התחברות לצלחת של יס
-
hagayg
- חבר פורום

התחברות לצלחת של יס
שלום לכולם,
אני גר בדו משפחתי, בעבר התקנתי צלחת שמכוונת ל hotbird ו nilesat.
הדו שלי התקין יס והם שמו לו צלחת לווין שלהם כמובן.
השאלה שלי (בהנחה שהשכן מסכים כמובן) האם אני יכול להתחבר בצורה פשוטה לצלחת של יס כדי לקבל את השידורים של עמוס ?
יש לי diseqc של 4 יציאית (שכאמור 2 פנוייות) האם אני פשוט חותך את הכבל מה LNB של יס , מחבר splitter פשוט ויציאה שולח לשכן כרגיל ויציאה שניה ל diseqc שלי ?
זה לא יעשה הפרעות או כל מיני דברים כאלה ? לשכן לא יהיה אכפת אני מניח כל עוד לא יהיו לו הפרעות בקליטה פתאום ...
אצלי מחובר tuner dvb-s2 במחשב.
לגבי "חוקיות" העניין כל עוד אני לא לוקח מהשכן ממיר או משהו כזה אז הכל חוקי , לא ?
תודה מראש לעונים.
אני גר בדו משפחתי, בעבר התקנתי צלחת שמכוונת ל hotbird ו nilesat.
הדו שלי התקין יס והם שמו לו צלחת לווין שלהם כמובן.
השאלה שלי (בהנחה שהשכן מסכים כמובן) האם אני יכול להתחבר בצורה פשוטה לצלחת של יס כדי לקבל את השידורים של עמוס ?
יש לי diseqc של 4 יציאית (שכאמור 2 פנוייות) האם אני פשוט חותך את הכבל מה LNB של יס , מחבר splitter פשוט ויציאה שולח לשכן כרגיל ויציאה שניה ל diseqc שלי ?
זה לא יעשה הפרעות או כל מיני דברים כאלה ? לשכן לא יהיה אכפת אני מניח כל עוד לא יהיו לו הפרעות בקליטה פתאום ...
אצלי מחובר tuner dvb-s2 במחשב.
לגבי "חוקיות" העניין כל עוד אני לא לוקח מהשכן ממיר או משהו כזה אז הכל חוקי , לא ?
תודה מראש לעונים.
Re: התחברות לצלחת של יס
שתי אפשרויות אפשרות אחת להרכיב מונו בלוק בניילסאט ואז לקלוט גם עמוס אפשרות שנייה להחליף עינית בצלחת יס לעינית כפולה
וחוט אחד למשוך אליך לדייסיק
וחוט אחד למשוך אליך לדייסיק
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
- deepspace
- תותח על

אתה צריך ספליטר מיוחד עם דיודה חד כיוונית, או מפצל של יס כשמקור המתח מגיע מהכבל הראשי.hagayg כתב: יש לי diseqc של 4 יציאית (שכאמור 2 פנוייות) האם אני פשוט חותך את הכבל מה LNB של יס , מחבר splitter פשוט ויציאה שולח לשכן כרגיל ויציאה שניה ל diseqc שלי ?
.
פתרון יותר טוב יהיה לשים LNB כפול כפי שהציעו מעלי.
-
hagayg
- חבר פורום

תודה על התשובות המפורטות.
נראה לי באמת יותר "פשוט" לשים LNB כפול במקום זה שמכוון ל nilesat.
השאלה שלי מה תהייה איכות הקליטה ?
הצלחת שלי ושל יס לא מכוונות לאותו כיוון (שלי יותר גדולה , 1.2 לדעתי) ואם הבנתי נכון אני פשוט יכול היום לסרוק את התדרים של עמוס תחת הכניסה של nilesat ולראות את השידורים ? פשוט לא אוכל לראות במקביל ערוצים של nilesat וערוצים של עמוס ?
נראה לי באמת יותר "פשוט" לשים LNB כפול במקום זה שמכוון ל nilesat.
השאלה שלי מה תהייה איכות הקליטה ?
הצלחת שלי ושל יס לא מכוונות לאותו כיוון (שלי יותר גדולה , 1.2 לדעתי) ואם הבנתי נכון אני פשוט יכול היום לסרוק את התדרים של עמוס תחת הכניסה של nilesat ולראות את השידורים ? פשוט לא אוכל לראות במקביל ערוצים של nilesat וערוצים של עמוס ?
lnb כפול בצלחת יס ממנו אתה מושך חוט ליציאה השלישית בדייסיק תגדיר אותה כעמוס בממיר תכניס את הנתונים ותקלוט באיכות טובה בכל מקרה שנה הבאה תצטרך לקנות עידן פלוס כי ערוץ 2 ו-10 יפסיקו לשדר בלווין עמוס
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
- deepspace
- תותח על

לשים LNB כפול על הצלחת של יס כמובן, לא על הצלחת שלך.hagayg כתב: נראה לי באמת יותר "פשוט" לשים LNB כפול במקום זה שמכוון ל nilesat.
בשביל לשים על שלך אתה צריך מונובלוק, או להוסיף LNB נוסף.
אפשר גם להתחבר לספליטר בארון התקשרות.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
זה מאד לא מומלץ מסיבות תמיכה של יס בשכן שלך. ברגע שתיהיה אצלו בעיה וטכנאי יגיע הוא לא יגע ולא יתקן להם.
אם אני השכן שלך הייתי עונה בשלילה חזק
אם אני השכן שלך הייתי עונה בשלילה חזק
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..