מלחמות אגו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

כתגובה להודעתו של עלי שביט כי פרש מהפורום האחר (פורום ה"מורדים" כמו שהוא נקרא כאן) בגלל מלחמות אגו מיותרות (נכון לכשעצמו) :
מלחמות אגו היו ועדיין קיימים בשני הפורומים - זו דעתי ומעניין אם תימחק מכאן....
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

רולקס (והכינוי הזה הוא מחיבה) - למה אתה חושב שהודעה כזו תימחק?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

ואללה - אני כבר לא יודע מה הקריטריונים העכשוויים למחיקה...
בעבר כל פיפס שלא מצא חן בעיניי המנהל הראשי כאן היה נמחק....
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אתה רוצה לפתוח דיון על זה? או שאתה קובע ומשמיץ?
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

רולי - אצלנו הוחלט שמחיקה תהיה רק - ואני מדגיש -רק- אם דברי הנמחק מכוונים אישית כדי לפגוע במישהו, לא אם דעתו שונה מדעת רעהו...כפי שנעשה לי שם השבוע....החלטתו של עלי פורסמה בשני הפורומים, נתקבלה אצלנו בברכה ובידיעה שהוא עושה מה שטוב לו, לא למי ממנהלי הפורומים. אל תתלה בזה כדי לפתוח ויכוח, כי אין כאן ויכוח...את עלי אנחנו מברכים ומכבדים על כל מה שיעשה.
100עכוז
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני מקווה שרולי לא רוצה להתגרות בי כדי לראות מה מביא מחיקה...
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

רולי? להתגרות? בך???חס וחלילה....למה? החלטנו על דטאנט...אז שקט!!!! :D
100עכוז
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

למען הסר ספק - אין בכוונת ההודעה שלי למעלה לפגוע או להשמיץ מישהו ....אבל
משתמע מהודעתו של עלי (שאגב לא פורסמה עד נכון לרגע זה בפורום ה"אחר") שהיו מלחמות אגו (אכן מיותרות) רק בפורום ההוא, או רק בין שני הפורומים, כשהפורום הזה כאן נקי מכל חטאת של עינייניי "אגו"

ולא כך הוא כאן - כמו שרובנו נוכחנו בעבר - ואפילו בסוף השבוע האחרון.

יש לציין - שפעולתו של המנהל כאן בסוף השבוע האחרון היתה ראוייה מצד אחד ולא פזיזה למחוק מצד שני - אלא לאחר שיקול דעת - כך צריך להיות !!! - ויותר מכך - הוא לא היה מעורב ולא יזם את אותה סאגה של סוף השבוע האחרון.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

רולי - אני מודה לך על המחמאות אך אני מוותר עליהם וגם מבקש ממך לוותר על המשפט הפוגע האישי שכתבת עלי.

מעולם לא מחקתי פה הודעה כי סתם לא מצאה חן בעיני.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

לגבי פרשנותך למכתבו של עלי שביט:

קראתי אותו שוב ושוב - אין בו אמירה או אפילו רמיזה על חד צדדיות בנושא מלחמות האגו. לא פעם בתקופת המלחמה המילולית שהייתה כאן הכרזתי שאכן לכל אחד (גם לי) יש אגו וכל אחד רוצה לשמור עליו.

עצם הרמיזה שלך שעלי שביט מביע דעה חד צדדית לגבי העניין עושה חטא לעלי שביט.

אולי ניסית לנצל את המכתב שלו כדי לפגוע בי - אב ל למה על גבו של אדם יקר כמו עלי שביט?

זו הסיבה שפיצלתי את השרשור.
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

רוליברק ידידי ושאר חברי הפורום שלום,

אני מניח שאתה מתכוון להודעה שלי על ווטרס וה"בלעדיות" שלו כשאתה כותב סאגת סוף השבוע....
אז שתדע לך שאני עומד מאחורי אותה הודעה ב-100% ועדיין חושב ותמיד אזכיר שלדעתי מה שווטרס עשה ועושה בעניין הזה של הבלעיות הוא דבר נלוז אפילו אם אתה אדון נכבד לא מסכים איתי....זכותך....ואתה יכול להביע אותה כאן.

אני קצת נמאס לי מהפירוד הזה בין הפורומים....להזכיר לכולם אני לא הייתי חלק מהמאבקים שהביאו לפירוד בזמנו אני הייתי עסוק בדברים אחרים הרבה יותר נעימים כמו "ירח דבש"... :)
אז הסכמנו שהיו ימים קשים והסכמנו עם העובדה שיש שני פורומים והפסקנו את המלחמות ופתחנו חסימות ודף חדש,אז זה הסטוריה.....הסטוריה.......

אז אני שואל....האם בגלל שעברנו ימים קשים כבר אי אפשר שאני אכתוב את דעתי ??? האם בגלל שהיו כאן ויכוחים סוערים אני חייב לסתום את הפה ??? כבר אי אפשר לכתוב משהו שהוא בניגוד לדעתו של אחר ???

חבר פורום מעתיק מאמרים ומציג אותם כאילו הם שלו "בלעדית" תוך הטעיית חבריו בפורום... ואני עולה על זה...מה אתה מציע לי לעשות ??? לשתוק ???......למה ??? כי עברנו ימים קשים ??? אז מה.....עברנו.....האם מעכשיו כולנו נהיה מאמא טרזות ??? נזירים שתקנים ??? מה אתה בדיוק מציע ???

נשבר לי הזיין מכל אותם יפי נפש מצתדקים שכל פעם שיש ריח של ויכוח באוויר צצים פתאום כמו פטריות רעילות אחרי הגשם ומגלגלים עיניים וכותבים "שוב אתם מתחילים"....ובעצם הם אותם יפי נפש נלוזים תורמים יותר למריבות מאשר כל אחד אחר,נמאס מכם נשבר הזיין מכם...לא טוב לכם אל תכנסו להודעות !!!

כל אחד שמכיר אותי פה יודע שמאז היום הראשון שלי בפורום לווינים עוד מימי IOL ואז וואלה ומשם תפוז ולכאן אני כותב באותו סגנון ! לא מפחד אף פעם להביע את דעתי וויכוחים או לא וויכוחים ימים קשים או לא ימים קשים שני פורמים או עשרה פורומים אני תמיד באותו סגנון,אם אני חושב שלמישהו מגיע טפיחה על השכם או מילה טובה אני אהיה הראשון שיכתוב וישבח את הבנאדם,ואם אני חושב שלמישהו מגיע שטיפה אני מיד פותח את הפה ולא מעניין אותי מי הוא מה הוא ומה המצב הקיים !!!

ואני גם מוכן לקבל תגובות הולמות לדברים שאני כותב,אני יודע שאם אני כותב בחריפות מצפות לי תגובות חריפות ואין לי בעיה עם זה !!! להיפך !!! ככה אני מצפה שיענו לי !!! ולא איך שאותם יפי נפש עלובים עונים....

לסיכום....

תרדו כבר מהוויכוחים והפירוד....זה כבר פאסה.....דחילק כמה אפשר לדון בזה.....שכל אחד שיש לו דיעה שיביע אותה וזהו !!! תתחילו כבר וויכוחים חדשים....
ולא כל פעם שנוצר וויכוח לכתוב שזה קשור למה שהיה ולפירוד ולגלגל עיניים ולכתוב "אתם שוב מתחילים" ונו נו נו....
בגלל שהיו ויכוחים זה לא שולל ממני או מאף אחד אחר את הזכות להביע את דעתו ו/או לכתוב משהו שלא מוצאת חן בעיני מי מחברי הפורום.
ואני לא אומר שאנחנו חייבים לחיות בוויכוחים תמידיים...להיפך....אנחנו חייבים להתרכז בתחביבנו המשותף שהוא הלווינים ולעסוק בו כמה שיותר אבל....גם לא לפחד מוויכוחים או מהבעת דיעה,זה לא בריא.

להתראות
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

זכי - מלים כדורבנות.....אלא שהן נוגעות רק לחלק מהאנשים והן רלוונטיות רק לפורום האחד הזה שלנו!!! רק פה אפשר לחלוק על דעת ההנהלה ולהביע מחלוקת זו בפומבי...אתה יודע היטב - כמו רוב החברים - למה אני מכוון...גם רולי יודע היטב איך נסתם פי רק השבוע...ואני יודע ממנו שהוא מעריך את הדרך הנהוגה אצלנו בנושא הבעת דיעה או ויכוח לגיטימי שאינו מכוון לאיש אלא לנושא. אני נוכח לדעת שמשקעי העבר עדיין רודפים חלק מהמעורבים בויכוחי-העתק שלנו... :D אבל אני מאמין שהזמן יוכיח איזו גישה היא האמיתית, הלא מתחסדת והמקובלת על רוב החברים...תמשיך לנהוג בדיוק כמו עד היום ואני מבטיח לרולי או למי שלא מסכים איתך - גם דברי אי ההסכמה ימצאו כאן מקום! רק לא לכוון אישית נגד הדובר, לא כדי לפגוע ולא כדי להשתיק.
100עכוז
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

|כן|
שלח תגובה