שלום לכולם.
מקווה שאני לא טועה במקום לשים את השאלה הזו.
קודם כל אני גר בבת ים וסביבי רוב הבניינים כ 4 קומות ואני קומה 2 (במידה וזה יעזור להבין את המצב שלי)
יש לי לפטופ של דל עם כרטיס פנימי Avermedia H339 Hybrid TV Tuner.
כרטיס כזה כמו בקישור: http://www.waresphere.com/store/avmedia ... drvw7.html
הבנתי שיש איתו לא מעט צרות לאנשים בכלל אבל ע"י כל מיני טריקים בחלק מהתוכנות חלק כן הצליחו לעבוד איתו.
ניסיתי כל מיני תוכנות עד עכשיו כמו המדיה סנטר בווינדוס 7, vlc ועוד כמה אבל כלום לא הצליח! בחלקן היה אפשר להגדיר דברים ידנים והגדרתי ל 514KHz ו 8MHz אבל פשוט כלום!
הכרטיס גם אמור למיטב הבנתי לקלוט שידורים אנלוגיים אבל גם אז אני לא קולט כלום (לא יודע האמת אם עדיין השידורים האנלוגיים פעילים בארץ או כבר לא)
ללפטופ יש מאחורה יציאה שאליה מתחבר כבל שבקצה שלו כמו מעמד חמוד עם שתי אנטנות לא ארוכות במיוחד כמו של רדי מפעם (אפשר לראות תמונה של זה בקישור שצירפתי)
תוכלו בבקשה לעזור לי עם זה קצת? אני די נואש ומבואס שזה לא עובד לי.
Avermedia H339 שלא מוצא כלום
-
- חבר פורום
Re: Avermedia H339 שלא מוצא כלום
מה כתבתי שלא היה ברור?
אני בסך הכל רוצה להבין האם הכרטיס שיש לי יכול לעבוד בארץ ואם כן מה אני עושה לא נכון והאם אפשר לסדר את זה.
אני בסך הכל רוצה להבין האם הכרטיס שיש לי יכול לעבוד בארץ ואם כן מה אני עושה לא נכון והאם אפשר לסדר את זה.
-
- תותח על
לא מתאים לעידן פלוס,עובד בתקן נמוך .
ניתן להשיג בארץ בפחות מ100 ש"ח מקלטים שמתחברים למחשב.
ניתן להשיג בארץ בפחות מ100 ש"ח מקלטים שמתחברים למחשב.
-
- חבר פורום
באסה, תודה.
לפי מה אפשר לראות את זה בנתונים שלו? מה לא הסתכלתי כמו שצריך כשבחרתי אותו?
ודרך אגב יש אולי דרך להתאים אותו או אולי אתה יודע לאיזה מדינות הוא יתאים כדי אולי למכור אותו אליהן?
לפי מה אפשר לראות את זה בנתונים שלו? מה לא הסתכלתי כמו שצריך כשבחרתי אותו?
ודרך אגב יש אולי דרך להתאים אותו או אולי אתה יודע לאיזה מדינות הוא יתאים כדי אולי למכור אותו אליהן?