מעוניין לשים לווין (בשר טרי :-) )
-
gabi771
- חבר פורום

מעוניין לשים לווין (בשר טרי :-) )
שלום, אני חדש דנדש בתחום. נמאס לי מיס ונמאס לי חברת צ'רלטון. על הוט אני לא רוצה לשמוע בכלל.
ולכן אני מאוד מועניין להתקין לווין אצלי בבית. הבעיה היא שהנושא הזה מאוד מסורבל, אני שואל שאלה אני מקבלת 4-5 תשובות שונות.
דפדפתי קצת באתר לא מצאתי משהו ממוקד שעונה לי השאלה.
בגדול מה שאני רוצה זה ערוצי:
*רק שפה אנגלית
- סרטים
- כללי (בריאות, טיול, אוכל, nat geo)
- חדשות (SKY, CNN)
- ישראל (1,2,10)
- קצת ערוצי ילדים בשביל האחיינים
- ספורט (דגש על כדורגל אנגלי מפעלי הגביע ופרמייר ליג. ליגת אלופות וליגה אירופאית) וכמובן מונדיאל ויורו.
אין לי בעיה עם תשלומי התקנות (לא יקר מדי כמובן). זה התשלום החודשי שבעיקר מעניין אותי. חשוב שהכל יהיה משתלם כלכלית.
אני מתקשה למצוא כיוון, אני אשמח מאוד אם מישהו יכוון אותי לאיזה שביל כדאי לקחת.
תודה מראש, גבי.
*דיברתי עם מתקין בשם מאיר מור לב (מישהו מכיר?) קבלתי אותו כמלצה מידיד. הוא הסביר לי כמה דברים כלליים אך כרגע אין לו תשובה קונקרטי לגבי הכדורגל (זכויות שידור וכאלה). המליץ לי לעשות מחקר שוק. הבעיה היא כפי שאמרתי אני צריך יד מכוונת.
ולכן אני מאוד מועניין להתקין לווין אצלי בבית. הבעיה היא שהנושא הזה מאוד מסורבל, אני שואל שאלה אני מקבלת 4-5 תשובות שונות.
דפדפתי קצת באתר לא מצאתי משהו ממוקד שעונה לי השאלה.
בגדול מה שאני רוצה זה ערוצי:
*רק שפה אנגלית
- סרטים
- כללי (בריאות, טיול, אוכל, nat geo)
- חדשות (SKY, CNN)
- ישראל (1,2,10)
- קצת ערוצי ילדים בשביל האחיינים
- ספורט (דגש על כדורגל אנגלי מפעלי הגביע ופרמייר ליג. ליגת אלופות וליגה אירופאית) וכמובן מונדיאל ויורו.
אין לי בעיה עם תשלומי התקנות (לא יקר מדי כמובן). זה התשלום החודשי שבעיקר מעניין אותי. חשוב שהכל יהיה משתלם כלכלית.
אני מתקשה למצוא כיוון, אני אשמח מאוד אם מישהו יכוון אותי לאיזה שביל כדאי לקחת.
תודה מראש, גבי.
*דיברתי עם מתקין בשם מאיר מור לב (מישהו מכיר?) קבלתי אותו כמלצה מידיד. הוא הסביר לי כמה דברים כלליים אך כרגע אין לו תשובה קונקרטי לגבי הכדורגל (זכויות שידור וכאלה). המליץ לי לעשות מחקר שוק. הבעיה היא כפי שאמרתי אני צריך יד מכוונת.
- cavtl
- מתקין

Re: מעוניין לשים לווין (בשר טרי :-) )
מה שאתה צריך זה צלחת 1.2 להוט ברד ועמוס מקלט HD חיבור לשרת ויש לך כל מה שאתה מבקש כמובן שאתה יכול להוסיף לווינים נוספים על הצלחת ולקבל ערוצים נוספים
-
gabi771
- חבר פורום

עמוס מקלט ? אתה מתכוון לממיר ? אם כן מה טווח המחירים ועל איזה סוג/חברה עדיף ללכת עליו ?
חיבור לשרת ? בשביל מה בדיוק ?
חיבור לשרת ? בשביל מה בדיוק ?
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תתקשר לחנות בפרסום למעלה.
כעקרון אם אתה מעונין רק בחיבור לטלויזיה אחת יהיה לך חסכון גדול לאורך זמן (מעבר להשקעה החד פעמית) ויהיו לך הרבה יותר ערוצים איכותיים מאשר היום.
כעקרון אם אתה מעונין רק בחיבור לטלויזיה אחת יהיה לך חסכון גדול לאורך זמן (מעבר להשקעה החד פעמית) ויהיו לך הרבה יותר ערוצים איכותיים מאשר היום.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
הכוונה למעלה היתה "מקלט HD" - מקלט = ממיר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
gabi771
- חבר פורום

satshop הכי יקרה ממה שאמרו לי .י א כתב:תתקשר לחנות בפרסום למעלה.
חוץ מזה אני מחפש להתקין 2-3 ממירים.
אז איזה סוג ממיר מקלט כדאי לקנות ?
- deepspace
- תותח על

-
gabi771
- חבר פורום