כיוון צלחת להוטבירד
כיוון צלחת להוטבירד
שלום,
יש לי צלחת שמכוונת ללווין עמוס ואני רוצה לכוון אותה להוטבירד. הממיר קצת ישן אבל תקין מסוג openbox 800 - כאשר אני נכנס לחיפוש ומסמן לווין מסוים, מופיעים לי level עם שלושה קווים (db ואחוזים): האם ניתן להתחיל בכיוון בהסתמך על קווים, כלומר להסיט את הצלחת לאזימוט ולגובה המתאים, ואם אני מזהה קליטה בקווים, רק אז עובר לכיוון ערוץ ספציפי. או שאין משמעות לקווים אלו בזמן כיוון, וצריך לבצע סריקה על ערוץ מסוים - אם האפשרות השניה נכונה, אז איך אני מבצע סריקת ערוץ באופן רציף כך שברגע שהצלחת מגיעה לכיוון, אני אזהה קליטה.
תודה
יש לי צלחת שמכוונת ללווין עמוס ואני רוצה לכוון אותה להוטבירד. הממיר קצת ישן אבל תקין מסוג openbox 800 - כאשר אני נכנס לחיפוש ומסמן לווין מסוים, מופיעים לי level עם שלושה קווים (db ואחוזים): האם ניתן להתחיל בכיוון בהסתמך על קווים, כלומר להסיט את הצלחת לאזימוט ולגובה המתאים, ואם אני מזהה קליטה בקווים, רק אז עובר לכיוון ערוץ ספציפי. או שאין משמעות לקווים אלו בזמן כיוון, וצריך לבצע סריקה על ערוץ מסוים - אם האפשרות השניה נכונה, אז איך אני מבצע סריקת ערוץ באופן רציף כך שברגע שהצלחת מגיעה לכיוון, אני אזהה קליטה.
תודה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
-
nati777
- תותח על

Re: כיוון צלחת להוטבירד
אתה בוחר תדר כלשהו עדיף להוטבירד לבחור בתדר 10719V שהוא תדר די חזק בלווין.
אתה מכוון לזווית הגבהה של 46 בערך לפי המעלות שרשומות על מחברי הצלחת מכוון לאזימוט לפי מצפן או אם יש צלחת שמכוונת להוטבירד על הגג אז פלוס מינוס בכוון שלה וחשוב גם לכוון את הLNB לשעה 5:00 ואז מתחיל לכוון ימינה שמאלה עד לאתה מגיע למקסימום קליטה ואז למטה ולמעלה
תבדוק את התדרים האחרים ואז תחזק את הברגים.
אתה מכוון לזווית הגבהה של 46 בערך לפי המעלות שרשומות על מחברי הצלחת מכוון לאזימוט לפי מצפן או אם יש צלחת שמכוונת להוטבירד על הגג אז פלוס מינוס בכוון שלה וחשוב גם לכוון את הLNB לשעה 5:00 ואז מתחיל לכוון ימינה שמאלה עד לאתה מגיע למקסימום קליטה ואז למטה ולמעלה
תבדוק את התדרים האחרים ואז תחזק את הברגים.
תודה על התגובה. הבנתי את ההסבר שלך, רק רציתי לדעת איך אני גורם לממיר לבצע כל הזמן סריקה, כך שברגע שהכיוון יהיה נכון אני אזהה קליטה בממיר?
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

רק לדפדף? אז מתי מבצעים scan?
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

תודה על העזרה - הצלחתי לכוון את הוטבירד. לאחר שמצליחים לקלוט את הערוץ, מבצעים סריקה על כל הלווין, אבל למה צריך את הפונקציה סריקה על הערוץ הבודד? אני מבין שבכדי לכוון היטב צריך לנעול על ערוץ חלש וערוץ חזק - איך אני יודע מתוך הטבלה ב lyngsat איזה תדר חזק ואיזה חלש?
בנוסף, מכיוון שהצלחת שלי די גדולה (1.80) אני רוצה לבדוק אם ניתן לקלוט את הלווין עם חבילת סקיי שלא יודע איך קוראים לו אבל הוא נמצא ב 28.2e - אשמח לקבל את התדרים הרצויים לכיוונו.
בנוסף, מכיוון שהצלחת שלי די גדולה (1.80) אני רוצה לבדוק אם ניתן לקלוט את הלווין עם חבילת סקיי שלא יודע איך קוראים לו אבל הוא נמצא ב 28.2e - אשמח לקבל את התדרים הרצויים לכיוונו.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

לפי לינגסאט אתה לא יכול לדעת מה התדר החלש והחזק
זה בא מניסיון של מתקינים עם ספקטרום אנלייזר
28.2E נקלט חלקי בצלחת 1.8 עם LNB איכותי מרכזי!!
זה בא מניסיון של מתקינים עם ספקטרום אנלייזר
28.2E נקלט חלקי בצלחת 1.8 עם LNB איכותי מרכזי!!
תודה. לפחות אשמח לקבל תדר פעיל ב 28.2 - בלי קשר אם הוא חזק או חלש, כך שאוכל לנסות לכוון.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
ועוד שאלה: לאחר כיוון קליטה על תדר מסוים, אני מריץ סריקה על הלווין, אבל מקבל רק חלק קטן מערוצי fta שמופיעים בלינגסאט - מה אני צריך לעשות בכדי לקלוט את כל ערוצי הלווין? לדוגמא: כיוונתי קליטה עם נתונים מצוינים על תדר 11766 בלווין נילסאט, אבל אחרי סריקה קבלתי רק 12 ערוצים. גם בהוטבירד זה קרה אותו דבר. אולי צריך לכוון קליטה על עוד תדרים (אם כן, אז איזה תדרים) או לשנות משהו בממיר?
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
- mbd
- אחלה חבר

זה מה שעשיתי - סריקה על כל הלווין. מוזר, אני לא מבין מה לא בסדר - יש עוד רעיון?
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

סריקה עיוורת - אתה מתכוון לסריקה all ולא רק fta? להוסיף טרנספונדרים ידנית זה חתיכת עבודה...
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

אני מתחיל להבין מה קרה: הערוצים שאני רואה לאחר הסריקה של נילסאט הם בכלל של לווין אחר - סרקתי תדר 11766 אבל התדר הזה מופיע גם בלווין 4.8e astra - אז קבלתי ערוצים אוקראינים
. איך נמנעים ממצב כזה? מחר אנסה לסרוק שוב.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
עשיתי טעות של מתחילים: סרקתי על תדר אחד שבמקרה נמצא בעוד לווין' במקום לדפדף כפי שהומלץ לי כאן' ולוודא שאני בלווין הנכון. עכשיו זה בסדר - סרקתי את הלווינים וקבלתי את כל הערוצים. תודה לכולם על העזרה. אשמח לקבל תדרי סריקה ל 28.2e?
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים