לקראת סילווסטר....

אוסף הבדיחות הפרטי של פורום הלווינים הישראלי. הבדיחות הטובות בעולם...שווה
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

אנגלי, אירי ואוסטרלי יושבים בבר ומשוחחים. "אצלנו" ? אומר האנגלי "אחרי ששלמת בשביל 3 כוסות בירה אתה מקבל עוד כוס בירה אחת חינם". "אצלנו" - אומר האירי "אתה קונה כוס בירה ואחריה אתה מקבל אחת חינם". "אצלנו" ? אומר האוסטרלי "אתה מקבל 5 כוסות בירה חינם ומקבל גם זיון חינם לאחר מכן". האנגלי והאירי מסתכלים על האוסטרלי ושואלים האם באמת קרה לו דבר הזה. "לי באופן אישי זה עוד לא קרה" ? עונה האוסטרלי "אבל אחותי ספרה לי שזה קורה לה כל סוף שבוע!"
I am so stupid, I was a spy
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

איכר צרפתי בן 70 מגיע לכנסיה ומבקש להתוודות לפני הכומר. "בזמן מלחמת העולם השניה באה אלי בחורה צעירה ובקשה להסתתר אצלי ואני הסכמתי אבל בקשתי שהיא תשלם לי ע"י יחסי מין" ? אומר הזקן. "זה קורה" ? משיב הכומר "בזמן שאתה בלחץ, פוחד ומסתכן זה לפעמים מוצדק, אבל למה באת אלי רק עכשיו?". "באתי לשאול אותך אם אני חייב להגיד לה שהמלחמה נגמרה" ? ענה האיכר.
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

אבא של דני רצה לחבר מיטה מתקפלת שרכש לקיר של חדר השינה. ביקש אבא מדני לחפש מקדח ארוך במיוחד על מנת שהחיבור לקיר יהיה יציב. חוזר דני עם מקדח ארוך במיוחד ואבא מתחיל במלאכת הקדיחה. חיש מהר עובר המקדח את הקיר וצעקה נשמעת מעברו השני. אבא שולח את דני לבדוק מה קורה עם השכן. חוזר דני מתנשף ואומר: "אבא קרו שני דברים, אחד גרוע ואחד גרוע יותר". אומר אבא "תתחיל בגרוע". משיב דני: "המקדח נכנס לתחת של השכן ויצא מקדימה". "ומה כבר גרוע יותר?" שואל אבא. עונה דני: "לאמא נשברו השיניים…"
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

"זוג צעיר וחסר ניסיון התחתנו בשעה טובה והתחילו בחיים הטובים האישה אהבה כל כך את בעלה עד כדי כך שהסכימה שיעשה הכול בשבילה , חוץ מ... היא לא הסכימה שהבעל הטרי "יירד" לה . לאחר ימים רבים ותחנונים רבים (וים של פעמים שהמסכן זרק זבל , עשה כלים , כביסה...) הסכימה העלמה החסודה לבקשתו. לאחר "המבצע" ראתה העלמה שזה דווקא די כייף ,אולם אוי ואבוי ירכיה היו מלאות נקודות שחורות. אולם בבוקר זה נעלם והיא לא יחסה לזה חשיבות מיוחדת. בערב שוב הסכימה לבקשת בעלה ואוי ואבוי לאחר מכן שוב ירכיה היו מלאות נקודות שחורות. הסכימו השניים ללכת למחרת בבוקר לרופא כדי להיבדק . לאחר בדיקה קצרה ביקש הרופא לשהות ביחידות עם האישה שנייה "תגידי עלמתי בעלך נגר?" " כן , למה?" שאלה האישה. "תגידי לו , לפני שהוא יורד לך , להוריד את העיפרון מהאוזן..."
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

אשה נכנסת לרופא ומבקשת לנתח את שפתי הווגינה שלה, כי הן גדולות מדי. "אני נורא מתביישת בזה", היא אומרת לו, "אז אל תגלה לאף אחד שאני עוברת את הניתוח". אחרי הניתוח היא מתעוררת מההרדמה ורואה על השולחן שלושה ורדים. נזעמת, היא קוראת לרופא ואומרת לו: "הרי אמרתי לך לא לספר לאיש על הניתוח". "תירגעי", עונה הרופא, "הוורד הראשון הוא ממני, בגלל שהצטרכת לעבור את כל זה לבדך. הוורד השני הוא מהאחות, שבמהלך הניתוח כל כך התלהבה מהתוצאות עד שהלכה ועברה אותו בעצמה". "והוורד השלישי?", שואלת האישה. "אה, זה מהחולה במחלקת הכוויות. הוא נורא רצה להודות לך על האוזניים החדשות שלו".
שלח תגובה