שאלות על ממיר OPENBOX S1

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
FatZero
חבר פורום
חבר פורום

שאלות על ממיר OPENBOX S1

שליחה על ידי FatZero »

שלום לכולם!

אני חדש בתחום וגם בפורום רק היום נרשמתי אז תקלו עלי. :unsure:

רשמתי בחיפוש אבל לא כל כך מצאתי מענה לשאלותי.
כמו שרשמתי בכותרת יש לי שני ממירים של OPENBOX S1, אחד בחדר שלי ואחד בחדר של השותף שלי.
מאז שהשותף שלי רכש אותו היו איתו רק בעיות של קליטה גרועה במיוחד כשיש גשם או מזג אויר לא סימפטי במיוחד: כל מיני הפרעות, בקושי רואים את התמונה או שלא משדרים בכלל כלום.
נכנסתי קצת לאינטרנט לקרוא בנושא והבנתי שיש ממירים מזוייפים. איך אוכל לדעת ששלי הוא לא מזוייף?
בחברה שממנה רכש השותף שלי את הממירים נאמר לו שיש איזשהם עבודות תשתית או משהו בסגנון וזאת הסיבה שיש תקלות וצריך לנסוע לחברה שנמצאת באשדוד (אני גר בהרצליה) בשביל שיעשו איזה עידכון בממיר או משהו בסגנון.
בהתחלה היו איזה כמה ערוצים ברוסית שמאוד אהבתי שלאחר זמן מה נעלמו וכשהתקשרנו לחברה הנציגה טענה שהחברה שמשדרת אותם הפסיקה את פעילותם או משהו כזה האם זה אפשרי או שזה סתם חירטוט?
עדיין יש לי הפרעות בשידור ואפילו יותר גרוע, רשום: "שאין קליטה באות" (כל זאת לאחר שהשותף שלי נסע לאשדוד ומסר להם את הממירים לעידכון).
הממיר בחדר של השותף דווקא כן עובד.
מה עלי לעשות?
ראיתי כאן בפורום גם דיבורים על כל מיני חבילות ותדרים של לוויינים. הבנתי שאפשר לכוון את הממיר ללווין מסויים ולצפות בתוכניות שאתה אוהב וגם יש ערוצים בתשלום האם יש איזושהי דרך לצפות בערוצים האלה ללא תשלום או לעקוף את העיניין?
הרי הממיר מחובר לאינטרנט דרך הראוטר וקראתי איפשהו שנכנסים לאיזשהו אתר ושם מוציאים איזשהו קוד שאתה רושם אותו בממיר וזה מאפשר לך לצפות בערוצים החסומים או שאני מתבלבל?
אהה ועוד דבר חשוב שאני נכנס לתפריט ןלשורה בשם התקנה או מנהל ערוצים זה מקש ממני איזושהי סיסמא (פין קוד בעל 4 ספרות) מאיפה אני משיג את הקוד הזה? [מחשב]
האם מישהו כאן יכול לתת לי הדרכה על הממיר או על הנושא בכלל אודה לו מאוד! [עזרה]
צור .א
תותח על
תותח על

Re: שאלות על ממיר OPENBOX S1

שליחה על ידי צור .א »

לא בעיית תוכנה ולא ממיר. צריך לוודא כיצד חובר הממיר השני לצלחת .אם על ידי מפצל או על ידי מערכת כפולה של LNB כפולים ודייסקים נפרדים. אם לא ידוע לך-חייבים לברר עם המתקין.
אם ההתקנה חדשה זו אחריות המתקין שהעסק יעבוד כמו שצריך.
FatZero
חבר פורום
חבר פורום

Re: שאלות על ממיר OPENBOX S1

שליחה על ידי FatZero »

תודה רבה על התגובה ומה זה LNB? ואם תוכל לענות לי על שאר השאלות אני אשמח.
שלח תגובה