שלום לכם אני רוצה להתחבר לצלחת של שכנים בגודל משהו כ- 80 ס"מ עד 1 מ' בסיסית ביותר הם עצמם רואים רק לויין עמוס ערוץ 2 ו- 10 יש לי ממיר דיגיטלי שמחר אני אקבל אותו לידיי (עוד לא יודע איזה סוג זה בכלל) האם אפשר לראות עוד משהו ראוי (אני מבין גם רוסית) חוץ מערוצים 2 ו- 10, האם אפשר לראות עוד לווין Atlantic Bird 3 לפי הזוית W5 הוא קרוב ללווין עמוס, האם אפשר לראות שידורי שירות (feeds) שעוברות דרך הלווין הזה? אני מבין שכנראה שאלות אידיוטיות אך תהיו סבלניים, כל עזרה תתקבל בברכה. לילה טוב לכם.
את הלווין הזה לא ניתן לראות אם 80 ס"מ מה שכן אפשר לעשות זה להתקין על הצלחת 3 LNB ולראות
את אירופה וסיריוס ועמוס שיש בהם תחנות רוסיות הבעיה שזה לא משתלם להתחבר לשחנים רצויי שתתקין צלחת ניפרדת
ניראה לי שנכנסתם לפילוסופיות חברים ותיקים. יותר טוב תגידו לי מה אני עוד יכול לעשות עם צלחת 1 מ' שמחוברים אליה כבר 2 LNB אחד לעמוס והשני ל- NILESAT והיום אני מאושר עד הגג יש לי כ- 150 תחנות בערבית וטיפה באנגלית. בקיצור, מה עוד אפשר לעשות בלי להוסיף עוד צלחת? כלום? סביר להניח, אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה עושים עם חסימות כגון MEDIAGUARD2 ו- IRDETO2 בעזרת חיבור SERIAL למכשיר MVISION מודל F-1000.