כל ההתחלות קשות

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
tyson
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי tyson »

באמת שנמאס לי מהוט וייס,בכוונתי להצטרף לקהילת הלוויינים אבל הבעייה היא שאין לי הרבה מושג בתחום וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בקצת מידע בסיסי ולהקל על עוצמת האירוע הטראומתי של הכניסה הראשונית לחנות של המתקין .
מהמידע שקראתי ברשת מרוב עצים לא הצלחתי לראות את היער לכן אתחיל מהסוף:
מלבד ערוצים 1 ,2,10אני מעוניין לקלוט שידורים באנגלית וספורט .איזה צלחת אני צריך לקנות?,לאיזה לוויין להתחבר?,איזה ממיר לקנות(מה זה DREAMBOX לעזאזל?),במה המתקין ינסה להאכיל אותי?,איך בודקים אם הוא מקצועי?(יש לו הסמכה כלשהיא?), וכמה אמור לעלות התענוג בערך -באיזה טווח מחירים?.

תודה רבה לכם על עזרתכם ,וכל אינפורמציה תתקבל בברכה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

ברוך בואך בצל קורתנו, אכן שאלות טובות יש לך.

נכון להיום, ניתן לקלוט את ערוצים 2 ו 10 (לא את 1) באופן חופשי בממיר דיגיטלי מהלויין עמוס.
ניתן גם לקלוט את חבילת ערוצי הסרטים (רובם עם פס קול מקורי) בערוצי מולטיוויז'ן בלווין הוטבירד.
יש עוד לווינים שיש בהם שידורים באנגלית כמו הניילסאט.
יש אפשרות היום להתקין צלחת לא גדולה במיוחד (1.20 מטר) עם כמה יחידות קליטה (באנגלית LNB) שמאפשרים לקלוט בצלחת אחד את כל הלווינים שציינתי.
אם זה מעניין אותך אני בטוח שכמה מגולשי הפורום הזה שהם מתקינים מנוסים יצרו איתך קשר באישי ואו שתקבל עוד טיפים על מה לבקש וממה להיזהר בבואך למתקין.
זה היה על קצה המזלג.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

י.א. היקר, איך אפשר לקלוט את HOTBIRD על אותה צלחת עם עמוס ו- NILESAT ? הרי HOTBIRD הוא בזוית E 13 והלווינים האחרים הם נקלטים ממערב ?!
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

בצלחת offset ניתן להתקין מין זרוע אופקית שעליה מושיבים את אותם LNBים. אמנם העוצמה לא אופטימלית אבל ללווינים שציינתי יש עצמה חזקה לאזורנו כך שגם בקליטה לא אופטימלית לא יהיו בעיות קליטה.

תעשה חיפוש בפורום - היו הרבה דיבורים וגם תמונות של זה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה