רבותיי הכרישים אולי תרדו לעם?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

רבותיי הכרישים המנוסים, אולי תרדו לעם ותענו על שאלות מתחילים אנחנו כאן לבד ומדשדשים בפי-פי של עצמנו אף אחד לא בא לעזרה וסליחה שהפרעתי לחברי המועדון האקסלוסיבי :angry:
סמל אישי של משתמש
cavtl
מתקין
מתקין

שליחה על ידי cavtl »

מה השאלה שלך ועל תחשוב לקבל תגובה מיידית תמיד לא כולם יושבים ליד המחשב בזמן שאתה יושב
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

השאלה שלי היא בפורום מתחילים. תודה על איזו שהיא תגובה. יש לשכנים שלי צלחת בקוטר כ- 80 ס"מ אולי 1 מטר. הם הרשו לי להתחבר. קניתי איזה ממיר דיגיטלי שעוד לא ראיתי זול מאוד. שאלתי היא מה אני יכול לקלוט חוץ מערוץ 2 ו- 10. האם אני יכול לקלוט עוד משהו חוץ מהחבריה האלה, האם ניתן לקלוט FEEDS שעוברים דרך הלווין שאליו הצלחת מכוונת? שוב תודה.|hello| שכחתי לציין [אופס] שהצלחת מכוונת מערבה עם הטעיה דרומה בערך 15 מעלות (גדולה יותר ממה שנראה לי מתאים לעמוס שזה אני מבין 4W). תודה. [כפיים]
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

קודם על זה "כרישים" ולא "קרישים" , שזה דבר אחר לגמרי. :lol:

לשאלתך : אם אתה קולט 2 ו- 10 כנראה שהצלחת מכוונת לעמוס. האם זו צלחת של YES ?
אתה יכול לקלוט אולי גם את METV ואת FETV - בדוק באתר לינגסט את התדרים :
www.lyngsat.com
זה אתר ששוה להכיר היטב.

אולי תוכל לקלוט גם כמה תחנות רדיו פירטי ורגיל.
בהצלחה ואל תתעצבן - הכל פה על בסיס וולונטרי ובשביל הכיף.
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

ואני הייתי מוסיף --- טוב היה אם היית מנקז את הפיפי בו אתה מדשדש... :D אחרי כמה ימים זה מתחיל להסריח....
100עכוז
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

אני מודה-מודה-מודה לכל המשיבים גיבורי ישראל. סליחה על הטעות הלשונית בשעה מאוחרת הכל יכול להיות. בוודאי אתם כולכם כרישים-כרישים-כרישים !!!
דרך אגב את הפי-פי ניקזתי כבקשתו של MR DISH ואז התברר לי באיחור שהצלחת של השכנים שלי היא פשוט....אנלוגית (למרות מה שהם אמרו לי) מה שאומר שאת הממיר הדיגיטלי אני יכול לזרוק (צחקתי) או שאני חייב לקנות צלחת. דרך אגב, האם אפשר להרכיב על הצלחת ראש LNB דיגיטלי בצד של אנלוגי. על פניו זה נראה לי סביר שכן אפשר אבל מה אני כבר יודע.

דרך אגב הממיר שקבלתי הוא מסוג M vision F-1000 אני בטוח שזאת סתם קופסה בסיסית שאין לכם מה להגיד עליה ואם במקרה יש - תגידו (אנא אל תגידו שקניתי הכי זבל בעולם, אני לפי המחיר לבד יודע זאת)

להערתו של מר SATHACK, אני לא התעצבנתי, סתם עקצתי. ברור שהכל בהתנדבות ותודה לכולם על התשובות על תשומת הלב. גם אני עושה דברים בהתנדבות במקצוע שאני מבין בו וזה הנדסת בניין. כך שמה שאני מקבל מאחרים אני מעביר הלאה וכך צריך להיות, אחרת אנחנו לא חברה בריאה (סליחה על רצינות יתר בפורום קליל זה)

המשך יום טוב לכולם.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אין דבר כזה צלחת אנלוגית.

כל צלחת לקליטה מלווין יכולה לקלוט גם אנלוגי וגם דיגיטלי.

ה LNB שבצלחת צריך להיות תחום ה Ku-Band ועדיף מהסוג שנקרא אוניברסלי.

הממיר הוא שקובע מה תוכל לקלוט - אנלוגי, דיגיטלי או שניהם.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

תודה רבה ל- י.א. - חשבתי ש- LNB יכול להיות אנלוגי או דיגיטלי אך מתשובתך אני מבין שלא. אז למה אני לא מקבל שום SIGNAL כאשר השכן עם ממיר אנלוגי רואה את מה שהוא רואה (ערוצים 1, 2 ו- 33). מה זה יכול להיות? תודה מראש על תשובתכם. יכול להיות שהכבל האנטני הפשוט הוא זה שמפריע?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

איך התחברת? ניתקת את הממיר שלו וחיברת את שלך?
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

מר מדחף...אתה לא יכול סתם-כך להתחבר למערכת... :P החיבור יכול להתבצע רק אם אתה מחליף את ה-lnb הקיים בכזהאבל כפול, יציאה לכל שכן...ואז תוכל לעלוז ולרקוד עם שני ערוצי-איכות בשפת האם...עברית.
100עכוז
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

י.א. היקר לשאלתך: במערכת קיים מפצל בתוך קופסת פלסטיק המכונה CI לשלושה כבלים של אנטנה, אחד פעיל אצל שכן עם ממיר אנלוגי ושניים פנויים, אז לקחתי כבל פנוי אחד וחיברתי לבית שלי.
לפי תשובתו של Mr Dish שנראה לי לא הולך לסלוח לי את טעות הלשונית שלי או את מוצאי הרוסית |pirate| אני לומד שיש התנגשות בין ממירים אנלוגי/דיגיטלי בתוך ה- LNB והאנלוגי גובר ולכן אני לא יכול לראות כלום. האם הבנתי נכון?

ועוד: Mr Dish אנא אל תקרא לי "מדחף" אחרת אני אקרא לך "Mr Plate" [לשון]

ותודה רבה לכל המשיבים, אני מבין כמה סבלנות צריך כדי להסביר דברים כל כך פשוטים לאחד שלא מבין כלום.
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

טוב...הנה עוד קצת סבלנות עבורך... :P מר סילון....ההתנגשות היא לא בין אנלוג לדיגיטל, אלא בין השידור ההוריזונטלי של האנלוג לבין זה הוורטיקלי של הדיגיטל שלך...לכן חייבים להחליף את ה-lnb ל-twin!!! קאפיש? ובכל מיקרה - את הכבל שיילך אליך לדירה - בשום אופן לא לשתף דרך מפצל..
100עכוז
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

הפעם הגזמת Mr Dish אני קורא לך מעכשיו Mr Trough (צריך מילון)[לשון]

עכשיו ברצינות, תודה על תשובתך, הכל הבנתי. אני אומנם לא מבין אבל לא עד כדי כך, הרי אם אני אחבר למפצל, אגיע לאותה תוצאה כמו שאני עכשיו. שאלתי היא האם לדעתך אצליח להחליף את LNB לבד בלי עזרת מקצוען B) , יש לזה איזה קושי מיוחד?

ועוד, האם אני אמור לראות משהו בזמן שהשכנים אינם משתמשים בממירים והם מכובים? אני רוצה לדעת את זה כדי לבדוק האם התנגשות של ה- LNB היא הבעיה היחידה (עוד לא ראיתי את הממחיר עובד [מחשב] ).

מישהו אמר לי היום שכדאי לקנות אפילו 4 יציאות למקרה קילקול. האם יש לזה טעם? איזה LNB כדאי לקנות וכמה שווה לשלם עבורו?

ואני מודה-מודה-מודה לכולם ! :rolleyes:
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

טוב...אז בשיא הסבלנות...[עלהראש]..מר רוטור, כל ממיר מזין את ה-lnb במתח ההפעלה שקובע איזה תחום ייקלט - 13 וולט יקבעו קליטה וורטיקלית ו-18 וולט יתנו הוריזונטלית. לכן יש להפריד לחלוטין בין הממירים, ושימוש ב-lnb twin עונה בדיוק לצורך הזה. החלפה עצמית תיתכן, אך ללא אפשרות להבטיח 100 אחוז תוצאה. האביזר עולה כ-200 שקלים, והוספת עוד כ-100 שקלים למתקין מוסמך יבטיחו את איכות העבודה, ובזול. לקנות אביזר עם 4 יציאות כדאי רק אם יש 4 שכנים או 4 מכשירים לחיבור לצלחת, לא כדי ליצור יציאת ספייר...לילה טוב.
100עכוז
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

MR Dish אתה חמוד אתה ;) . הכל הבנתי. רק לא ענית לי האם בזמן שהשכנים מכבים את הממירים שלהם אני אמור לראות משהו אפילו זמנית. אני מת לדעת האם זה בכלל עובד והכבל שלם וכו'.
בוקר טוב!
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

עניתי וציינתי שאם - אבל אם - אתה מחליף את ה-lnb, כל ממיר עצמאי בשטח...עד להחלפה לא ניתן כך לדעת, חייבים לבדוק האם המפצל מאפשר מעבר מתח (אני בספק...) מהממיר שלך לצלחת....עד כן יש?
100עכוז
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

Mr Dish תודה, עד כאן יש ! [אצבע] אני מפסיק לשגע אתכם [עלהראש] ומטפל (אם יסכימו השכנים) בהחלפת ה- LNB למפוצל (כפול). אני מבין שבתהליך הזה ישתלחרר לי LNB ישן שאולי אפשר להשתמש בו ולכוון אותו ללווין אחר |כן| מה אתה חושב על זה? אתה בטוח שעלות ההתקנה של LNB תהיה כ- 100 ש"ח ? לאיזה לווין אפשר וכדאי לכוון אותו (את ה- LNB הישן) בהתחשב שהצלחת הקיימת היא בקוטר 1 מ' בלבד ומכוונת לעמוס :unsure: ?

יום טוב!
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

תגיד פרופלור
באת רק לעשות פה אוויר?
הוא שאתה רציני?
I am so stupid, I was a spy
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

כן, מצויין! תוכל להוסיף עוד צלחת לא גדולה ל-hotbird ולהעשיר את ההיצע באיזה 350 תחנות נוספות, שלא לציין עוד מאות תחנות רדיו באיכות דיגיטלית מעולה!!! מה כן? כדי לצרף שני lnb לממיר אחד - תאלץ להפרד מעוד איזה 50 שקל... :D
100עכוז
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני חושב שהוא דווקא אמר.

כשמשתמשים ב LNB כפול - יורדים ממנו שני חוטים וכל חוט הוא עצמאי בשטח.
שלח תגובה