אשכול דיון-האם בעוד כמה שנים שידורי האינטרנט יחליפו את שידור

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
רמי.א
תותח על
תותח על

אשכול דיון-האם בעוד כמה שנים שידורי האינטרנט יחליפו את שידור

שליחה על ידי רמי.א »

מה דעתכם ?
לי בינתים יש צלחת לווין בקוטר 2.7 מטר , לאחרונה אני פחות מרוצה ממנה בעיקר שהערוצים מהלווין ב 19.2E נהפכו לדיגיטלי , ויותר קשה בתחום הלווין לקלוט למרחוק שידור דיגיטלי מאשר אנלוגי ,
אני בינתים רואה שבאינטרנט יותר ויותר תחנות שידור משדרות שם , לא כולם באיכות טובה , אבל כנראה שזה ישתפר בהמשך לאיכות יותר טובה , ויש לי את הרושם שבעתיד שידורי האינטרנט יחליפו את שידורי הלווין .
אבל מצד שני לפחות נכון לעכשיו שידור טלוויזיה דרך האינטרנט יכול להתקע ככל שיש באותו שרת של השידור החי , יותר גולשים , אז מצד אחד אני רוצה להאמין שיפתחו אינטרנט שיהיה פחות מושפע בעומס גולשים בצפיה בשידור טלוויזיה דרך האינטרנט , אבל מצד שני אני בספק שזה יקרה , כי העיקרון של האינטרנט זה מעבר גדול של גולשים שתמיד יכול לגרום לעומס גולשים עד כדי תקיעת השידור טלוויזיה דרך האינטרנט , אז אין לי החלטה בנוש הזה , ואני אשמח לקבל בזה את עזרתכם , מי שמומחה בשידורי אינטרנט ובשידורי לווין ולעזור לי עם זה , כדי לדעת מבחינת העתיד , על מה יהיה כדאי לי יותר להשקיע ? בצלחת לווין יותר איכותית או במהירות אינטרנט טובה מאוד ?
האם לדעתכם אני טועה במה שאני רשמתי פה לגבי ההשערות שלי ?
ואם לדעתכם אני טועה בזה אז למה ?
Hlias sat
מתקין
מתקין
יצירת קשר:

Re: אשכול דיון-האם בעוד כמה שנים שידורי האינטרנט יחליפו את ש

שליחה על ידי Hlias sat »

לדעתי אינטרנט יתפוש מקום מכובד בשידורי הטלוויזיה ,
שלח תגובה