עזרה בסריקת ערוצים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Vladin
חבר פורום
חבר פורום

עזרה בסריקת ערוצים

שליחה על ידי Vladin »

בשעה טובה התקינו אצלנו בבית טלוויזיה בלווין.
שתי צלחות, ארבע LNB, שכל אחד מהם מתפצל לשני ממירים בבית. הממירים מדגם של visionnet masterbox 9200.
הצלחות קולטות ארבעה לווינים שונים:
13e, 4w, 4.8e, 75e

הטכנאי סרק ערוצים וסינן בזריזות את הערוצים כך שנוכל להתחיל לצפות בלי יותר מידי ערוצי זבל, אבל עכשיו אני רוצה לבצע סריקה בעצמי בשביל לחפש ערוצים חדשים ואין לי מושג איך עושים את זה בממיר. מישהו יכול להסביר לי או להפנות אותי לאתר שמסביר איך סורקים ערוצים בממיר שיש לי?

עוד שאלה - האם אפשר לסרוק ערוצים ואז לבחור את מה שאני רוצה לשמור, או שהכל נשמר אוטומטית לאחר הסריקה ואז אני צריך למחוק אחד אחד?

תודה
Vladin
חבר פורום
חבר פורום

Re: עזרה בסריקת ערוצים

שליחה על ידי Vladin »

בסוף מצאתי איך סורקים ערוצים.

דרך אגב, שחכתי לומר תודה לחברי הפורום. הרבה בזכותכם זה יצא לפועל. אמנם בהתחלה תכננתי להתקין בעצמי, אבל הגעתי למסקנה שעדיף להשאיר את המלאכה לטכנאי מקצועי, כי אני גר בבניין דירות, שקצת בעייתי להעביר בו כבלים מהגג בלי להבין את התשתיות בבניין. גם כשהטכנאי עצמו ניסה להעביר הוא נתקל בבעיה (אבן שתקועה בתעלת כבלים, מה שאילץ אותו להעביר דרך תעלה חלופית. אני בטוח הייתי מסתבך עם זה). גם הכיוונון של ה-LNBs והצלחת על הגג היה בעייתי, כי נאלצו לשים אותן במקום שלא נוח לכוון מימנו. בקיצור, הטכנאי עבד כמה שעות טובות, אז מזל שהזמנתי אותו.

בכל אופן, תודה לחברי הפורום שעזרו לי בשאלות הראשונות ותודה לכל השאר שדואגים להזין מידע חשוב בפורום כדי שאנשים כמוני יוכלו לחפש :)
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

צלחת לווין פרטית זה הכי משתלם מבחינת עלויות :)
נערך לאחרונה על ידי gilad2211 ב 05 מאי 2013, 18:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vladin
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Vladin »

gilad2211 כתב:יעזור לדעת איזה ממיר יש לך כי בכל ממיר הסריקה היא שונה.
כתבתי איזה ממיר יש לי. תקרא יותר טוב את ההודעה.
חוץ מזה, כתבתי בהודעה נוספת שבסוף הסתדרתי, אז שוב, תקרא יותר טוב :)
שלח תגובה