בעיה עם חלק מהלווינים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
dan88
חבר ותיק
חבר ותיק

בעיה עם חלק מהלווינים

שליחה על ידי dan88 »

הי,

יש לי בעיה מסוימת עם חלק מהלווינים.
4W תמיד עובד לי מצוין גם כשאני מדליק את הממיר וגם כאשר אני מעביר בין ערוצים מלווינים אחרים לעמוס, עמוס עובד טוב.

יש לי בעיה עם שאר הלווינים (42E,7W,13E) שלפעמים כשאני מדליק את הממיר, אי אפשר לראות אף ערוץ מהלווינים האלה ורק את עמוס אפשר, וזה יכול להמשך יום שלם אפילו אם סוגרים את הממיר ומדליקים. בעיה נוספת היא שלפעמים גם כשכן אפשר לראות את הערוצים של לווינים אלה, לפעמים אני ממש צריך לעשות קדימה-אחורה-קדימה-אחורה עם השלט על אותו ערוץ עד שהוא יצליח לעבור (ומדובר אפילו על ערוצי FTA). כשהוא לא עובד זה רושם הודעה משהו עם Failed.

החלפתי אימג' והעניין קצת השתפר, אבל עדיין לפעמים אני צריך לעשות כמה פעמים קדימה-אחורה בזפזופ בשלט עד שהערוץ ייקלט.

האם מדובר בבעיה בטיונר? או במשהו אחר? מה אפשר לעשות עם בעיה כזו ?

אציין עוד שזה קורה בעיקר במעבר בין ערוצים מלווינים שונים (למשל 13E ל 42E), אך לא רק. כלומר זה קורה לפעמים אפילו במעבר בין ערוצים מאותו לווין.

בתודה מראש.
DM 800 SE - 4w-7w-13e-42e סיני
nati777
תותח על
תותח על

Re: בעיה עם חלק מהלווינים

שליחה על ידי nati777 »

לדעתי, בעיה בדייסק.
spikerg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי spikerg »

תחליף דייסק
OPENBOX S10 HD

13E,4W,75E
Evil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Evil »

לפני שסתם תחליף דייסק
תנסה בהגדרות הלויין איפה שהגדרות הדייסק להגדיר לו שישלח פעמיים את הפקודה של הדייסק אצלי זה עזר
dan88
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי dan88 »

Evil כתב:לפני שסתם תחליף דייסק
תנסה בהגדרות הלויין איפה שהגדרות הדייסק להגדיר לו שישלח פעמיים את הפקודה של הדייסק אצלי זה עזר
הי,

לא מצאתי איפה שולחים פקודה לדייסק? תוכל להיות ספציפי? ומה זה הפקודה הזו שנשלחת?
אני עובד עם דרים 800se סיני.
DM 800 SE - 4w-7w-13e-42e סיני
שלח תגובה