dvb-t ברכב
-
satcard
- תותח על

dvb-t ברכב
למישהו יש dvb-t ברכב והוא קולט בזמן נסיעה
קניתי רכב יש בו שתי אנטנות עם מגבר רק לקליטת עידן פלוס
בזמן עצירה הקליטה מעולה בכל אזור מרכז אך בזמן נסיעה אפילו של 5 ק"מש יש שיבושים קשים כמו באסטרה.
הבעיה באנטנה או ברגישות המקלט ?
אני אצרף תמונות אם זה מענין מישהו
קניתי רכב יש בו שתי אנטנות עם מגבר רק לקליטת עידן פלוס
בזמן עצירה הקליטה מעולה בכל אזור מרכז אך בזמן נסיעה אפילו של 5 ק"מש יש שיבושים קשים כמו באסטרה.
הבעיה באנטנה או ברגישות המקלט ?
אני אצרף תמונות אם זה מענין מישהו
Re: dvb-t ברכב
לי יש מקלט של עידן פלוס ברכב והתמונה בדר"כ יציבה גם בנסיעה ...,
ביחוד אם הנסיעות הם באיזור המרכז מאשדוד עד חדרה אז אין בעיה מיוחדת
המקלט שלי מוון לתדר ערוץ 26 של איזור המרכז ...באיזור הצפון יש לכוון לתדר ערוץ 29 של חיפה .
תסתכל פה בשרשור שדברנו לאחרונה בנושא שם העליתי תמונות גם של האנטנה שמותקנת לי ברכב ...
http://www.sat-israel.co.il/viewtopic.php?f=1&t=46558
ביחוד אם הנסיעות הם באיזור המרכז מאשדוד עד חדרה אז אין בעיה מיוחדת
המקלט שלי מוון לתדר ערוץ 26 של איזור המרכז ...באיזור הצפון יש לכוון לתדר ערוץ 29 של חיפה .
תסתכל פה בשרשור שדברנו לאחרונה בנושא שם העליתי תמונות גם של האנטנה שמותקנת לי ברכב ...
http://www.sat-israel.co.il/viewtopic.php?f=1&t=46558
-
satcard
- תותח על

אם זה כך כנראה שהבעיה בטונר של המערכת ולא באנטנה כי מותקן ברכב שתי אנטנות מוגברות ועשיתי ניסוי בזמן נסיעה שהיה שיבושים בקליטה מיד עצרתי והקליטה ללא שיבושים
אולי משהו אחר ברכב מפריע לא יודע ולכן אשמח לעצות
זה מערכת של פיוניר שבעל הרכב הקודם השקיע עליה 10 אלף כך אמר לי למרות שלא מאמין לו...
אולי משהו אחר ברכב מפריע לא יודע ולכן אשמח לעצות
זה מערכת של פיוניר שבעל הרכב הקודם השקיע עליה 10 אלף כך אמר לי למרות שלא מאמין לו...
בדר"כ מערכת ה DVB-T נפרדת ממערכת השמע/מולטידיה לכן אין קשר לפיוניר אני כמעט בטוח
שיש לך ממיר DVB-T נפרד שמחובר למערכת בדר"כ מותקן מתחת לכסא ,
כנראה שגם תלוי איפה אתה ממוקם בארץ ובאיזה איזור גיוגרפי אתה נוסע ,
ההגברה של האנטנטת נראית לי מיותרת ועלולה להפריע ( להכניס הפרעות ) תנסה להוריד את מגברי האנטנה ולנסות
כמו כן אני ממליץ לך לגשת למתקין מערכות לרכב מנוסה ...שיש לו ניסיון בהתקנה של מערכות כאלה לרכב ...
אם אתה מאיזור המרכז אני יכול להעביר לך בפרטי את פרטי המתקין שלי ...
שיש לך ממיר DVB-T נפרד שמחובר למערכת בדר"כ מותקן מתחת לכסא ,
כנראה שגם תלוי איפה אתה ממוקם בארץ ובאיזה איזור גיוגרפי אתה נוסע ,
ההגברה של האנטנטת נראית לי מיותרת ועלולה להפריע ( להכניס הפרעות ) תנסה להוריד את מגברי האנטנה ולנסות
כמו כן אני ממליץ לך לגשת למתקין מערכות לרכב מנוסה ...שיש לו ניסיון בהתקנה של מערכות כאלה לרכב ...
אם אתה מאיזור המרכז אני יכול להעביר לך בפרטי את פרטי המתקין שלי ...
-
satcard
- תותח על

כן תעביר בפרי את המתקין בתקווה שהוא לא יקר
הDVB אצלי מובנה אין יחידה נוספת לא נראהלי בעית קליטה כמו שאמרתי בזמן הפרעות אם הרכב יעמוד הקליטה חלקה
הDVB אצלי מובנה אין יחידה נוספת לא נראהלי בעית קליטה כמו שאמרתי בזמן הפרעות אם הרכב יעמוד הקליטה חלקה