המלצה על מתקין באיזור הקריות
- girobert
- אחלה חבר

- yossid
- תותח על

Re: המלצה על מתקין באיזור הקריות
israeln
בברכה
יוסי
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
- girobert
- אחלה חבר

-
satis
- חבר ותיק

אני מחפש גם מתקין באזור הקריות.
ישראל הודיע לי שהוא פרש מתחום ההתקנות, לצערי ולצער רבים.
ישראל הודיע לי שהוא פרש מתחום ההתקנות, לצערי ולצער רבים.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

המיקצוע הזה מת מיזמן . ועוד מעט ירד מעמוס ערוצי ישראל . אז ביכלל נחתום אבטלה .
- deepspace
- תותח על

למה מת? אין לזה שוק?
כמה התקנות מתקין ממוצע עושה בחודש?
במה אתה חושב טמונה הבעיה שאין ביקוש גבוה?
מחסום כספי? כולם מעניין אותם רק כתוביות?
כמה התקנות מתקין ממוצע עושה בחודש?
במה אתה חושב טמונה הבעיה שאין ביקוש גבוה?
מחסום כספי? כולם מעניין אותם רק כתוביות?
-
צעיר פעור
- חבר פורום

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

למה מת????????????
כי הלקוחות שלנו היו . טורקים.פולנים. רומנים, גרוזינים . איפו הם??? רובם בשמים . היו מעט אנטנות . את המכה הסופית נתן העידן +
החודש עלו לשמים 2 לקוחות שלי .
החודש עלו לשמים 2 לקוחות שלי .
-
baruh1
- חבר פורום

קרמר קרמר השוק הצלחות חיי וקיים העידן+ לא נתן שום מכה אני לא יודע מה אצלך קרמר אבל אצלי עובד יפה ולא מיתלונן
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

גם אני יכול ליכתוב . המיקלדת סובלת הכול . אני יכול ליכתוב . שזכיתי בלוטו ב20 מליון ש"ח . מי שרוצה תרומה אבל רק מתקינים
אני נותן עד 500 אלף ש"ח .
פעם כאשר הייתי מגיע לטל ראן הייה טור אצל נפתלי . הייתי צועק מי אחרון ?
היו קונים קרטונים של עניים . ממירים . בכמויות . היום נפתלי שותה קפה עד שמגיע לקוח . כך בודקים מה מצב השוק
גם במיגזר הערבי שהביקוש ירד
דור הולך ודור בא
היו קונים קרטונים של עניים . ממירים . בכמויות . היום נפתלי שותה קפה עד שמגיע לקוח . כך בודקים מה מצב השוק
דור הולך ודור בא
-
baruh1
- חבר פורום

אל תישכח קרמר אז טלראן היתה ממיזמן כימעט בילעדיות בצלחות כיום יש כמה חברות שיש להם גם ציוד צלחות וממירים אז כמובן ירדה להם גם עבודה הגיון לא
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
לא ידוע לי על יבואנים חדשים בארץ בשנים האחרונות
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
baruh1
- חבר פורום

-
baruh1
- חבר פורום

לדעתי לא כיום אני מכיר יותר מחברה אחת ביזמנו לא שמעתי על חברות האלה
- deepspace
- תותח על

אבל מה השתנה?הטכנאי קרמר כתב:גם אני יכול ליכתוב . המיקלדת סובלת הכול . אני יכול ליכתוב . שזכיתי בלוטו ב20 מליון ש"ח . מי שרוצה תרומה אבל רק מתקינים
דור הולך ודור בא
יש המון תוכן באנגלית בלווין, למה בכלל צריך רומנים ופולנים בשביל זה?
ישראלים צברים הם לא דמוגרפיה מתאימה?!
האנגלית בישראל היא בסה"כ ברמה דיי טובה, כך שזה לא מכשול שפה בלתי עביר בשביל רבים, אני בטוח.
לדעתי, אם יש בעיה היא נובעת בעיקר משיווק גרוע, וחוסר מידע ברור, אמין ומקצועי ללקוחות.
כמעט כל חנויות הלווין ברשת, באופן גורף, יש להם מידע ועיצוב חאפרי לגמרי.
מאוד לא מזמינים לרכישה דרכם עבור אדם פרטי.
גם המידע בפורומים במצב ביש.
אני נכנסתי לתחום באופן עיוור לגמרי, בלי שיהיה לי מושג קלוש מה תהיה התוצאה הסופית, למרות שקראתי מראש במשך שעות על גבי שעות. אפשר להוסיף לזה גם מיסאינפורמציה רבה שמסתובבת ברשת שתורמת אף היא לבילבול.
לצופה מהצד, הכל נראה אנכרוניסטי, לא מזמין, וכאוטי למדי.
במצב כזה אני לא מופתע במיוחד עם העסקים "לא פורחים", אבל אני לא חושב שזה נובע מחוסר עניין ציבורי, או בגלל שיש פתרונות עדיפים, או כי ללווין אין הרבה מה להציע, כי ההפך הוא הנכון.
בכלל, כאשר ראיתי שבתור השקעה התחלתית אדם יכול להתקין צלחת + כל הציוד שיצטרך בהשקעה זעומה של איזה 350 ש"ח, אני לא רואה סיבה למה לא יהיה לכל אדם בארץ צלחת על הגג.
מחיר של ממיר צלחת והכל, יכול להסתכם בעלות קרובה מאוד, להוצאה שיוציא בלי לחשוב פעמיים על רכישת ממיר עידן ואנטנה.
להתחרות בעידן+ זה נראה לי קצת מגוכך, כאשר כל מה שאדם צריך זה השקעה של שקלים בודדים, ובלי כאב ראש נוסף.
המטרה של לווין צריכה להיות התחרות ישירה בתכנים שהוט ויס מספיק, ולהוות הצעה הרבה יותר אטרקטיבית מהם - ובצדק!
כמובן, שהמוקש העיקרי בכל זה, שמרבית האתרים לא מציינים, זה שחייבים שיתוף, ואם יש לך מס' ממירים יגבו ממך מחיר מכופל ומשלוש, מה שמאבד לגמרי את כל האטרקטיביות והפואנטה של המיזם.
אני רואה בזאת את המכשול הראשי, שנוגס קשה בכדאיות העיסקה...
צריך להציע יותר שיתופים כחבילה ביתית, ולא על בסיס פר ממיר.
לאחר מכן, צריך לפשט את כל העניין הטכני בכמה רמות, ולספק מקורות מידע ברורים ונגישים ביחד עם קהילה חיה ותוססת לתמיכה טכנית, כי במצב הנוכחי 90% מהאוכלסיה לעולם לא תסתדר ממש בעצמה, וחווית השימוש שלהם תהיה רק בינונית במקרה הטוב, וגרוע במקרה הרע.
מרחם קצת על הטכנאים על כמות הפניות שבטח הם צריכים לטפל...
כרגע אני משלם להוט רק איזה 50 ש"ח על טלוויזה בחודש (עלות טיפוסית לשיתוף עבור ממיר אחד בלבד!) ומקבל את כל הציוד בהשאלה, כך שבמצב העניינים הנוכחי, לא מפתיע שעוד רבים מעדיפים לא להיכנס להרפתקה הזאת, שבקלות יכולה אף לגלוש לסכומים לא מבוטלים, ועדיין אתה עלול להיקלע למצב שלא תיזכה להנות מפרות כספך/עמלך עקב קשיים רבים נוספים.
יש עוד הרבה מה לשפר...
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 17 אוגוסט 2013, 18:30, נערך 8 פעמים בסך הכל.
תמשיך לשכנע את עצמך שצלחת פרטית ושיתוף זה יותר טוב מ YES או HOT ...למה שלא תודה שהשיקול הוא עלות בלבד .
אני בטוח שאם היה מצב שמחר YES מורידה את המחירים ל 80 ש"ח לחודש לחבילה הכל כלול ...
חלק גדול מבעלי הצלחות הפרטיות ירוצו מיד להתחבר ותוך כדי גם יאמרו תודה לאל שפטרנו מהכאב ראש הזה ,
צלחת פרטית בישראל זה נחמד , זה בהחלט תחביב למי שאוהב ומתעניין בנושא, זה גם טוב לאנשים ממגזרים
מסויימים ספציפים דוברי שפות מסויימות וזהו , לכל השאר זה לא מהווה תחליף הולם ....וחבל להרחיב דיבור בנושא ,
לגבי המתקינים , בישראל זה כמו שקרמר אומר מקצוע הולך ונעלם , באירופה יש למתקינים פרנסה
כי שם חברות הלויין לא מספקות התקנה כמו ש- YES בישראל מספקת, והלקוח בדר"כ מופנה לרשימת מתקינים מורשים
גם באירופה רוב המוחלט של משתמשי צלחות הוא משתמש חוקי בחבילות בתשלום , אחוז המשתמשים בצלחות
ללא חבילות או בצלחות עם שיתוף הוא מיזערי ביחס לשאר , בארה"ב המצב עוד יותר קיצוני שם כמעט ואין
בעלי צלחות עם שיתוף ורוב בעלי הצלחות הפרטיות שלא מכוונות לחבילות בתשלום הם סתם חובבים שמתעניינים בנושא ....
מכיבן שיש כמה ספקי תוכן בלויין בתשלום ( דיש , דיירקט טי וי ועוד ) המחירים גם תחרותיים והגיוניים יותר ...ויש מגוון אופציות וחבילות
כך שלא שווה בכלל למשתמש פרטי לשקול משהו אחר ..אלא אם הוא חובב שרוצה לסובב צלחת בבית
אני בטוח שאם היה מצב שמחר YES מורידה את המחירים ל 80 ש"ח לחודש לחבילה הכל כלול ...
חלק גדול מבעלי הצלחות הפרטיות ירוצו מיד להתחבר ותוך כדי גם יאמרו תודה לאל שפטרנו מהכאב ראש הזה ,
צלחת פרטית בישראל זה נחמד , זה בהחלט תחביב למי שאוהב ומתעניין בנושא, זה גם טוב לאנשים ממגזרים
מסויימים ספציפים דוברי שפות מסויימות וזהו , לכל השאר זה לא מהווה תחליף הולם ....וחבל להרחיב דיבור בנושא ,
לגבי המתקינים , בישראל זה כמו שקרמר אומר מקצוע הולך ונעלם , באירופה יש למתקינים פרנסה
כי שם חברות הלויין לא מספקות התקנה כמו ש- YES בישראל מספקת, והלקוח בדר"כ מופנה לרשימת מתקינים מורשים
גם באירופה רוב המוחלט של משתמשי צלחות הוא משתמש חוקי בחבילות בתשלום , אחוז המשתמשים בצלחות
ללא חבילות או בצלחות עם שיתוף הוא מיזערי ביחס לשאר , בארה"ב המצב עוד יותר קיצוני שם כמעט ואין
בעלי צלחות עם שיתוף ורוב בעלי הצלחות הפרטיות שלא מכוונות לחבילות בתשלום הם סתם חובבים שמתעניינים בנושא ....
מכיבן שיש כמה ספקי תוכן בלויין בתשלום ( דיש , דיירקט טי וי ועוד ) המחירים גם תחרותיים והגיוניים יותר ...ויש מגוון אופציות וחבילות
כך שלא שווה בכלל למשתמש פרטי לשקול משהו אחר ..אלא אם הוא חובב שרוצה לסובב צלחת בבית
-
anutk
- חבר פורום

הויכוח מאוד מענין אבל בשורה התחתונה אני צופה כרגע בליגה האנגלית בשידור חי וכן בליגות שונות מאירופה
וחוסך תשלום גבוה מאוד ליס או להוט בערוצים 1 או 2 שמחירם מאוד גבוה
וחוסך תשלום גבוה מאוד ליס או להוט בערוצים 1 או 2 שמחירם מאוד גבוה
- deepspace
- תותח על

אם לא הבנת, מה שאתה מתאר, זה בדיוק המצב הנוכחי שלי כרגע, שאני (לכאורה) משלם על שיתוף לחודש יותר מאשר אני משלם להוט.גלובל כתב:תמשיך לשכנע את עצמך שצלחת פרטית ושיתוף זה יותר טוב מ YES או HOT ...למה שלא תודה שהשיקול הוא עלות בלבד .
אבסורד לגמרי!
במיוחד שזה משווק בתור דרך "לחסוך כסף", וכל העסק בכלל לא חוקי.
אז גם לא חוקי, גם אין ביטחון/ערובה רבה לקבלת תמורה מלאה/הולמת, וגם יקר יותר פי 2.5! (במקרה הטוב)
ולזה הם עוד קוראים "משתלם".
ואני בכלל לא מתחרט על הכסף הרב שכבר השקעתי בלווין, אלא להפך, למדתי ממנו רבות, וזה גם מה שהוביל אותי לכך שעכשיו יש לי את כל חבילות התוכן, גם מקומי וגם מחו"ל, ובהוצאה לא גדולה, כך שאין חסרונות מבחינתי (ואני לא ארצה "להחליף"), אבל ל-90% מאנשים התוצאה תהיה הפוכה לגמרי, והם רק יתאכזבו ויאכלו מרורים.
יס/הוט/לווין זה הכל אותו סלט. אני כבר לא עושה הפרדה כזאת.
אז אני מסכים, ולא מסכים איתך, גלובל.
אך בתור אדם מקצועי שמתמצא, אני לא ממש מבין את ההתייחסות השלילית והפסילה המוחלטת שלך בביטול שכזה.
ומה כבר כל כך מיוחד ביס?! שטויות... הלווין מציע הרבה יותר ממה שהם אי פעם יוכלו להציע.
רק צריך להתאים קצת את דפוסי הצריכה, מוכנות להתפשרות על דברים מסויימים (EPG, כתוביות), ונדרשת יותר עבודה/תחזוקה ממשתמש הקצה.
אם היו מציעים לי 80 ליס לפני שכבר למדתי והשקעתי את כל האנרגיות שהשקעתי, אז הייתי לוקח, ומבלי לחשוב פעמים.
אבל עכשיו שזה כבר מאחורי.... אני לא מסתכל אחורה.
- deepspace
- תותח על

לא הבנת שום דבר.
אני משלם להוט 50 ש"ח בחודש על טלוויזיה, בחישוב מעורך, אחרי קיזוז הוצאות האיטרנט והטלפון.
וכל הפואנטה, שפספת לגמרי, הייתה בכלל, שמחיר השיתוף עבור מס' ממירים מכפיל ומשלש את עצמו, מה שנותן הצעה לא אטרקטיבית בעליל עבור כל אדם שמתכנן להשתמש ביותר ממיר אחד.
בסופו של יום, כל מה שאנשים באמת רוצים זה את האפשרות לצפות קצת טלוויזיה ובמחיר סביר.
הם היו מעדיפים להתפשר על השפע, ולהסתפק במבחר ערוצים מצומצם ומוגבל, אם זה היה מקטין את ההוצאות החודשיות.
את רוב התוכן שלי אני צורך באינטרנט ממילא.
שיתוף בלווין לא נותן מענה יאה לצורך זה, ובעצם מנסה להגביל אותך מאוד.
אז מה נשאר? אנשים שלא יודעים חשבון....
נ.ב.
גם על שיתוף בפועל אני משלם גרושים, אבל אלה המחירים הרשמיים ש-90% מהלקוחות יקבלו (אולי תקבלו הנחה על רכישת שיתוף עבור מס' ממירים, אבל זה עדיין יצא יקר מאוד, ולא משתלם בכלל).
אני משלם להוט 50 ש"ח בחודש על טלוויזיה, בחישוב מעורך, אחרי קיזוז הוצאות האיטרנט והטלפון.
וכל הפואנטה, שפספת לגמרי, הייתה בכלל, שמחיר השיתוף עבור מס' ממירים מכפיל ומשלש את עצמו, מה שנותן הצעה לא אטרקטיבית בעליל עבור כל אדם שמתכנן להשתמש ביותר ממיר אחד.
בסופו של יום, כל מה שאנשים באמת רוצים זה את האפשרות לצפות קצת טלוויזיה ובמחיר סביר.
הם היו מעדיפים להתפשר על השפע, ולהסתפק במבחר ערוצים מצומצם ומוגבל, אם זה היה מקטין את ההוצאות החודשיות.
את רוב התוכן שלי אני צורך באינטרנט ממילא.
שיתוף בלווין לא נותן מענה יאה לצורך זה, ובעצם מנסה להגביל אותך מאוד.
אז מה נשאר? אנשים שלא יודעים חשבון....
נ.ב.
גם על שיתוף בפועל אני משלם גרושים, אבל אלה המחירים הרשמיים ש-90% מהלקוחות יקבלו (אולי תקבלו הנחה על רכישת שיתוף עבור מס' ממירים, אבל זה עדיין יצא יקר מאוד, ולא משתלם בכלל).