כבל שטוח לחלון או מפתן הדלת
-
Murik
- חבר פורום

כבל שטוח לחלון או מפתן הדלת
שלום אנשים.
לאחר מחשבות רבות ומני שיקולים החלטתי להתקין צלחת לווין בביתי. התקשרתי למתקין, קבלתי הצעת מחיר, הכל טוב ויפה.
כאשר הגענו לעיניין ההתקנה, שאלתי את המתקין איך הוא יעשה זאת. הוא אמר שההתקנה תהיה חיצונית כי התעלה של תשתית הכבלים צרה מדי. מהגג דרך קיר חיצוני, משם דרך חור בקיר אל תוך הבית. היות ואני גר הבשכירות, איני רוצה לקדוח חורים בדירה שאינה שלי, גם בדירה שלי לא הייתי רוצה לקדוח שום חור בקיר חיצוני. שאלתי אותו האם יש לו מעביר שטוח (דרך החלון או משקוף, כמו שמופיע בתמונה).
המתקין אמר לי שאין לו ואין לאף אחד בארץ.
האמת, לאחר ששמעתי את זה, זה די עצבן אותי, הרי מדובר באיש מקצוע. מה גם, שקל הרבה יותר לעביר את הכבל ללא קדיחות וחורים בקיר. זה גרם לי לבטל את בההתקנה.
לאחר מכן החלטתי שאני אתקין הכל לבד, יש שתי ידיים, ראש, וכלים, אז למה לא.
התקשרתי לחברה לציוד לוויני מחולון (אני לא בטוח אם אפשר לקרוא לה בשמה) ושאלתי האם יש להם את הכבל, הכי מצחיק שלמחסנאי לא היה שום מושג על מה אני מדבר. עצוב. בסופו של דבר את הכבל הזמנתי באיביי.
בכל מקרה, ותקנו אותי אם אני טועה, עדיף להתקין לבד (אם אתה יכול), זה יכול לחסוך אלפייה, שניים.
האם מישהו מכיר את הכבל המדובר? האם יש אותו בארץ?
תודה.
לאחר מחשבות רבות ומני שיקולים החלטתי להתקין צלחת לווין בביתי. התקשרתי למתקין, קבלתי הצעת מחיר, הכל טוב ויפה.
כאשר הגענו לעיניין ההתקנה, שאלתי את המתקין איך הוא יעשה זאת. הוא אמר שההתקנה תהיה חיצונית כי התעלה של תשתית הכבלים צרה מדי. מהגג דרך קיר חיצוני, משם דרך חור בקיר אל תוך הבית. היות ואני גר הבשכירות, איני רוצה לקדוח חורים בדירה שאינה שלי, גם בדירה שלי לא הייתי רוצה לקדוח שום חור בקיר חיצוני. שאלתי אותו האם יש לו מעביר שטוח (דרך החלון או משקוף, כמו שמופיע בתמונה).
המתקין אמר לי שאין לו ואין לאף אחד בארץ.
האמת, לאחר ששמעתי את זה, זה די עצבן אותי, הרי מדובר באיש מקצוע. מה גם, שקל הרבה יותר לעביר את הכבל ללא קדיחות וחורים בקיר. זה גרם לי לבטל את בההתקנה.
לאחר מכן החלטתי שאני אתקין הכל לבד, יש שתי ידיים, ראש, וכלים, אז למה לא.
התקשרתי לחברה לציוד לוויני מחולון (אני לא בטוח אם אפשר לקרוא לה בשמה) ושאלתי האם יש להם את הכבל, הכי מצחיק שלמחסנאי לא היה שום מושג על מה אני מדבר. עצוב. בסופו של דבר את הכבל הזמנתי באיביי.
בכל מקרה, ותקנו אותי אם אני טועה, עדיף להתקין לבד (אם אתה יכול), זה יכול לחסוך אלפייה, שניים.
האם מישהו מכיר את הכבל המדובר? האם יש אותו בארץ?
תודה.
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
- yossid
- תותח על

Re: כבל שטוח לחלון או מפתן הדלת
לא טוב ולא מתאים
כל סגירה או פתיחה של החלון גורמת לחיכוך של הרצועה
עד למצב ניתוק
רצועה זו מתאימה למקומות שלא ניתן לקפל את הכבל
בברכה
יוסי
כל סגירה או פתיחה של החלון גורמת לחיכוך של הרצועה
עד למצב ניתוק
רצועה זו מתאימה למקומות שלא ניתן לקפל את הכבל
בברכה
יוסי
-
Murik
- חבר פורום

איפה המקומות אלה, למשל?yossid כתב: רצועה זו מתאימה למקומות שלא ניתן לקפל את הכבל
לא נראה לי שאי אפשר לקפל כבל.
ואת הרצועה הזאת לא חייב להשכיב, אפשר להצמיד אותה לקורה, עם דבק דו''צ.
- זורו44
- אחלה חבר

עכשיו אני מבין איך הסוחרים באיביי מתעשרים.
אתה ממציא מוצרים בפרוטות שהערך שלהם פרוטות התוצאה=התעשרות ע"ח תמימים שחושבים שגילו את אמריקה.
יסכימו החברים?
אתה ממציא מוצרים בפרוטות שהערך שלהם פרוטות התוצאה=התעשרות ע"ח תמימים שחושבים שגילו את אמריקה.
יסכימו החברים?
-
Murik
- חבר פורום

אני חושב שהערך של הכבל הזה בכך שהוא מבטל את הצורך לקדוח בקיר חיצוני,
והופך את התקנה לנגישה יותר לאנשים שאין להם כלים יעודיים, ומקדחים ארוכים שעולים לא מעט כסף.
והופך את התקנה לנגישה יותר לאנשים שאין להם כלים יעודיים, ומקדחים ארוכים שעולים לא מעט כסף.
-
ronn
- חבר ותיק

`עשוי לגרום להנחתה ובעיות .יותר מדי חיבורים על כבל אחד.
תשובה אמיתית תקבל רק לאחר התקנה.
תשובה אמיתית תקבל רק לאחר התקנה.
-
ZIDAN
- חבר פורום

-
Murik
- חבר פורום

-
ZIDAN
- חבר פורום

-