עכשיו כבר קניתי את זה ואני משתמש בו , ממש מעולה, לא להאמין, הטלפון מקבל צלצולים ממחשבים בעולם ואתה עונה באלחוטי בקיצור מכשיר גדול ואיכות שמע בלתי רגילה.
למי שמשתמש ב SKYPE , MSN או תוכנות אחרות שהמכשיר תומך לשיחות עם חול למשל עם בני משפחה או חברים, יותר ממומלץ.
את שלי קניתי ב http://www.phoneconnector.com
הקישור שנותן AZIKRI הוא למכשיר אחר דומה אבל לפי הפרסום יש צורך ששני הצדדים ישתמשו בו וזה שונה ממה שלי יש שבו מספיק שצד אחד ישתמש במחבר.מכשיר זה לא מוכר לי ואיני יכול להמליץ עליו
קרפדה
לי נראה שזה אותו מוצר ברור שלשני הצדדים צריך ליהיות SKYPE ומחשב פתוח און ליין הדבר היחד שהוא עושה זה לחבר את הטלפון הרגיל למחשב ולא צריך לקנות טלפון מיוחד ל- SKYPE
תקו אותי אם אני טועה
גם אני חשבתי ככה עד שקראתי את תאור המוצר שכותב במפורש שצריך שיהיה בשני הצדדים, אני גם סבור שצריך לעבוד רק בצד אחד אבל עד שישנו הכתוב או אבדוק בעצמי אין לי ברירה אלא להתייחס לכתוב.
באשר להיות המוצר אותו מוצר- זה בפירוש לא אותו מוצר למרות ששניהם ממלאים פונקציה דומה.מה שמאוד חשוב במוצרים כאלו זה הDRIVER המסופק ועדכוני דרייברים, באין למוצר שנמכר בסולן "אבא" עם חזית של חברה ואתר אני לא הייתי קונה אותו.
לא האמנתי אבל היום כשעזבתי את הבית קבלתי הודעות במזכירה האלקטרונית של הטלפון שהיה מחובר למחשב ול SKYPE ..........כן כן גם זה עובד.
עכשיו תבינו למה לחברות הטלפון אין עתיד במתכונתם הנוכחית..
גם לי יש רכזת בבית אבל לא עלה בדעתי לחבר הקו לרכזת.
לא חושב שתצליח, את המכשיר מחברים ל RJ11 של הטלפון ובצד השני לUSB במחשב איך תכניס אותו למרכזיה?
אם תשים מפצל תכניס מתח של 50 וולט ותשרוף את המכשיר שלא בנוי לזה.
שאלה טובה, אבל בנתיים לא מצאתי פתרון לחבורו לרכזת..מי שיתן פתרון יבורך אבל הוא לא מדמה טלפון לכל דבר, הוא מדמה מכשיר קצה בעל תכונות של טלפון וזה לא בדיוק אותו דבר (חלקיות, כי הוא לא מתחבר לקו טלפון) למרות שזה נשמע עניין של סמנטיקה זה בכלל לא רק סמנטיקה אלא הבדל ממשי. אבל בוא נמשיך להתדיין עד שנסכים אם זה טלפון או לא?