כיוונון להוטבירד SQ: 70% מספיק?
- deepspace
- תותח על

כיוונון להוטבירד SQ: 70% מספיק?
צלחת 1.2 מ', קיבלתי 2500 ערוצים.
אני מקבל SI: 90% ו- SQ: 70%.
יש אפשרות להגיע ל-100% ב-SQ? אני משום מה תמיד מגיע עד 70% בלווינים שונים. :/
יש לכם עצה איך לכוון יותר מדויק מזה? משתמש במוצא לווינים פשוט (זה עם המחוג).
על איזה ערוץ מומלץ להתביית עבור הוטבירד?
אני מקבל SI: 90% ו- SQ: 70%.
יש אפשרות להגיע ל-100% ב-SQ? אני משום מה תמיד מגיע עד 70% בלווינים שונים. :/
יש לכם עצה איך לכוון יותר מדויק מזה? משתמש במוצא לווינים פשוט (זה עם המחוג).
על איזה ערוץ מומלץ להתביית עבור הוטבירד?
-
צור .א
- תותח על

Re: כיוונון להוטבירד SQ: 70% מספיק?
עם כל מכשיר אפשר לקבל אחוזים שונים ,אחד יכול להראות 99% ואחר 80% או כל מספר אחר בהתייחס לאותו חיבור.
- deepspace
- תותח על

המספר שאני מתייחס אליו מופיע בממיר ובשני כרטיסי לווין, כך שיש תאימות, פחות או יותר, בהצגת הנתונים.
המקס' שהגעתי היה ל-80% אני חושב.
אני מתכוון לחבר עוד כמה LNB בקרוב כך שאני צריך שהלווין הראשי יהיה במקס', אחרת זה יקשה מאוד על כיוון מחדש בעתיד.
איך חוץ מזה הוטבירד בתור ראשי? ערוצים דיי דפוקים, אבל הוא נראה לי ממוקם במקום טוב באמצע.
אז מה אתה אומרים, להשאיר את זה וזהו או לנסות שוב? (אני לא אופטימי במיוחד לגבי האופציה הזאת)
המקס' שהגעתי היה ל-80% אני חושב.
אני מתכוון לחבר עוד כמה LNB בקרוב כך שאני צריך שהלווין הראשי יהיה במקס', אחרת זה יקשה מאוד על כיוון מחדש בעתיד.
איך חוץ מזה הוטבירד בתור ראשי? ערוצים דיי דפוקים, אבל הוא נראה לי ממוקם במקום טוב באמצע.
אז מה אתה אומרים, להשאיר את זה וזהו או לנסות שוב? (אני לא אופטימי במיוחד לגבי האופציה הזאת)
-
drsignal
- תותח על

לגבי אחוזים קליטה :
מה שהחברים רצו להגיד לך , שאחוזים זה לא קנה מידה , וזה גם לא מדעי [אין בגדרה מדוייקת של איך הגדירו את אחוז , יחידת מידה של מה?] כל מכשיר יראה משהו אחר (אולי אצלך הממיר והכרטיס לווינים מראים מספרים דומים )
יש לך או בכרטיס לווינים או בממיר משהוא שמראה על ber ? (bit error rate ?

אצלי בממיר dreambox מציג ber , גם הכרטיס לווינים מציג אצלי ber (מערכת הפעלה לינוקס כלים dvb-tune\dvb-scan)
ber שזה קצב דגימות השגיאות חובה שיהיה על ערך 0 , ברוב התחנות צריך לקבל ממנו ערך כמה שיותר נמוך .
אם אין לך ערך כזה אז תבדוק ידנית ברוב הערוצים שאין לך פריזים .
לגבי יציבות של הקליטה עם שימוש ב כמה עיניות (multi-feed) חשוב שהצלחת מחוזקת חזק ולא זזה הרוחות .
על עמוד מפולס .
לגבי הוטבירד ולגבי כמעט כל הלווינים (למעט 7w\26E 19E לווינין ערבי,בגרמני יש חבילה צרפתית שנפתחת פרוצה)
בלי שיתוף אין מה לראות .
כל החבילות ה"שוות" הן סגורות ונפתחות בצורה בלתי לגאלית "בשיתוף"
מה שהחברים רצו להגיד לך , שאחוזים זה לא קנה מידה , וזה גם לא מדעי [אין בגדרה מדוייקת של איך הגדירו את אחוז , יחידת מידה של מה?] כל מכשיר יראה משהו אחר (אולי אצלך הממיר והכרטיס לווינים מראים מספרים דומים )

אצלי בממיר dreambox מציג ber , גם הכרטיס לווינים מציג אצלי ber (מערכת הפעלה לינוקס כלים dvb-tune\dvb-scan)
ber שזה קצב דגימות השגיאות חובה שיהיה על ערך 0 , ברוב התחנות צריך לקבל ממנו ערך כמה שיותר נמוך .
לגבי יציבות של הקליטה עם שימוש ב כמה עיניות (multi-feed) חשוב שהצלחת מחוזקת חזק ולא זזה הרוחות .
על עמוד מפולס .
לגבי הוטבירד ולגבי כמעט כל הלווינים (למעט 7w\26E 19E לווינין ערבי,בגרמני יש חבילה צרפתית שנפתחת פרוצה)
בלי שיתוף אין מה לראות .
- deepspace
- תותח על

לאיזה קליטה אתם מגיעים בהוטבירד כשהוא על הראשי בצלחת 1.2?drsignal כתב:לגבי אחוזים קליטה :
הקיטוב בLNB שונים, עבור אותו לווין, הוא זהה? אם כן, מהו הקיטוב הנכון עבור הוטבירד?
בממיר אין. בנוגע לכרטיסים אני בווינדוס, אז תגיד לי באיזה תוכנה אפשר להשתמש.drsignal כתב:לגבי אחוזים קליטה :
ממה שבדקתי התוכנות שציינת מיועדות ללינוקס בלבד.
מה המצב מבחינת כלים בלינוקס? יש להם יתרון מהותי על פני מקביליהם בווינדוס?
באיזה הפצה אתם משתמשים?
התוכנות שאני כרגע מכיר במחשב הם:
dvb-dream
smart dvb
dvb vierwer/tbs viewer
alt dvb
prog dvb
מצאתי גם את אלה (עדיין לא יצא לי להשתמש בהן):
crasy scan
sky grabber
יש עוד תוכנות חשובות לווינדוס שפיספתי?
הכוונה ב"פריזים" היא לתמונה שקופאת? איזה עוד סוגי הפרעות מוכרות יש? (כרגע יש לי תמונה משוסעת במחשב בחלק מהערוצים עם דיאסקים משורשרים)drsignal כתב:לגבי אחוזים קליטה :
אני לא חושב שיש לי בעיה עם התצוגה. אני שואף לעלות את רמת הקליטה בשביל לקבל יותר ערוצים, ו/או בשביל קליטה יותר יציבה בתנאי מזג אוויר קשים.
מה המקס' של ערוצים שאפשר לקבל בהוטבירד? (ערוצים פתוחים/חסומים ורדיו)
דרך אגב, מה זה ערוצי DATA, ומה אפשר לעשות איתם?
העמוד יציב. מתקן המולטיפיד המאולתר שהצבתי, לא ממש...drsignal כתב:לגבי אחוזים קליטה :
על עמוד מפולס .
תודה. כרגע אני מתמקד בעיקר ב-FTA.drsignal כתב:לגבי אחוזים קליטה :
בלי שיתוף אין מה לראות .
יש לכם תמונה עם הלווינים שציינת, כשהוטבירד במרכז, שאוכל לראות את המיקום היחסי שלהם?
בינתיים מצאתי את 7E משמאלו למעלה. 7W יהיה גם משמאל, ו-26E ו-19E יהיו מימין, נכון?
איך זה עובד מבחינת הגובה שלהם, להערכה גסה (מעל/מתחת)?
7W ו-26E מספקים אותם תכנים?
השיתוף שאתה מציין הוא בתשלום בלבד, או שאפשר להסתדר גם עם חינמי?
על איזה מחירים אנחנו מדברים ומה מקבלים?
אפשר לקבל סקירה קצרה על שיתוף בתשלום/חינמי, אין לי הרבה ידע בנושא...
עם כרטיסי לווין למחשב, אין בעיה להשתמש בשיתוף, נכון? אין צורך לקנות ממיר יקר במיוחד.
ממטרי שאלות יש לי בשבילכם חח.
-
drsignal
- תותח על

אני משתמש בלינוקס : הפצה Gentoo ,arch
אני לא משתמש בחלונות , חוץ מבעבודה שצריך לתכנת ב Visual Studio
לינוקס ולווינים
זה כמו חתונה.
1.לווינים ולינוקס מסתדרים הכי טוב , בעיקר משום שאת רוב הכלים מפתחים משתמשי לווין מגרמניה
רוב התוכנות של הלווינים הטובות של מחשבים לווינים מפותחות בגרמניה ששם יש שימוש מסיבי בלווינים .
ומכיוון שכך יש קהילות משתמשים גדולות בגרמניה שרוצות תוכנות נוחות .
כך גם על ה fritz-box \ dreambox\ +vu
2. תוכנות השיתוף פותחו ללינוקס (גם לממירים ) כך שלהריץ על חלונות זה לא ממש " טבעי "
אתה יכול להשתמש בכל הפצת לינוקס שאתה רוצה debian\opensuse\redhat\arch-linux\gentoo \fedora או כל הפצה אחרת ...
לדוגמה cccam (שרת שיתוף ולקוח שיתוף ) עובד על גבי linux x86 x64 arm mips sh4
השילוב הטוב לדעתי זה xbmc+vdr של מדיה סנטר + לווינים דרך vdr ולעשות אינטגרציה עם הנגן סרטים mplayer
אם יש לך מסך פלסמה\led ויש לך חיבור hdmi אתה יכול לחבר מחשב קבוע למסך
+ תוסיף מקלדת אלחוטית ואתה גם יכול לגלוש (במסך 50 אינץ' אפשרי לגלוש ולראות באיכות טובה אפילו יותר ממסך מחשב )
שיתוף
מנוי לשרת שיתוף = עולה 100 אירו - 200 אירו בשנה
זה כל אחד יכול משתלמים לשרת שיתוף והוא נותן לך נתונים חשבון כמו שם משתמש\ססמה\וכתובת ip
כרטיס חוקי זה משהו אחר לגמרי :
כרטיס חוקי = כמו הכרטיס הלבן ב *** מקס = כרטיס מגנטי = 700אירו-1200אירו תלוי איזה רשת אתה רוצה מאירופה
חברות לווין בדומה לחברת y*S באירופה לא מוכרות מנויים לתושבי חוץ (זה כמו שאזרח מאירן יתקשר לחברת הוט )
אם אתה רוצה מנוי אתה צריך קרוב משפחה\או מישהו שהוא אזרח אותה מדינה מבוקשת שיקנה עבורך
את הממיר + הציוד+הכרטיס אתה צריך להבריח לארץ .
או מישהו שיביא את הציוד מחול לארץ ,
(חוץ מאלגזירה ספורט\רדוגה)
כרטיס חוקי עולה הכי זול עולה 700 אירו (תבדוק החל מ digital-albania\digiturk הם הזולים היקרים הם sky-italia 1200 euro לשנה)
שרתי שיתוף מחזיקים כרטיסים חוקיים אז תעשה חשבון פשוט אין דבר כזה "שיתוף בחינם"
מקסימום אם יש לך את הידע אתה יכול לפרוץ לשרת שיתוף (אם יש לך את הידע ויודע קצת משהו על stack overflow או דברים מתקדמים כמו rootkit )
יש קהילות של אנשים שיש להם כרטיסים חוקיים והם משתפים ביניהם (נגיד לאחד יש sky ולאחר יש nova או רשת אחרת שהוא מעוניין)
אם יש לך 4-5 ממירים בבית אז לפעמים שווה לקנות כרטיס ולשתף (עבירה על החוק)
כך אתה יכול לקבל שיתוף מאנשים אחרים ולהיות בטוח שזה יציב ,
ככה למעשה קם בכלל השיתוף .
כרטיס של דיגיטורק עולה לשנה כמו מנוי של יס .
אתה יכול לשתף ולתת גישה לאנשים אחרים וכך לקבל גישה לרשתות אחרות תקח בחשבון שאתה צריך ממיר\מחשב שישתף ופועל 24\7
מחזיק lnb
תקנה באיבי
אני קניתי את זה
http://www.ebay.com/itm/6-LNB-NEW-Magic ... 230a2ea8f4
הוא שווה את הכסף (120 ש"ח )
הוא מסיבי ולחזק ולא זז ברוחות .
ערוצים בחינם
בלווין 19.2e יש לך canalsat הצרפתי .(זה רשת שלימה יש שם 40-50 ערוצים רובם באנגלית וחלק עם תוכן צרפתי מקומי)
זה נפתח עם קודים הקוד ידוע ויש ב softcam
בלווין 7w\26e יש לך mbc max mbc 2 mbc action fox,movies fx fox series dubai one יש סרטים אמריקאים וסדרות
כמו ghost whisper \csi ועוד כל מיני סדרות של ילדות כמו gossip girl\grey anatomy ועוד כל מיני שטויות כמו super natural\dexter
כל הסדרות האלה זה מתאים לבחורות ,אני מעדיף fox news\cnn \ national geo
אני לא משתמש בחלונות , חוץ מבעבודה שצריך לתכנת ב Visual Studio
לינוקס ולווינים
זה כמו חתונה.
1.לווינים ולינוקס מסתדרים הכי טוב , בעיקר משום שאת רוב הכלים מפתחים משתמשי לווין מגרמניה
רוב התוכנות של הלווינים הטובות של מחשבים לווינים מפותחות בגרמניה ששם יש שימוש מסיבי בלווינים .
ומכיוון שכך יש קהילות משתמשים גדולות בגרמניה שרוצות תוכנות נוחות .
כך גם על ה fritz-box \ dreambox\ +vu
2. תוכנות השיתוף פותחו ללינוקס (גם לממירים ) כך שלהריץ על חלונות זה לא ממש " טבעי "
אתה יכול להשתמש בכל הפצת לינוקס שאתה רוצה debian\opensuse\redhat\arch-linux\gentoo \fedora או כל הפצה אחרת ...
לדוגמה cccam (שרת שיתוף ולקוח שיתוף ) עובד על גבי linux x86 x64 arm mips sh4
השילוב הטוב לדעתי זה xbmc+vdr של מדיה סנטר + לווינים דרך vdr ולעשות אינטגרציה עם הנגן סרטים mplayer
אם יש לך מסך פלסמה\led ויש לך חיבור hdmi אתה יכול לחבר מחשב קבוע למסך
+ תוסיף מקלדת אלחוטית ואתה גם יכול לגלוש (במסך 50 אינץ' אפשרי לגלוש ולראות באיכות טובה אפילו יותר ממסך מחשב )
שיתוף
קוד: בחירת הכל
השיתוף שאתה מציין הוא בתשלום בלבד, או שאפשר להסתדר גם עם חינמי?
על איזה מחירים אנחנו מדברים ומה מקבלים?
מנוי לשרת שיתוף = עולה 100 אירו - 200 אירו בשנה
זה כל אחד יכול משתלמים לשרת שיתוף והוא נותן לך נתונים חשבון כמו שם משתמש\ססמה\וכתובת ip
כרטיס חוקי זה משהו אחר לגמרי :
כרטיס חוקי = כמו הכרטיס הלבן ב *** מקס = כרטיס מגנטי = 700אירו-1200אירו תלוי איזה רשת אתה רוצה מאירופה
חברות לווין בדומה לחברת y*S באירופה לא מוכרות מנויים לתושבי חוץ (זה כמו שאזרח מאירן יתקשר לחברת הוט )
אם אתה רוצה מנוי אתה צריך קרוב משפחה\או מישהו שהוא אזרח אותה מדינה מבוקשת שיקנה עבורך
את הממיר + הציוד+הכרטיס אתה צריך להבריח לארץ .
או מישהו שיביא את הציוד מחול לארץ ,
(חוץ מאלגזירה ספורט\רדוגה)
כרטיס חוקי עולה הכי זול עולה 700 אירו (תבדוק החל מ digital-albania\digiturk הם הזולים היקרים הם sky-italia 1200 euro לשנה)
שרתי שיתוף מחזיקים כרטיסים חוקיים אז תעשה חשבון פשוט אין דבר כזה "שיתוף בחינם"
מקסימום אם יש לך את הידע אתה יכול לפרוץ לשרת שיתוף (אם יש לך את הידע ויודע קצת משהו על stack overflow או דברים מתקדמים כמו rootkit )
יש קהילות של אנשים שיש להם כרטיסים חוקיים והם משתפים ביניהם (נגיד לאחד יש sky ולאחר יש nova או רשת אחרת שהוא מעוניין)
כרטיס של דיגיטורק עולה לשנה כמו מנוי של יס .
אתה יכול לשתף ולתת גישה לאנשים אחרים וכך לקבל גישה לרשתות אחרות תקח בחשבון שאתה צריך ממיר\מחשב שישתף ופועל 24\7
מחזיק lnb
תקנה באיבי
אני קניתי את זה
ערוצים בחינם
בלווין 19.2e יש לך canalsat הצרפתי .(זה רשת שלימה יש שם 40-50 ערוצים רובם באנגלית וחלק עם תוכן צרפתי מקומי)
בלווין 7w\26e יש לך mbc max mbc 2 mbc action fox,movies fx fox series dubai one יש סרטים אמריקאים וסדרות
כמו ghost whisper \csi ועוד כל מיני סדרות של ילדות כמו gossip girl\grey anatomy ועוד כל מיני שטויות כמו super natural\dexter
כל הסדרות האלה זה מתאים לבחורות ,אני מעדיף fox news\cnn \ national geo
- deepspace
- תותח על

תודה על התשובה המפורטת.
בסדר, שיכנעת אותי לגבי לינוקס, אני אנסה.
התוכנות בווינדוס קצת באגיות, בכל מקרה.
אז מה מבחינת שיתוף הכי משתלם (לא אכפת לי חוקיות)? מדבריך נשמע שהדרך ללכת היא מנוי לשרת שיתוף.
האם השרתים האלה יתנו לי גישה לכל/מרבית החבילות, או שאני צריך לקנות מס' שיתופים עבור חבילות שונות?
אם אני צריך לרכוש מס' חבילות, זה יעשה את העסק בכלל יקר מידי...
אני שואף לגישה לכל/מרבית הערוצים בכמה שיותר לווינים.
תראה, למצוא פריצה חדשה בעצמי, זה כנראה לא יקרה.
אבל אם זה אפשרי באמצעות כלים שונים, דרכים ידועות, תיחכומים, אל למה לא...
אני בכל מקרה לא בעסק בשביל הערוצים עצמם - אני צופה הכל באינטרנט. אני בעיקר משום שזה תחום מעניין, ואני אוהב את הגיוון.
למשל, לא מזמן הצלחתי בראשונה להתחבר עם WinCSC לחבילת אלג'זירה ספורט בניילסאט, באמצעות שרתים המופצים חינם.
השרת אמנם הפסיק לעבוד אחרי יום, אבל זה אומר לי שאולי יש באמת אופציות אחרות וכיוונים אחרים שעוד לא בדקתי.
אז מה אתה אומר, זה כיוון שאפשר להשיג בו תכנים טובים ושמישים? להחליף שרתים כל יום זאת לא אפשרות קבילה בשבילי, אלא אם כן יש תוכנות שעושות זאת בצורה אוטומטית.
נתתי לו הצעה (offer).
זה או זה או זה, נכון? אין טעם בשניהם, הערוצים יהיו חופפים למדי, כן?
בחר לי לי עוד שלושה לווינים חוץ מ-נילסאט, הוטבירד ו-19.2E (הוטבירד מרכז).
יש לי צלחת 80 נוספת, דרך אגב. אז אם יש לך תיכנון קונסטלציה טוב להציע... אתה בהחלט יותר ממוזמן.
את נשיונל ג'יאוגרפיק מצאתי רק בערבית, יש אותו איפשהו גם באנגלית (FTA)?
תודה על כל העזרה שאתה נותן.
בסדר, שיכנעת אותי לגבי לינוקס, אני אנסה.
התוכנות בווינדוס קצת באגיות, בכל מקרה.
אז מה מבחינת שיתוף הכי משתלם (לא אכפת לי חוקיות)? מדבריך נשמע שהדרך ללכת היא מנוי לשרת שיתוף.
האם השרתים האלה יתנו לי גישה לכל/מרבית החבילות, או שאני צריך לקנות מס' שיתופים עבור חבילות שונות?
אם אני צריך לרכוש מס' חבילות, זה יעשה את העסק בכלל יקר מידי...
אני שואף לגישה לכל/מרבית הערוצים בכמה שיותר לווינים.
אני מבין שהשירותים באופן רישמי הם בתשלום, ולכן מישהו צריך לשלם עליהם אי שם בדרך...drsignal כתב: שרתי שיתוף מחזיקים כרטיסים חוקיים אז תעשה חשבון פשוט אין דבר כזה "שיתוף בחינם"
תראה, למצוא פריצה חדשה בעצמי, זה כנראה לא יקרה.
אבל אם זה אפשרי באמצעות כלים שונים, דרכים ידועות, תיחכומים, אל למה לא...
אני בכל מקרה לא בעסק בשביל הערוצים עצמם - אני צופה הכל באינטרנט. אני בעיקר משום שזה תחום מעניין, ואני אוהב את הגיוון.
למשל, לא מזמן הצלחתי בראשונה להתחבר עם WinCSC לחבילת אלג'זירה ספורט בניילסאט, באמצעות שרתים המופצים חינם.
השרת אמנם הפסיק לעבוד אחרי יום, אבל זה אומר לי שאולי יש באמת אופציות אחרות וכיוונים אחרים שעוד לא בדקתי.
אז מה אתה אומר, זה כיוון שאפשר להשיג בו תכנים טובים ושמישים? להחליף שרתים כל יום זאת לא אפשרות קבילה בשבילי, אלא אם כן יש תוכנות שעושות זאת בצורה אוטומטית.
איפה אפשר לקבל את החבילה הכי גדולה וזולה? בארץ או בחו"ל?drsignal כתב: מנוי לשרת שיתוף = עולה 100 אירו - 200 אירו בשנה
במה תקבל יותר גיוון, בדרך הזאת או עם שרת שיתוף?drsignal כתב: יש קהילות של אנשים שיש להם כרטיסים חוקיים והם משתפים ביניהם (נגיד לאחד יש sky ולאחר יש nova או רשת אחרת שהוא מעוניין)
מעולה! נראה כמו מוצר טוב, במחיר לא רע.drsignal כתב: תקנה באיבי
אני קניתי את זה
נתתי לו הצעה (offer).
מצויין. הקוד לא משתנה מיום ליום, נכון? אפשר לצפות בצורה קבועה יחסית ובלי בעיות?drsignal כתב: ערוצים בחינם
את ניילסאט אני מכיר ואהבתי. ב-26E אני חושב שביקרתי פעם אחת, אבל אני לא מכיר אותו כל כך...drsignal כתב: בלווין 7w\26e יש לך mbc max mbc 2 mbc action fox,movies fx fox series dubai one יש סרטים אמריקאים וסדרות
זה או זה או זה, נכון? אין טעם בשניהם, הערוצים יהיו חופפים למדי, כן?
בחר לי לי עוד שלושה לווינים חוץ מ-נילסאט, הוטבירד ו-19.2E (הוטבירד מרכז).
יש לי צלחת 80 נוספת, דרך אגב. אז אם יש לך תיכנון קונסטלציה טוב להציע... אתה בהחלט יותר ממוזמן.
גם אני. מאיפה אני מקבל את פוקס ניוז?drsignal כתב: כל הסדרות האלה זה מתאים לבחורות ,אני מעדיף fox news\cnn \ national geo
את נשיונל ג'יאוגרפיק מצאתי רק בערבית, יש אותו איפשהו גם באנגלית (FTA)?
תודה על כל העזרה שאתה נותן.
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 23 נובמבר 2012, 17:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
drsignal
- תותח על

תשובה שרת :
שרת שיתוף - 100 אירו 200 אירו
פותח כמעט את כל החבילות בכל הלווינין באירופה ובאיזור .
יש בשרת לפחות 20-30 חבילות .
fox new אני רואה בלווין hotbird בחבילה הנחשקת sky italia
לא חופשי אבל נפתח בשיתוף ,
מה שאתה מתאר פה :
למשל, לא מזמן הצלחתי בראשונה להתחבר עם WinCSC
זה דוגמה לשרת בדיקה לחבילה בודדת ...
שרתים נורמאלים עובדים יום יום והרבה חבילות .
בנוסף לפני שאתה משלם למישהו באינטרנט \שרת 100 אירו או יותר אתה יכול לבקש ממנו בדיקה ל 24 שעות
(אני מבין שעוד אין לך צלחת עם הרבה לווינים אז קודם תארגן מתקן עיניים ותתקין על הצלחת ולאחר מכן תפנה לשרת בתשלום ותבקש בדיקה )
לפי זה מחליטים לפי בדיקה בודקים את הערוצים ושזה נפתח מהר .
ורק אחרי זה משלמים למישהו .
תשובה לינוקס :
תתחיל עם הפצה כלשהי ללא קשר ללווינים תלמד אותה כל הפצה שהיא למתחילים טובה
הרעיון לרכוש ידע . . תתקין ותשתמש תקופה באיזה מחשב שיש לך .
בעיקרון אתה יכול לבנות מחשב מדיה שמחובר לפלסה\לד באופן קבועה .
תשובה 19.2 רשת canalsat הצרפתית
מצויין. הקוד לא משתנה מיום ליום, נכון? אפשר לצפות בצורה קבועה יחסית ובלי בעיות?
בינתיים עובד ..
מתי שהוא בתחילת 2013 הלווין עשוי לא להקלט בישראל אז בינתיים נחייה ונראה .
שרת שיתוף - 100 אירו 200 אירו
fox new אני רואה בלווין hotbird בחבילה הנחשקת sky italia
לא חופשי אבל נפתח בשיתוף ,
מה שאתה מתאר פה :
למשל, לא מזמן הצלחתי בראשונה להתחבר עם WinCSC
זה דוגמה לשרת בדיקה לחבילה בודדת ...
שרתים נורמאלים עובדים יום יום והרבה חבילות .
בנוסף לפני שאתה משלם למישהו באינטרנט \שרת 100 אירו או יותר אתה יכול לבקש ממנו בדיקה ל 24 שעות
(אני מבין שעוד אין לך צלחת עם הרבה לווינים אז קודם תארגן מתקן עיניים ותתקין על הצלחת ולאחר מכן תפנה לשרת בתשלום ותבקש בדיקה )
לפי זה מחליטים לפי בדיקה בודקים את הערוצים ושזה נפתח מהר .
ורק אחרי זה משלמים למישהו .
תשובה לינוקס :
תתחיל עם הפצה כלשהי ללא קשר ללווינים תלמד אותה כל הפצה שהיא למתחילים טובה
הרעיון לרכוש ידע . . תתקין ותשתמש תקופה באיזה מחשב שיש לך .
בעיקרון אתה יכול לבנות מחשב מדיה שמחובר לפלסה\לד באופן קבועה .
תשובה 19.2 רשת canalsat הצרפתית
מצויין. הקוד לא משתנה מיום ליום, נכון? אפשר לצפות בצורה קבועה יחסית ובלי בעיות?
בינתיים עובד ..
מתי שהוא בתחילת 2013 הלווין עשוי לא להקלט בישראל אז בינתיים נחייה ונראה .
- deepspace
- תותח על

כרגע אני מחובר ל-4 לווינים (יש לי גם צלחת 80), ויש לי סה"כ 6 עיניות. כל זה עובר אל שתי נק' בבית.
לווינים: עמוס, ניילסאט, הוטבירד, ו-7E (סתם מחובר אליו באופן זמני, חיפשתי לווין אחר...).
הזמנתי עכשיו עוד שלושה עיניות. התכנון הוא לשים 3~4 על ה-80, ואת השאר (כמה שיכנס) על ה-1.2 מ'.
עוד לא בחרתי את כל הלווינים.
מיהם הספקים ב-100 אירו? כיוון שכל העסק הזה לא חוקי מתחילתו, הספקים האלו נופלים מדי פעם? יש סכנה לאיבוד הכסף?
בטוח יותר יהיה תשלום חודשי, אני מניח, אם אין הפרש גדול... אלא אם כן אין הרבה ממה לחשוש.
יש לי הכרה עם לינוקס, אבל אני לא משתמש מנוסה.
כשאני אתחבר ל-19.2E אני אשאל אותך פרטים על איך לקבל גישה.
יש חבילות נוספות שפרצו אותן, חוץ מזה?
לווינים: עמוס, ניילסאט, הוטבירד, ו-7E (סתם מחובר אליו באופן זמני, חיפשתי לווין אחר...).
הזמנתי עכשיו עוד שלושה עיניות. התכנון הוא לשים 3~4 על ה-80, ואת השאר (כמה שיכנס) על ה-1.2 מ'.
עוד לא בחרתי את כל הלווינים.
מיהם הספקים ב-100 אירו? כיוון שכל העסק הזה לא חוקי מתחילתו, הספקים האלו נופלים מדי פעם? יש סכנה לאיבוד הכסף?
בטוח יותר יהיה תשלום חודשי, אני מניח, אם אין הפרש גדול... אלא אם כן אין הרבה ממה לחשוש.
יש לי הכרה עם לינוקס, אבל אני לא משתמש מנוסה.
כשאני אתחבר ל-19.2E אני אשאל אותך פרטים על איך לקבל גישה.
יש חבילות נוספות שפרצו אותן, חוץ מזה?
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 23 נובמבר 2012, 17:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- deepspace
- תותח על

http://www.satshop.co.il/packages.cfmdrsignal כתב: שרת שיתוף - 100 אירו 200 אירו
בלינק זה רק כרטיסים חוקיים? אין להם שיתוף?
איפה חברי הקהילה רוכשים?
זה מקום טוב? http://tvmaster.vacau.com/
מחירים נוחים, האמת... מפתה.
באיזה לווינים יש החבילות הכי טובות באנגלית בשיתוף?