איך למקם ועל איזו צלחת
איך למקם ועל איזו צלחת
היי
אני יודע שהנושא נטחן פה ברובו אבל לא הצלחתי לגבש תשובה סופית, רוב המידע שמצאתי פה הוא חלקי ולא בהכרח מתאים לקונפיגורציה שלי.
מספר עובדות:
א- יש לי אופציה למקם רק צלחת אחת.
ב- יש ברשותי שתי צלחות שניתן להרכיב 80 ו- 120
ג- אני לא יכול לוותר על עמוס 4W
ד- רוצה להוסיף את 13E ו/או 7W
1- השאלה היא אם ניתן על צלחת של 120 כאשר 13E המרכז להתקין גם את 4W וגם את 7W כצדדיים ? אם הבנתי נכון ככל שהצלחת גדולה יותר קשה למקם על אותה הצלחת שני לווינים קרובים?
2- במידה ולא ניתן, בכדי לראות כדורגל HD מאירופה ובהנחה שעמוס 4W מחוייב להיות על הצלחת, מה מומלץ 13E או 7W ? כי אני יודע שבשניהם יש אלג'זירה לדוגמה (האם זו כפילות של אותה החבילה?)
תודה
אופיר
אני יודע שהנושא נטחן פה ברובו אבל לא הצלחתי לגבש תשובה סופית, רוב המידע שמצאתי פה הוא חלקי ולא בהכרח מתאים לקונפיגורציה שלי.
מספר עובדות:
א- יש לי אופציה למקם רק צלחת אחת.
ב- יש ברשותי שתי צלחות שניתן להרכיב 80 ו- 120
ג- אני לא יכול לוותר על עמוס 4W
ד- רוצה להוסיף את 13E ו/או 7W
1- השאלה היא אם ניתן על צלחת של 120 כאשר 13E המרכז להתקין גם את 4W וגם את 7W כצדדיים ? אם הבנתי נכון ככל שהצלחת גדולה יותר קשה למקם על אותה הצלחת שני לווינים קרובים?
2- במידה ולא ניתן, בכדי לראות כדורגל HD מאירופה ובהנחה שעמוס 4W מחוייב להיות על הצלחת, מה מומלץ 13E או 7W ? כי אני יודע שבשניהם יש אלג'זירה לדוגמה (האם זו כפילות של אותה החבילה?)
תודה
אופיר
- deepspace
- תותח על

Re: איך למקם ועל איזו צלחת
1. ניתן. אם כבר זה יותר קל בצלחת גדולה כי יש יותר מרווח.
2. אותה חבילה בשניהם.
לא מבין בכדורגל. 13E עדיף כנראה.
2. אותה חבילה בשניהם.
לא מבין בכדורגל. 13E עדיף כנראה.
- deepspace
- תותח על

OK, אני אבדוק
אז למה לא מעט חברים פה מתאמצים לקלוט את 7W במקום את 26E ?
* OK בדקתי, אין שם אלג'זירה HD !
אז למה לא מעט חברים פה מתאמצים לקלוט את 7W במקום את 26E ?
* OK בדקתי, אין שם אלג'זירה HD !
נערך לאחרונה על ידי ofir_men ב 28 יולי 2013, 13:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

על עמוס אתה יכול לוותר . כי ב1/14 יורדים מימנו ערוצי ישראל ישאר רק ערוץ 33 . כך השמוע אומרת
אישתי לא תוותר על יס
(לצערי היא גם לא מוותרת על הממיר העקום שלהם, זה עובד אל תגע)
(לצערי היא גם לא מוותרת על הממיר העקום שלהם, זה עובד אל תגע)
אישתך צודקת !!
אם אתם לא דוברים שפה ספציפית מסויימת ( ערבית , רוסית וכו' ) אז חבל על הזמן והמאמצים ..
אם אתם לא דוברים שפה ספציפית מסויימת ( ערבית , רוסית וכו' ) אז חבל על הזמן והמאמצים ..
היתרון של 7w הוא בערוצי ספורט AD (אבו דבי) ואל ג'זירה JSC למיניהם באיכות HD פתוחים לכולם - חלקם עם אפשרות לאנגלית. בנוסף יש לא מעט ערוצים פתוחים כמו CNN וכו - למעשה אנחנו תופסים טרמפ על עודפי הפטרודולרים של האמירויות - השליטים שם משתדלים לפנק את הנתינים ככל שניתן - פוחדים שהג'מעה יקומו עליהם כמו במדינות מסביב ויתיזו את ראשם השמנמן... 
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
א- אישתי תמיד צודקת ! כמו כל אישה לא ?! (האמת אני סתם רע היא בסדר גמור)גלובל כתב: אישתך צודקת !!
ב- פשוט היא לא בדיוק רואה TV סתם שיהיה דלוק ברקע, אבל לא מוכנה לוותר על זה... נו שיהיה
moshe2go, אתה צודק, הייתרון מבחינתי הוא באמת הHD שראיתי שלא קיים ב 26E. אבל עד כמה שהבנתי הספורט לא FTA
רוב ערוצי הספורט FTA - תסתכל ב lyngsat - זה הלווין עם הכי הרבה ספורט ו HD פתוחים - אולי יש כמה בודדים שעם מפתחות נפתחים - אין לי שיתוף ועל הלווין הזה לא הייתי מוותר.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
- yossid
- תותח על

א . אז למה כל השרשור הזה אם מלכתחילה אתה יודע שאישתך צודקת ואתה סתם רע ( זה לא אני אמרתי )
ב . פשוט שיהיה ?
מזכיר את אתו גיס שבא לבקש את האופניים ששוכב בחצר של גיסו כמה שנים וכבר מעלה חלודה עבור הילדה שלו
עונה לו הגיס אני צריך אותם
עברו חודשים ושנים והם זרוקים בחצר
כשנישאל למה הם זרוקים ומעלים חלודה
ענה לא מפריע שיהיה לי אופניים
בברכה
יוסי
ב . פשוט שיהיה ?
מזכיר את אתו גיס שבא לבקש את האופניים ששוכב בחצר של גיסו כמה שנים וכבר מעלה חלודה עבור הילדה שלו
עונה לו הגיס אני צריך אותם
עברו חודשים ושנים והם זרוקים בחצר
כשנישאל למה הם זרוקים ומעלים חלודה
ענה לא מפריע שיהיה לי אופניים
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
moshe2go - תודה
yossid - השרשור נפתח כי לי יש את היס שלה, ואני רוצה את הספורט שלי
yossid - השרשור נפתח כי לי יש את היס שלה, ואני רוצה את הספורט שלי
תקח מ YES ממיר נוסף בעלות 10 שח לחודש וגמרנו הבעיה .....הכי זול תאמין ליyossid - השרשור נפתח כי לי יש את היס שלה, ואני רוצה את הספורט שלי
חברה זה לא רק עניין של זול
זה בעיקר תחביב, אני נהנה "לשחק" עם הממיר בלי קשר לתוכן. עד עכשיו הוא היה מחובר רק לעמוס ועכשיו אני רוצה להרחיב.
את הפשוט יש לי כבר היום
זה בעיקר תחביב, אני נהנה "לשחק" עם הממיר בלי קשר לתוכן. עד עכשיו הוא היה מחובר רק לעמוס ועכשיו אני רוצה להרחיב.
את הפשוט יש לי כבר היום