צלחת מטר 3 לווינים
-
Fifa1111
- חבר פורום

צלחת מטר 3 לווינים
היי
עשיתי חיפוש לשאלה הנשאלת, אבל בגלל שינויים שהבנתי שמתרחשים עם לוונים ( זזים או שנהים פחות רלוונטים) אשמח לתשובה.
מתכוון להתקין על אדן הסרוג, לווין 1 מטר עם 3 NLB , רכשתי 800se סיני , כך שהבנתי שהוא יוכל להקל עלי את הכיול עצמו
(היתרון בחלון - הוא שאני רואה את הטלויזיה בזמן הכיול)
1. האם משהו התנסה עם בסיס שמוצמד עם ברגים לחלון, האם יציב האם יש עימו בעיות מיחודות ?
2. אני חובב ספורט שמכוון לרכוש שיתוף ( sky.it + עוד כמה ) ראיתי שרובם מרוכזים ב 13e, חוץ ממנו ומעמוס, מה אני יכול להוסיף - שוב מדגיש שאני אהיה עם שיתוף ( עדין לא יודע מהו בדיוק), אבל רוצה לנצלו בצורה מיטבית ( hd טבע , ילדים , תכנים באנגלית )
האם 0.8 היא בחירה הגיונית ?
תודה רבה על המידע המועיל שדאני מוצא פה בפורום
עשיתי חיפוש לשאלה הנשאלת, אבל בגלל שינויים שהבנתי שמתרחשים עם לוונים ( זזים או שנהים פחות רלוונטים) אשמח לתשובה.
מתכוון להתקין על אדן הסרוג, לווין 1 מטר עם 3 NLB , רכשתי 800se סיני , כך שהבנתי שהוא יוכל להקל עלי את הכיול עצמו
(היתרון בחלון - הוא שאני רואה את הטלויזיה בזמן הכיול)
1. האם משהו התנסה עם בסיס שמוצמד עם ברגים לחלון, האם יציב האם יש עימו בעיות מיחודות ?
2. אני חובב ספורט שמכוון לרכוש שיתוף ( sky.it + עוד כמה ) ראיתי שרובם מרוכזים ב 13e, חוץ ממנו ומעמוס, מה אני יכול להוסיף - שוב מדגיש שאני אהיה עם שיתוף ( עדין לא יודע מהו בדיוק), אבל רוצה לנצלו בצורה מיטבית ( hd טבע , ילדים , תכנים באנגלית )
האם 0.8 היא בחירה הגיונית ?
תודה רבה על המידע המועיל שדאני מוצא פה בפורום
- deepspace
- תותח על

Re: צלחת מטר 3 לווינים
0.8W ו-13E הלווינים הכי טובים.
עבור השלישי כנראה 7E או 7W (אם אתה מחפש דווקא שידורים לא מוצפנים).
19.2E טוב, אבל עומדים לסגור.
עבור השלישי כנראה 7E או 7W (אם אתה מחפש דווקא שידורים לא מוצפנים).
19.2E טוב, אבל עומדים לסגור.
-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
sky IT עוד כמה חודשים תצטרך צלחת של 4.5 מטר מינ כי הם עוברים ל 9E אלומה מרוכזת איטליה
תאמרו מראש שלום SKY IT
תאמרו מראש שלום SKY IT
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
-
Fifa1111
- חבר פורום

אם זה נכון זה אכן מדאיג
ממה שהבנתי מנסיוני הדל, זוהי החבילה הפופלרית ביותר בארצנו .
אך גם עם הנתון המדאיג הזה, עדין 13E הוא הלווין האיכותי והמגוון ביותר ( עם שיתוף ) בצלחות מינסטרים ?
הלא כך ?
אני כנראה יתחיל 13e ועמוס ?
ואולי בהמשך יוסיף עוד לווינים
ממה שהבנתי מנסיוני הדל, זוהי החבילה הפופלרית ביותר בארצנו .
אך גם עם הנתון המדאיג הזה, עדין 13E הוא הלווין האיכותי והמגוון ביותר ( עם שיתוף ) בצלחות מינסטרים ?
הלא כך ?
אני כנראה יתחיל 13e ועמוס ?
ואולי בהמשך יוסיף עוד לווינים
עמוס לא שווה שנה הבאה ירדו מהלווין ערוץ 2 ו-10
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
Fifa1111
- חבר פורום

- deepspace
- תותח על

-
Fifa1111
- חבר פורום

אכן (אני הייתי עדין :-) )
האם עמוס יהיה האמצעי או 13e ?
ומבחינת מיקום, אם אני מסתכל על הצלחת איפה ה nlb השני אמור להיות ממוקם, והאם המרחקים בינהם הם כאלו שאני יכול לקנות צמד nlb עם רווח קבוע בינהם ?
האם עמוס יהיה האמצעי או 13e ?
ומבחינת מיקום, אם אני מסתכל על הצלחת איפה ה nlb השני אמור להיות ממוקם, והאם המרחקים בינהם הם כאלו שאני יכול לקנות צמד nlb עם רווח קבוע בינהם ?
- deepspace
- תותח על

-
צור .א
- תותח על

חלל עמוק,כשאתה רומז שיש לך שיתוף לכן וחם אז כדאי שתצניע ,ושיבושם לך .אבל רוב רובם של מחוברי הלווין אנשים פשוטים שלא מתכוונים להפר חוק או לאכול מצלחת משותפת.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
צור אתה ממש צודק אבל אתה כנראה לא הספקת להבין אם מי יש לנו עסק בחלל העמוק. זה ילד שישר רץ לצעוק לכול החברה כשהו מוצא משהו... הוא צריך להתבגר עוד..
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
zweiss
- תותח על

ועל זה ייאמר:
"שתיקה שווה זהב"...
"שתיקה שווה זהב"...
1.2m=7W,4W,9E,13E,16E
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
- deepspace
- תותח על

על מה ולמה אני צריך לשתוק ו"לפחד"? את הבריונים שלהם אני כבר מכיר...
למה אני בעל שרת שיתוף כמו ישראל שיש לו דאגות אמיתיות בנושא? אני עושה רווח מזה?
אין לזה נגיעה מקומית ככה שאני לא "שורף" פה אף אחד.
אתם חושבים שחידשתי להם משהו? תעשו לי טובה...
אם הם רוצים לנסוע להונלולו לסגור להם את השרת - שיהנו. יש עוד מיליון ואחד שיקחו את מקומו. זה יותר גדול ממני ומהם.
שישקיעו עוד קצת משאבים ושידרוג הגנות להילחם בפיראטיות וכבר יפשטו את הרגל. גם ככה הם בהפסדים כבר תקופה ארוכה.
ואני בקושי צופה טלוויזיה בכלל, וטריפל יש, כך ש"אבדה" גדולה לא תהיה פה... אני יותר נהנה מההתעסקות נטו.
במקום לשתוק ולהסתיר, לדבר בקודים שאף אחד לא מבין, או לגבות כסף על כל פיסת מידע קטנה, אני מעדיף "לחשוף" מעט, ולשתף אחרים/חדשים כך שגם להם תהיה האפשרות לפחות להיות מודעים לנושא, ולקבל קצת ביטחון.
הלוואי כשאני התחלתי מישהו פה היה עושה איתי את אותו החסד, במקום סתם לתת תשובות מעורפלות ומבלבלות שלא עוזרות בכלום, וזה אם יש לכם מזל... יש פה גם "עצות" שאפשר להתייחס אליהם בגדר הטעייה מכוונת לתועלת אישית. אחיתופל.
אם תשאלו אותי לא תזיק לכם קצת יתר פתיחות ורוח שיתופית, ולא רק למכור שיתופים. חלק לא מבוטל פה מתנהגים כמו קונכיה.
יש הבדל בין להגן על עצמך ולהיות זהירים, ובין סתם להיות מניאקים וברגע שאתה מסודר לשכוח מהשאר.
הרי גם אתם התחלתם מאיפשהו... או ששכחתם?
בטח גם לכם לא עזרו יותר מדי, ועכשיו אתם מחזירים באותו מטבע - רכושנות ישראלית טיפוסית.
זה למה גם קהילת הלווין בישראל מדשדשת ועל כרעי תרנגולת, כי כל אחד בוחר להתעסק בארבע אמותיו.
את הגישה של ישראל ועוד רבים שעוסקים פה בתחום, כבר הבנתי:
נ.ב.
אין טעם לפנות אלי בפרטי, כי אני לא מתייחס לנושא מעבר לנאמר בפוסט.
באן אחד כבר קיבלתי כאן.
למה אני בעל שרת שיתוף כמו ישראל שיש לו דאגות אמיתיות בנושא? אני עושה רווח מזה?
אין לזה נגיעה מקומית ככה שאני לא "שורף" פה אף אחד.
אתם חושבים שחידשתי להם משהו? תעשו לי טובה...
אם הם רוצים לנסוע להונלולו לסגור להם את השרת - שיהנו. יש עוד מיליון ואחד שיקחו את מקומו. זה יותר גדול ממני ומהם.
שישקיעו עוד קצת משאבים ושידרוג הגנות להילחם בפיראטיות וכבר יפשטו את הרגל. גם ככה הם בהפסדים כבר תקופה ארוכה.
ואני בקושי צופה טלוויזיה בכלל, וטריפל יש, כך ש"אבדה" גדולה לא תהיה פה... אני יותר נהנה מההתעסקות נטו.
במקום לשתוק ולהסתיר, לדבר בקודים שאף אחד לא מבין, או לגבות כסף על כל פיסת מידע קטנה, אני מעדיף "לחשוף" מעט, ולשתף אחרים/חדשים כך שגם להם תהיה האפשרות לפחות להיות מודעים לנושא, ולקבל קצת ביטחון.
הלוואי כשאני התחלתי מישהו פה היה עושה איתי את אותו החסד, במקום סתם לתת תשובות מעורפלות ומבלבלות שלא עוזרות בכלום, וזה אם יש לכם מזל... יש פה גם "עצות" שאפשר להתייחס אליהם בגדר הטעייה מכוונת לתועלת אישית. אחיתופל.
אם תשאלו אותי לא תזיק לכם קצת יתר פתיחות ורוח שיתופית, ולא רק למכור שיתופים. חלק לא מבוטל פה מתנהגים כמו קונכיה.
יש הבדל בין להגן על עצמך ולהיות זהירים, ובין סתם להיות מניאקים וברגע שאתה מסודר לשכוח מהשאר.
הרי גם אתם התחלתם מאיפשהו... או ששכחתם?
בטח גם לכם לא עזרו יותר מדי, ועכשיו אתם מחזירים באותו מטבע - רכושנות ישראלית טיפוסית.
זה למה גם קהילת הלווין בישראל מדשדשת ועל כרעי תרנגולת, כי כל אחד בוחר להתעסק בארבע אמותיו.
את הגישה של ישראל ועוד רבים שעוסקים פה בתחום, כבר הבנתי:
אז קראו לזה "הבדלי גישה".אני רק מקווה שנתת לו גמול כספי עבור הייעוץ שלו ולא רק ניצלת את הידע שלו כמו שרוב העם עושים (אני בטוח שגם הוא הולך למכולת)
נ.ב.
אין טעם לפנות אלי בפרטי, כי אני לא מתייחס לנושא מעבר לנאמר בפוסט.
באן אחד כבר קיבלתי כאן.