחרתי לא לשים בינתיים ממיר לווין , שדיברתי עם הטכנאי הוא הציע לי לעשות חיבור לחברת הלווין הגדולה בארץ ב1000 שקל כולל ציוד והתקנה .

זה אמיתי ? או שזה קומבינה ואחרי חודש ינתקו אותי ?

קראתי פה בפורומים שזה אפשרי ואנשים עושים את זה בשקט ...
בכל אופן אני לא מתכוון לעבור על החוק |dance|

תעזרו לי חבר'ה ..האם בסופו של דבר זה הפסד של 1000 שקל או שזה עובד ?
תומר 1
תותח על
תותח על
Been thanked: 3 פעמים

Re: שאלה אנונימית

שליחה על ידי תומר 1 »

עובד בוודאי השאלה מה אתה קולט וזה לא מחיר זול יש יותר זול במידה ושילמת רק על עמוס אז יצאת בנזק 150-250 שקל כי בשנה הבאה זה לא יעבוד המחיר מתחיל מ-800 שקל
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

Re: שאלה אנונימית

שליחה על ידי deepspace »

95% שזה יעבוד... אבל גרוע (לא אומר שזה לא אפשרי).
אני לא סומך על מתקינים וגם אתה לא צריך לסמוך. הם לא בעלי השירות ורק מתווכים בשביל לגזור קופון.
בכל מקרה, 1000 ש"ח זה מחיר רגיל להתקנה בלבד, כך שבין אם זה עובד ובין אם לא קיבלת הצעה טובה, ואני לא מאמין שתמצא אחרת ביותר בזול ממש.
אם הוא טוען שאין פריזים, תדרוש בדיקת הדגמה של 5 דק' צפייה רצופה בערוץ (יכולים להיות הבדלים בין ערוצים כך שעדיף לבדוק יותר מערוץ אחד), אם יש בעיה תבחין בכך מהר מאוד, ואולי יהיה לך פתח להתמקח על המחיר.
תברר לכמה זמן השירות תקף כי זה מוגבל בזמן בלאו הכי.
זאת רק מילה שלו שזה יחזיק, ותתקשה לקבל ערובה לכך. אתה עלול להישאר עם הזין ביד אחרי חודש, ותתקשה לעשות משהו בנידון.
הכי טוב אם תוכל לעשות הפרדה בין ההתקנה לשיתוף, ולנסות לקבל הפחתה של 200~400 במחיר, ולרכוש את השירות על בסיס חודשי.

אל תתחבר ללווין אם המטרה היחידה היא עמוס - זה רק קינוח.
שלח תגובה