בקשת עזרה כרטיס חכם JSC

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Danielinho
חבר פורום
חבר פורום

בקשת עזרה כרטיס חכם JSC

שליחה על ידי Danielinho »

שלום לכולם,

היום הגיעו אליי הרכישות שלי לקראת עונת השידורים של הליגה האנגלית, כשהערכה כוללת למעט כרטיס JSC חכם עם כל הערוצים לרבות ערוצי ה-HD, גם ממיר HD optibox gekko plus. הלווינים שאני קולט דרך הצלחת שלי הם nilesat ו-hotbird.

הכרטיס עצמו עבר אקטיבציה לפי מה שנאמר לי ע"י הספק, כשאני צריך אך ורק לעשות חיפוש תדרים בלווין, וכך עשיתי.
מה שמוזר הוא שהערוצים שאמורים להיקלט דרך nilesat, לפי התדרים שמפורסמים באתר של אל ג'זירה, לא ניתנים לצפייה כשנאמר לי שאין סיגנל. ישנם ארבעה ערוצים שכן עובדים לי של JSC, והם JSC +1 עד JSC +4, אך תחת התדר של hotbird. שאר ערוצי הספורט של אל ג'זירה אינם נקלטים, כולל כמובן ערוצי הHD.

האם מישהו יודע מה עליי לעשות בכדי לפתוח את כל אותם הערוצים שנמצאים תחת תדר של nilesat לצפייה?

אשמח לכל הצעה ומידע, ואם זה לא המקום המתאים בפורום אז תעבירו את הנושא לאן שצריך.

בתודה מראש, חובב כדורגל אנגלי מושבע וטירון לווינים במצוקה.
barakoren
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: בקשת עזרה כרטיס חכם JSC

שליחה על ידי barakoren »

דבר ראשון שתבדוק : גם אם יש את הכיתוב: no signal חכה כמה שניות (15-20) שניות ואז יכול להיות שזה יעלה. לפעמים זה קורה בממירים מסוימים
barakoren
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי barakoren »

דבר שני כנס לממיר ובהגדרות תמצא את חוזק האות ( אני בדרך! כלל זה lnb instalation) או כיתוב דומה שם תוכל לראות את חוזק האות של אותו לווין ותדר ותוכל אני בדרך זו לוודא שנלווים אכן מכוון כולל התדר הבעייתי כביכול
המתקין
חבר ותיק
חבר ותיק
Has thanked: 2 פעמים

שליחה על ידי המתקין »

גם אני בדרך!
תומר 1
תותח על
תותח על
Been thanked: 3 פעמים

שליחה על ידי תומר 1 »

יש לך lnb צדדי לניילסאט ולכן הקליטה חלשה למרות שיש מי שטוען שכן קולט צדדי אפשרות אחת להזמין מתקין מקצועי מי שהתקין
אצל החבר פורום שטוען שקולט בצדדי או להתקין צלחת 80 סנטימטר נפרדת אם היה לך ממיר מדויק כמו אופן בוקס למשל עם 3 נתונים לקליטת התדר אז יכולת לכוון בעצמך למקסימום קליטה בתדר החזק 11938
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
barakoren
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי barakoren »

סליחה על ״ האני בדרך״ שגיאת אייפון לצערי
gili_90
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי gili_90 »

תומר 1 כתב:יש לך lnb צדדי לניילסאט ולכן הקליטה חלשה למרות שיש מי שטוען שכן קולט צדדי אפשרות אחת להזמין מתקין מקצועי מי שהתקין
אצל החבר פורום שטוען שקולט בצדדי או להתקין צלחת 80 סנטימטר נפרדת אם היה לך ממיר מדויק כמו אופן בוקס למשל עם 3 נתונים לקליטת התדר אז יכולת לכוון בעצמך למקסימום קליטה בתדר החזק 11938
מה זה קשור הוא שאל על ההוטבירד.
והסיבה שאין לו סיגנל לשאר הערוצים היא שהם ירדו מההוטבירד ואכן מה שנישאר שם זה 1-4 שאותם כאמור הוא קולט.
את ה- HD של אל ג'זירה קולטים כיום רק בנייל סאט..
barakoren
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי barakoren »

תעשה סריקה חדשה לכל הלווין (7w) . ואז תבדוק שוב. לי למשל לא היתה קליטה בכלל אתמול של הערוצים האלה. זה עמד ממש על קליטת 0. ואז אחרי סריקה חדשה זה חזר ל55 אחוזי קליטה. כך שגם את זה אתה צריך לבדוק
שלח תגובה