קניית ממיר סאנריי מאליאקספר
-
simon120
- חבר פורום

קניית ממיר סאנריי מאליאקספר
שלום
אני רוצה להזמין ממיר סאנריי דרך האתר של אליאקספר עלות הממיר כ230 דולר כולל משלוח
הבעיה שלי היא שכולם שולחים דרך פידקס או dhl ואני מבין שזה יגאוש ממני הוצאות נוספות בזמן קבלת המכשיר
האם למישהו יש ניסיון עם הזמנה מהאתר עם משלוח דרך feedex או dhl?
ומה ההוצאות הנוספות שאצטרך לשלם בזמן קבלת המכשיר
תודנ
אני רוצה להזמין ממיר סאנריי דרך האתר של אליאקספר עלות הממיר כ230 דולר כולל משלוח
הבעיה שלי היא שכולם שולחים דרך פידקס או dhl ואני מבין שזה יגאוש ממני הוצאות נוספות בזמן קבלת המכשיר
האם למישהו יש ניסיון עם הזמנה מהאתר עם משלוח דרך feedex או dhl?
ומה ההוצאות הנוספות שאצטרך לשלם בזמן קבלת המכשיר
תודנ
- deepspace
- תותח על

Re: קניית ממיר סאנריי מאליאקספר
אם כבר, אז כבר, DHL הם כנראה השטן הקטן מביניהם.
תצטרך לשלם מע"מ + מס קניה (אם יש) + כל הוצאה שרירותית אחרת שחברת השליחויות תראה לנכון לגבות ממך בתור עמילות מכס (פתוח למשא ומתן).
אתה יכול לשלוח מראש פקס למכס שאתה מעוניין לשחרר את החבילה בעצמך במקום חברת השליחויות, ואז תצטרך לנסוע למכס בתל-אביב ולטפל בבירוקרטיה בעצמך.
מצד שני, לפעמים גם לא קורה כלום, ואתה לא משלם אגורה מעבר למחיר באתר.
בקיצור, רולטה רוסית בכל פעם...
כדאי להתכונן מראש למקרה הגרוע, ולשמוח כשהמזל מאיר פנים.
תצטרך לשלם מע"מ + מס קניה (אם יש) + כל הוצאה שרירותית אחרת שחברת השליחויות תראה לנכון לגבות ממך בתור עמילות מכס (פתוח למשא ומתן).
אתה יכול לשלוח מראש פקס למכס שאתה מעוניין לשחרר את החבילה בעצמך במקום חברת השליחויות, ואז תצטרך לנסוע למכס בתל-אביב ולטפל בבירוקרטיה בעצמך.
מצד שני, לפעמים גם לא קורה כלום, ואתה לא משלם אגורה מעבר למחיר באתר.
בקיצור, רולטה רוסית בכל פעם...
כדאי להתכונן מראש למקרה הגרוע, ולשמוח כשהמזל מאיר פנים.
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 12 אוגוסט 2013, 00:46, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
benykatz1
- חבר פורום

אני בדיוק מוכר את הממיר שלי SR4 כי אני מעוניין לקנות חדש עם ANDROID TV. אם תרצה תפנה אלי לפרטי ואתן לך פרטים על הממיר.
תודה.
תודה.
-
simon120
- חבר פורום

תודה על התשובות
יש לי עוד שאלה , האם סאנריי S4 HD הוא מסוגל להוציא אות באיכות FD - 1080P או "רק" 1080I HD READY
יש לי עוד שאלה , האם סאנריי S4 HD הוא מסוגל להוציא אות באיכות FD - 1080P או "רק" 1080I HD READY
אז הממיר הזה לא שווה בעיניי.י א כתב:1080i
הazbox premium hd שלי מוציא תמונה באיכות של 1080P אבל יש לו רק טיונר אחד (אפשר להוסיף עוד בנפרד).
אני מאמין שגם הDM מוציא 1080P...לא יכלו להשקיע קצת יותר ולעשות את הsunray לfull hd?
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
מה יתן לך 1080P כשאין שידורים כאלו?
ורק לידיעתך - ה Azbox הוא בכלל לא נועד להיות ממיר לווין, הוא במקור נועד להיות מכשיר מולטימדיה וכאשר לא הצליחו למכור אותו ככה הם הוסיפו לו טיונר ומיתגו אותו כממיר לווין.
הדרים 800se הוא ממיר מעולה.
ורק לידיעתך - ה Azbox הוא בכלל לא נועד להיות ממיר לווין, הוא במקור נועד להיות מכשיר מולטימדיה וכאשר לא הצליחו למכור אותו ככה הם הוסיפו לו טיונר ומיתגו אותו כממיר לווין.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
למיטב ידיעתי השאלה הנ"ל עלולה להטעות - אין קשר (לפחות אין קשר ישיר) בין HD READY להבדל בין 1080i ל 1080p -simon120 כתב:
רזולוציה 1080 מציינת FULL HD - ההבדל בין p ל i קשור לשיטת ההצגה כפי שצוין כבר בפורום. HD READY מציין רזולוציה פחותה מ 1080. לא ידוע לי אם בכלל ניתן להנות מערוצים שמשדרים 1080P.
בכל מקרה הממיר 800se הוא FULL HD.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
כשאני רוצה לראות סרט mkv שהוא fhd אז בטח שזה משנה.י א כתב:מה יתן לך 1080P כשאין שידורים כאלו?
כמעט כל ממיר HD תומך גם ברוב קבצי הוידאו ולכן זה חשוב.
- י א
- מנהל אתר

אני רואה קבצי HD מלא דרך הממיר הזה על מקרן במסך של 90" ורואים מצוין.
לא לכולם יש מקרן, ולכן לדעתי מי שקונה מעדיף/יעדיף שיהיה לו כבר הכל בכדי שלא יצטרך לרכוש סטרימר/מקרן בנוסף.י א כתב:אני רואה קבצי HD מלא דרך הממיר הזה על מקרן במסך של 90" ורואים מצוין.
- י א
- מנהל אתר

מה הקשר בין סטרימר למקרן? אמרתי שאני רואה במקרן כדי להביע שגם במסך גדול שכביכול רואים כל פיקסל בגדול שגם שם אין בעיה לראות תמונה טובה.
אני בדעה שככול שתשים יותר מכשירים בקופסא אחת תצטרך יותר להתפשר על איכות.
אני בדעה שככול שתשים יותר מכשירים בקופסא אחת תצטרך יותר להתפשר על איכות.
-
vladimir97
- תותח על

אפשר לחפש מי ששולח לא דרך שילוח מהיר, או לבקש לשלוח בדואר רשום רגיל, ושם אמנם יש סיכון, אבל בשילוח מהיר בוודאי הבדיקות קפדניות יותר מבחינת מכס.