Ictimai TV
- MEGA SPORT
- חבר פורום

ערוץ Ictimai TV 42E משדר את משחקי הליגה האיטלקית ועובד אם המפתח הזה
key : 12 12 12 36 12 12 12 36 על ממירים של Dreambox ללא שום בעיה !
אבל משום מה לא עובד על כרטיסי לווין הם מקודדים בהצפנה BISS / RAS בנוסף
לא מופיע קידוד 1FFF : 2600 ( כמו בתמונה ) מה שמקשה מאוד על פתיחת הערוץ !
האם מישהו מהחברים כאן הצליח לאחרונה לראות את הערוץ הזה דרך vPlug 2.4.6 ?
key : 12 12 12 36 12 12 12 36 על ממירים של Dreambox ללא שום בעיה !
אבל משום מה לא עובד על כרטיסי לווין הם מקודדים בהצפנה BISS / RAS בנוסף
לא מופיע קידוד 1FFF : 2600 ( כמו בתמונה ) מה שמקשה מאוד על פתיחת הערוץ !
האם מישהו מהחברים כאן הצליח לאחרונה לראות את הערוץ הזה דרך vPlug 2.4.6 ?
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
damlev
- אחלה חבר

- MEGA SPORT
- חבר פורום

- oriel
- תותח על

- MEGA SPORT
- חבר פורום

- oriel
- תותח על

- MEGA SPORT
- חבר פורום

-
zweiss
- תותח על

- MEGA SPORT
- חבר פורום

-
damlev
- אחלה חבר

- MEGA SPORT
- חבר פורום

- oriel
- תותח על

- MEGA SPORT
- חבר פורום

oriel היקר
רציתי הערב לבדוק אם הערוץ עובד כדי לעזור לך מכול הלב במקום זה עבר עליי לילה שחור ביותר !!
לאחר לילה ארוך שהייתי עצור קיבלתי מהמשטרה צו הרחקה מהבית למשך 6 ימים בעקבות סיכסוך משפחתי אלים וקשה שהיה בבית שלנו ! אני כרגע מחוץ לבית המצב שלי קשה מאוד....נקווה לימים יותר טובים !!
לילה טוב לך חבר יקר !
רציתי הערב לבדוק אם הערוץ עובד כדי לעזור לך מכול הלב במקום זה עבר עליי לילה שחור ביותר !!
לאחר לילה ארוך שהייתי עצור קיבלתי מהמשטרה צו הרחקה מהבית למשך 6 ימים בעקבות סיכסוך משפחתי אלים וקשה שהיה בבית שלנו ! אני כרגע מחוץ לבית המצב שלי קשה מאוד....נקווה לימים יותר טובים !!
לילה טוב לך חבר יקר !
- oriel
- תותח על

- MEGA SPORT
- חבר פורום

תודה אוריאלoriel @ 15/2/2012, 20:22 כתב: תרגיש טוב.. ותשוב במהרה
אבל המצב שלי ממשיך להיות עוד יותר גרוע מחר אני צריך להופיע בבית המשפט בתל אביב !!!
קיבלתי אתמול צו משפטי הם אמורים לקבוע בדיון המשפטי אם אני יוכל לחזור הביתה או שאני מורחק לצמיתות !
אם אני יורחק מהבית לצמיתות זה אומר שאצטרך שוב לחפש מישהו שיקנה את הצלחת 3.10 מ' שלי !
אבא שלי רוצה להעיף אותי מהבית למרות שאין לי לאן ללכת הוא החליט לפעול נגדי בהליכים משפטיים לצערי הסתבכתי מאוד !
- MEGA SPORT
- חבר פורום

עוד יום שחור בחיים שלי !
בית המשפט בתל אביב הטיל עליי היום עונש כבד מאוד של הרחקה מהבית למשך 45 יום !!!
במהלך הבוקר פניתי לסיוע משפטי במשרד המשפטים כדי לקבל עזרה מיידית הם נתנו לי עורך דין מטעמם
כדי לייצג אותי במשפט לצערי 70% מדברי התובע היו שקר וכזב !!! הסברתי לשופט שאבא שלי הוא בן אדם אלים מאוד הוא היה מכה את אמא שלי במשך שנים לפני שהם התגרשו בנוסף אני קיבלתי ממנו מכות קשות !
עד היום יש לי סיוטים קשים ממה שעבר עליי בגיל קטן בעקבות המצב שנקלעתי אליו קיימת סכנה גדולה מאוד להמשך החיים שלי ! רצים לי בראש מחשבות איומות ונוראות ! אני לא מצליח להירדם בלילה הקשה הזה !
אני מבקש סליחה מהחברי הפורום שאני נאלץ לרשום דברים חמורים כאלה אבל לצערי אני במצב קשה מאוד
בית המשפט בתל אביב הטיל עליי היום עונש כבד מאוד של הרחקה מהבית למשך 45 יום !!!
במהלך הבוקר פניתי לסיוע משפטי במשרד המשפטים כדי לקבל עזרה מיידית הם נתנו לי עורך דין מטעמם
כדי לייצג אותי במשפט לצערי 70% מדברי התובע היו שקר וכזב !!! הסברתי לשופט שאבא שלי הוא בן אדם אלים מאוד הוא היה מכה את אמא שלי במשך שנים לפני שהם התגרשו בנוסף אני קיבלתי ממנו מכות קשות !
עד היום יש לי סיוטים קשים ממה שעבר עליי בגיל קטן בעקבות המצב שנקלעתי אליו קיימת סכנה גדולה מאוד להמשך החיים שלי ! רצים לי בראש מחשבות איומות ונוראות ! אני לא מצליח להירדם בלילה הקשה הזה !
אני מבקש סליחה מהחברי הפורום שאני נאלץ לרשום דברים חמורים כאלה אבל לצערי אני במצב קשה מאוד
-
damlev
- אחלה חבר

מגה היקר.כולנו נשמח לעזור לך אבל פורומים באינטרנט לא המקום לזה.
תשמע לי טוב, תשיג עזרה מקצועית כדי לעבור את התקופה השחורה שאתה נמצא בה כרגע.
פסיכולוגים די טובים בזה ואם לא יעזור,גם לא יזיק!
אל תשאר הרבה לבד.תקיף את עצמך בחברים ומשפחה שתומכים בך. העזרה לא תגיע מהפורום הזה או כל פורום אחר!
בהצלחה ותרגיש טוב!!
תשמע לי טוב, תשיג עזרה מקצועית כדי לעבור את התקופה השחורה שאתה נמצא בה כרגע.
פסיכולוגים די טובים בזה ואם לא יעזור,גם לא יזיק!
אל תשאר הרבה לבד.תקיף את עצמך בחברים ומשפחה שתומכים בך. העזרה לא תגיע מהפורום הזה או כל פורום אחר!
בהצלחה ותרגיש טוב!!
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
-
zweiss
- תותח על

- MEGA SPORT
- חבר פורום

דני זה אומנם לא המקום הנכון אבל מצד שני עם לא הייתי רושם כאן את הדברים האלה אז החברים פה לא היו יודעים בכלל את המצב האמיתי שלי לצערי אני חי בבית הזה הרבה שנים יש לי עווד 5 אחים שהפכו בשנתיים האחרונות לאוייבים גדולים שלי וזה לאחר שרק לפני כמה שנים הם היו בסיכסוך גדול ומתמשך אם אבא שלי !!!damlev @ 22/2/2012, 10:44 כתב: מגה היקר.כולנו נשמח לעזור לך אבל פורומים באינטרנט לא המקום לזה.
היו תקופות שהם דרשו מאבא שלי בכוח שיעשה צוואה על שמם עבור כול הרכוש והבית ליום שאחרי מותו !
אני בחיים שלי אפילו לא העזתי לחשוב על הסיטואציה הנוראית הזאת וברגע שלא התערבתי במחלוקת הזאת הפכתי לאוייב גדול שלהם במשך תקופה ארוכה האחים שלי הפעילו לחץ כבד על אבא שלי לפעול נגדי בהליכים משפטיים כדי להעיף אותי מהבית לצערי אני נפלתי קורבן למשפחה אלימה מאוד ! השתדלתי תמיד ליישר קו אם המשפחה שלי גם בימים שהם השפילו אותי רק כדי להתרכז בתחביב היחיד שנשאר לי בחיים שידורי לווין !!!
עשיתי כמיטב יכולתי לעזור ולתרום לבית השקעתי עד היום למעלה מ-80 אלף שקל עבור ציוד לוויני לבית שלי !
ובסוף יוצא שבגלל החלטה אומללה ולא מוצדקת של בית המשפט אני מורחק מהבית שלי נראה לך הגיוני ?
אם המשטרה או בית המשפט היו מאשימים אותי בעבירות פליליות זה היה נגמר בעונש גדול וקבוע של כלא !
אני היום נמצא בפרשת דרכים למקרה החמור הזה יהיו השלכות חמורות מאוד בעתיד על כול המשפחה שלי !
קשה מאוד להתמודד לאורך זמן אם סיטואציה קשה ונוראית כזו ולצערי בדרך כלל 70% מהמקרים האלה נגמרים באסון נוראי !
- MEGA SPORT
- חבר פורום