שלום,
אני מעוניין להקים צלחת עם 3 לווינים (multi feed) ולחבר בבית אותה לממיר מקליט. אני מעוניין לרכוש ממיר hd מקליט, שני טיונרי dvb-s2 (עם אפשרות לטיונר dvb-t2), עם אפשרות להפעלה של שיתופים (הכי רחבה שאפשר, כדי שלא אהיה מוגבל ל-cam אחד בלבד) וגם אפשרות לשימוש בכרטיסים/ci חוקיים (עוד לא החלטתי אסטרטגיה שם). לממיר צריך להיות אפשרות של צפייה בערוצי iptv (מוזרמים) ואם אפשר youtube וכו'. כמו שאתם מבינים אני מחפש את הממיר האולטימטיבי עם מירב הפיצ'רים.
מה הממיר הכי מומלץ? (לשם הדיון, תקציב בלתי מוגבל) אני ראיתי שמרבית ההמלצות הם ל-dreambox אבל הבנתי שיש מספר רב של דגמים, חיקויים סינים ובנוסף להכל יש גם הרבי firmware. יש גם שחקנים חדשים, אשמח לשמוע את דעתכם (גם אם יהיו הרבה דעות, אבדוק את מה שתתנו לי). לא חשוב אם הממיר נמכר בארץ או שאצטרך להביא אותו מחו"ל.
האם יש אחד כזה (כמו הנ"ל) שהוא גם פשוט/נוח לשימוש עם הגדרות אוטומטיות, עזרים לקינפוג וכו'? ההורים שלי שוקלים גם הם לעשות את המעבר ללויין ואצלם יותר חשוב (וגם לי זה מאוד חשוב!) נוחות תפעול, עזרה בפתרון בעיות וכו' (ממיר שהכי קרוב בחווית השימוש שלו לזה של יס).
משה
מהו הממיר המומלץ ביותר כיום?
-
drsignal
- תותח על

- הודעות: 1068
- הצטרף: 17 אוגוסט 2009, 13:03


