איך אפשר לקלוט את הערוצים החופשיים בעמוס עם ממיר טופפילד
-
11tom
- אחלה חבר

איך אפשר לקלוט את הערוצים החופשיים בעמוס עם ממיר טופפילד
וכבל של יס?
למרות שהצלחת מכוונת לעמוס ויש כבל של יס אינני מצליח לקבל לא רק סיגנל אלא אפילו לבל (level) מהלווין,אני מעוניין בערוצים החופשיים של עמוס ונדמה לי שזה משהו בהגדרות של האינסטליישן שצריך לשנות, מישהו יודע איך עושים זאת? תודה לעונים
למרות שהצלחת מכוונת לעמוס ויש כבל של יס אינני מצליח לקבל לא רק סיגנל אלא אפילו לבל (level) מהלווין,אני מעוניין בערוצים החופשיים של עמוס ונדמה לי שזה משהו בהגדרות של האינסטליישן שצריך לשנות, מישהו יודע איך עושים זאת? תודה לעונים
-
nati777
- תותח על

-
11tom
- אחלה חבר

Re: איך אפשר לקלוט את הערוצים החופשיים בעמוס עם ממיר טופפילד
תודה, לבעל הצלחת אין מושג אם יש או אין DC BLOCKER והוא אף לא יודע מה זה (ולמען האמת גם אני לא) הוא אומר שיס התקינו לו את הצלחת וזהו, יש בכל זאת פתרון לבעיה או שאין הרבה מה לעשות בנידון?
תודה
תודה
-
drsignal
- תותח על

יש לך כבר מעל 800 הודעות בפורום ,11tom כתב:תודה, לבעל הצלחת אין מושג אם יש או אין DC BLOCKER והוא אף לא יודע מה זה (ולמען האמת גם אני לא) הוא אומר שיס התקינו לו את הצלחת וזהו, יש בכל זאת פתרון לבעיה או שאין הרבה מה לעשות בנידון?
תודה
ואתה לא מבין .
כבר יכולת להיות מהנדס צלחות .
הצלחת כנראה מכוונת ללווין 4W אבל מכוונת לתדרים של יס ולא לתדרים החופשיים .
הצלחת כנראה מכוונת לתדרים שלהם ולתדרים הרגילים החופשיים כנראה או שאין "lock" או שהרמה גבולית .
מה קורה שאתה מבצע סריקה ידנית לתדר 11658 v 08520 ?
- mola10
- תותח על

-
11tom
- אחלה חבר

1) אני מצטער אך אני מבין אך ורק בענייני תוכן (ערוצים תדרים וכדו') ולא בצד הטכני של הלווין.
2) כשאני מכניס את התדר הנ''ל כנ''ל אין לוול ולא סיגנל.
3) תודה רבה לעונים.
3) תודה רבה לעונים.
-
drsignal
- תותח על

זה מנותק ...11tom כתב:1) אני מצטער אך אני מבין אך ורק בענייני תוכן (ערוצים תדרים וכדו') ולא בצד הטכני של הלווין.
3) תודה רבה לעונים.
גם שיש dc block הממיר מוציא זרם , ולאחר ה dc block הזרם נחסם על מנת שלא לפגוע בשאר הממירים .
אומנם לא שולטים בתדרים אך בתדרים שהם V לפחות quallity\signal או משהו צריך להראות ..
במצב כזה שאתה מתאר הכבל מנותק לחלוטין .
-
11tom
- אחלה חבר

תודה על התגובה.
מסתבר שכשאני מגיע לתדרים הישראלים בלבד (ולא לשאר התדרים בעמוס) יש לוול ואין סיגנל,הלוול נשאר בין אם הכבל של יס מחובר ובין אם הוצאתי אותו,יש לזה הסבר?
מסתבר שכשאני מגיע לתדרים הישראלים בלבד (ולא לשאר התדרים בעמוס) יש לוול ואין סיגנל,הלוול נשאר בין אם הכבל של יס מחובר ובין אם הוצאתי אותו,יש לזה הסבר?
-
צור .א
- תותח על

תעשה סריקה על תדר של יס כולל ערוצים סגורים,עם נקלטות תחנות של יס -נדרש שיפור בכיוון הצלחת.