זהו עשיתי חבילה הכל פתוח בהוט נמאס לי מהפרזים של שיתופים
-
satcard
- תותח על

זהו עשיתי חבילה הכל פתוח בהוט נמאס לי מהפרזים של שיתופים
לאחר שהוט יצאו במבצע של הכל פתוח כל הערוצים פתוחים ללא יוצא מין הכלל החלטתי לשדרג את המנוי שלי בהוט ולקבל גם אינטרנט 100 מגה.
לאחר אכזבות משיתופים במיוחד על עמוס ובמיוחד מכך שיש לי 5 טלויזיות בבית אין מנוס מהצעד הזה למרות העלות החודשית
כל שנותר לתת למי שמעונין את השיתוף שיש לי לכל המעונין בכך רק בפרטי
לאחר אכזבות משיתופים במיוחד על עמוס ובמיוחד מכך שיש לי 5 טלויזיות בבית אין מנוס מהצעד הזה למרות העלות החודשית
-
shraga007
- חבר ותיק

Re: זהו עשיתי חבילה הכל פתוח בהוט נמאס לי מהפרזים של שיתופים
תתחדש.
אין ספק שהחבילה במחיר של 399 שקל מאוד אטרקטיבית.
הבעיה היא מה אחרי זה שזה קופץ ל-499
אין ספק שהחבילה במחיר של 399 שקל מאוד אטרקטיבית.
הבעיה היא מה אחרי זה שזה קופץ ל-499
- deepspace
- תותח על

היו לך פריזים בכל החבילות? ניסת ספקים שונים?
ספר לנו על זה...
400 ש"ח זה תשלום כבד. מפתיע שבחרת בנתיב הזה אחרי שכבר הכל היה מאורגן לך.
ספר לנו על זה...
400 ש"ח זה תשלום כבד. מפתיע שבחרת בנתיב הזה אחרי שכבר הכל היה מאורגן לך.
-
Highway Star
- תותח על

אם כל המגרעות של השיתוף אין מצב שאתחבר להוט. הם פשוט גנבים ורמאים. איכות תמונה מזעזעת, שרות איום ונורא ותוכן לא משהו בלשון עדינה.
מה שהכי הזוי שהם גובים כסף על הערוצים שנקלטים חופשי!
מה שהכי הזוי שהם גובים כסף על הערוצים שנקלטים חופשי!
-
damlev
- אחלה חבר

הוא כנראה מדבר על שיתוף של עמוס.ברור שזה לא עבד טוב.כל השרתי השיתוף של עמוס שאני הכרתי נסגרו לפני מספר חודשים.
עם חבילות אחרות אין שום בעיה בינתיים.
עם חבילות אחרות אין שום בעיה בינתיים.
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
-
Highway Star
- תותח על

עוד נדבך חשוב. אם שיתופים לא עובדים טוב תמיד אפשר להשיג כרטיס חוקי שיהיה הרבה יותר זול מהוט/יס. רוסים, פולנים, אבו דאבי, אל גזירה...אבל הוט אם איכות הירודה שלהם...
-
simantov
- חבר ותיק

היי ,
אין מה לעשות .... יש אנשים שלא מתאים להתעסק עם הממירים/שיתופים/הגדרות ומעדיפים לשלם סכום גזל לחברות הלווין/כבלים .
זה דורש איזשהו סוג של התעסקות ולא לכולם זה מתאים .
מבחינתי אין מצב שאתחבר לחברת החלם הזאת או לשניה רק מהפרנציפ לא לשלם סכומי עתק כאלה .
המעבר שלי ללויין פרטי הייתה אחד הצעדים הכי טובים שעשיתי . גם הנאה וגם לא זורק כסף על כלום .
אני מחכה לראות איזה טריק יעשו בסוף הוט וידפקו את הלקוחות .... 100 מגה אינטרנט .... הצחקתם אותי .
![[חרבות] [חרבות]](./images/smilies/duel.gif)
אין מה לעשות .... יש אנשים שלא מתאים להתעסק עם הממירים/שיתופים/הגדרות ומעדיפים לשלם סכום גזל לחברות הלווין/כבלים .
זה דורש איזשהו סוג של התעסקות ולא לכולם זה מתאים .
מבחינתי אין מצב שאתחבר לחברת החלם הזאת או לשניה רק מהפרנציפ לא לשלם סכומי עתק כאלה .
המעבר שלי ללויין פרטי הייתה אחד הצעדים הכי טובים שעשיתי . גם הנאה וגם לא זורק כסף על כלום .
אני מחכה לראות איזה טריק יעשו בסוף הוט וידפקו את הלקוחות .... 100 מגה אינטרנט .... הצחקתם אותי .
- yossid
- תותח על

זיכרון קצר יש לך ( מבלי לפגוע )satcard כתב:לאחר שהוט יצאו במבצע של הכל פתוח כל הערוצים פתוחים ללא יוצא מין הכלל החלטתי לשדרג את המנוי שלי בהוט ולקבל גם אינטרנט 100 מגה.
כמה שילמנו לחברות הטלפון הנייד שלנו פשוט גנבו אותנו בסכומים אסטרונומים
וזה בגלל שלא קמו אזרחים נגד הגנבות האלה
עם ישראל עם של שתקנים
כך גם במערכת הטלויזיה שתקנים וכך מצליחים לגנוב מאיתנו כסף רב ויקר
מקבלים סטירה בצד אחד ומיד מגישים את הצד השני
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
satcard
- תותח על

סך הכל יש לי 11 ממירים תעשו חשבון כמה היתי צריך לשלם על 11 שיתופים !!!
וכל זה ב450 שקל
כחו בחשבון שיש לי VOD הכל פתוח בהוט אין אף ערוץ סגור אפילו בחבילה הכי טובה שיש לשיתופים על עמוס לא ההי מצב כזה שהכל היה פתוח תמיד היה איזה ערוץ סגור ותמיד לא משנה איזה שרת היה פרז מעצבן על איזה ערוץ אחד או שניים.
כל זה כולל תשתית 100 מגה ושיחות חינם לכל היעדים כולל 3 ממירים מקליטים.
11 ממירים מחולקים לשתייחידות סמך שכל אחד משלם לי 120 שקל כך שסך הכל יוצר לי לשלם 200 שקל להשאר עם 5 ממירים בבית ולקבל את כל מה שרשמתי.
לא מובן איך אפשר לקבל את כל זה בשיתופים.
עם היו נותנים שיתוף בלי הגבלת ממירים לפי כתובת איפי אז היתי חושב לקנות 11 ממירים פשוטים לשיתוף ומתקין בכל חדר ויחידה את הממירים האלה אבל בפועל אין דבר כזה.
בכל מקרה מי שמעונין בשיתוף שיש לי ב300 שח כולל עמוס.. נשארו 9 חודשים או 10 חודשים רק בפרטי לא פה...
וכל זה ב450 שקל
כחו בחשבון שיש לי VOD הכל פתוח בהוט אין אף ערוץ סגור אפילו בחבילה הכי טובה שיש לשיתופים על עמוס לא ההי מצב כזה שהכל היה פתוח תמיד היה איזה ערוץ סגור ותמיד לא משנה איזה שרת היה פרז מעצבן על איזה ערוץ אחד או שניים.
כל זה כולל תשתית 100 מגה ושיחות חינם לכל היעדים כולל 3 ממירים מקליטים.
11 ממירים מחולקים לשתייחידות סמך שכל אחד משלם לי 120 שקל כך שסך הכל יוצר לי לשלם 200 שקל להשאר עם 5 ממירים בבית ולקבל את כל מה שרשמתי.
לא מובן איך אפשר לקבל את כל זה בשיתופים.
עם היו נותנים שיתוף בלי הגבלת ממירים לפי כתובת איפי אז היתי חושב לקנות 11 ממירים פשוטים לשיתוף ומתקין בכל חדר ויחידה את הממירים האלה אבל בפועל אין דבר כזה.
בכל מקרה מי שמעונין בשיתוף שיש לי ב300 שח כולל עמוס.. נשארו 9 חודשים או 10 חודשים רק בפרטי לא פה...
- deepspace
- תותח על

מה שאתה אומר לא לגמרי רלוונטי, כי יש באפשרותך לעשות סטרימינג ממיר אחד לשני.
בעיקר מה שנמנע ממך זה צפייה במקביל. ואם אתה מוסיף סטיק DVB-T לעניין זה משאיר לך גם טיונר זמין לעוד נקודה.
שלא לדבר שיש המון ערוצי FTA...
ראיתי שיש גם שיתופים ל"כל החיים" בחו"ל ב-100 אירו, כך שהחשבון שלך מוטה עוד יותר לשלילה.
ואם תשאל אותי, 5 נק' שצופים וצורכים בו זמנית טלוויזה - זה פשוט יותר מדי טלוויזיה...
90% מהזמן זה ישאר חסר כל שימוש. קצת גמישות וכולם מסתדרים ביניהם.
אבל אם סידרת לך תיחמון ב-200 - שאפו. את זה גם אני הייתי לוקח.

בעיקר מה שנמנע ממך זה צפייה במקביל. ואם אתה מוסיף סטיק DVB-T לעניין זה משאיר לך גם טיונר זמין לעוד נקודה.
שלא לדבר שיש המון ערוצי FTA...
ראיתי שיש גם שיתופים ל"כל החיים" בחו"ל ב-100 אירו, כך שהחשבון שלך מוטה עוד יותר לשלילה.
ואם תשאל אותי, 5 נק' שצופים וצורכים בו זמנית טלוויזה - זה פשוט יותר מדי טלוויזיה...
90% מהזמן זה ישאר חסר כל שימוש. קצת גמישות וכולם מסתדרים ביניהם.
אבל אם סידרת לך תיחמון ב-200 - שאפו. את זה גם אני הייתי לוקח.
חחח חשבתי שנשאר לך איזה חודש ואתה מחלק חינם.satcard כתב: בכל מקרה מי שמעונין בשיתוף שיש לי ב300 שח כולל עמוס.. נשארו 9 חודשים או 10 חודשים רק בפרטי לא פה...
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 05 פברואר 2013, 00:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
satcard, תזכור שהמבצע המדובר של HOT הוא מבצע זמני שיגמר מתישהו ואז התמחור יהיה שונה וכלפי מעלה כמובן.
לכולנו ישנה תכונה למצוא נקודת קיצון חיובית ולהתיחס רק אליה, מחר זה לא בהכרח יהיה ככה.
דבר נוסף הוא שלנו הישראלים (וגם לי כמובן) יש תמיד תכונה כזו להסביר לכולם מדוע מה שאחרים עשו פחות טובה ... בקיצור אם אתה שלם עם ההחלטה ובעיקר מרוצה ממנה, תהנה ושיהיה לך לבריאות (ופחות להקשיב לאחרים )
לכולנו ישנה תכונה למצוא נקודת קיצון חיובית ולהתיחס רק אליה, מחר זה לא בהכרח יהיה ככה.
דבר נוסף הוא שלנו הישראלים (וגם לי כמובן) יש תמיד תכונה כזו להסביר לכולם מדוע מה שאחרים עשו פחות טובה ... בקיצור אם אתה שלם עם ההחלטה ובעיקר מרוצה ממנה, תהנה ושיהיה לך לבריאות (ופחות להקשיב לאחרים )
-
satcard
- תותח על

חס וחלילה לא מנסה להשתחצן אבל לפעמים שווה לבדוק אופציות של הוט על פנישיתופים מטעמי נוחות במיוחד שיש 11 ממירים שמחברים משק שלם של 3 בתים ושיש ילדים שרוצים VOD וערוץ ילדות ישראלית בלי פרזים...
-
damlev
- אחלה חבר

מישהו צריך לשלם גם להוט ויס.מזל שיש אנשים כמו satcard.
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800