שלום לכם,
יש לי צלחת 1.80 פריים פוקוס ממונעת וכעת אני מעונין לשלב בה מולטיפיד.
אני מעונין לקלוט במולטיפיד את הלווינים הבאים שהם שימושיים עבורי:4W, 7W, 1W, 13E -
אם יש לכם רעיונות ללווינים נוספים שנמצאים קרוב יחסית לנ"ל, אשמח לשמוע.
לפי מה שקראתי ברשת הדרך לעשות זאת היא – כיוון הצלחת עם המנוע ל 13E בפריים פוקוס (כי הוא הכי חלש),
ויתר הלווינים יהיו בעיניות הצידיות – העיניות ימוקמו ביחס הפוך למיקום הלווינים:
ככל שהלווין נמצא מימין ונמוך יותר מהפוקוס, העינית תהיה בצד שמאל וגבוה יותר בהתאמה. כמובן שצריך להוסיף דייסק.
אין ספק שלצלחת ממונעת יש יתרון - ניתן להגיע לכל לווין בקשת ולקלוט אותו בפריים פוקוס באיכות אופטימלית,
אולם מצד שני זה דורש הזזת הצלחת לכל לווין - לוקח זמן ומסרבל קצת את התהליך - וכאן יש את היתרון למולטיפיד.
אני מעונין לשמוע את דעתכם ואשמח לדעת אם מישהו בפורום עשה דבר כזה ומה התוצאות?
יש הבדל בהתקנת מולטיפיד בין אופסט לפריים פוקוס?
האם הוספת העיניות הצידיות תפגום משמעותית באיכות הקליטה של הפריים פוקוס?
אתם חושבים שניתן לשלב עינית מסוג c band – יש לכם המלצה על לווין מענין כזה?
בברכה,
משה
שילוב מנוע עם מולטיפיד
שילוב מנוע עם מולטיפיד
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
-
nati777
- תותח על

Re: שילוב מנוע עם מולטיפיד
אני חושב שכדאי לשלב גם עינית לC BAND .
לא חושב שאפשרי לקלוט את 1W כצדדי ל13E .
עדיף כבר לדעתי להתקין עוד צלחת או שניים עם מולטיפיד ללויינים שאתה הכי אוהב ולשלב אותם עם דייסק 1.1 .
לא חושב שאפשרי לקלוט את 1W כצדדי ל13E .
עדיף כבר לדעתי להתקין עוד צלחת או שניים עם מולטיפיד ללויינים שאתה הכי אוהב ולשלב אותם עם דייסק 1.1 .
נתי תודה על התגובה,
האם C Band דורש רק עינית מיוחדת או שגם דייסק שונה? ואיזה לווינים באים בחשבון בתחום הזה?
לא חושב שתהיה בעיה לקלוט את 1W - עוצמת הקליטה די גבוהה בפריים, וגם אם לא זה לא נורא, בעיקר sky news.
זאת אפשרות טובה להתקין צלחת נפרדת, הבעיה היא שאין כבר הרבה מקום בגג אצלי, ובכל זאת אני רוצה לנצל את גודל הצלחת (1.80) לקליטה טובה יותר - אם אתקין נפרדת היא תהיה לכל היותר 1.20. השאלה היא: האם המולטיפיד יפגע משמעותית בקליטת הפריים?
האם C Band דורש רק עינית מיוחדת או שגם דייסק שונה? ואיזה לווינים באים בחשבון בתחום הזה?
לא חושב שתהיה בעיה לקלוט את 1W - עוצמת הקליטה די גבוהה בפריים, וגם אם לא זה לא נורא, בעיקר sky news.
זאת אפשרות טובה להתקין צלחת נפרדת, הבעיה היא שאין כבר הרבה מקום בגג אצלי, ובכל זאת אני רוצה לנצל את גודל הצלחת (1.80) לקליטה טובה יותר - אם אתקין נפרדת היא תהיה לכל היותר 1.20. השאלה היא: האם המולטיפיד יפגע משמעותית בקליטת הפריים?
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

c band דורש עינית מיוחדת אני חושב זה LNB מיוחד לC וKU גם יחד.
דייסק זה אותו דייסק לא משנה תחום התדר.
אני חושב שהמולטיפיד יפחית קצת את עוצמת הקליטה כי הוא יסתיר חלק מהצלחת.
דייסק זה אותו דייסק לא משנה תחום התדר.
אני חושב שהמולטיפיד יפחית קצת את עוצמת הקליטה כי הוא יסתיר חלק מהצלחת.