מה דעתכם על המבצע של הבוקר ,שדרג חינם ללא כל התחייבות ל20 מגה? http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx
כמו שאני עושה איתם עסקים,הם לא מסוגלים לתת 20 מגה למרות התשתית של הNGN
אולי 10-15 מגה,טוב חינם לא תיקחו
סיבה- למהירות 20 מגה ומעלה צריך נתב VDSL שלא ניתן לקחת אותו בהשאלה אלא רק בחיוב זיכוי או בקנייה במחיר מופקע.
כיום אני על 20 מגה לחצי שנה ראשונה באותו מחיר וגולש על 15 בגלל שלא לקחתי את הנתב והתחייבתי לשנתיים, הם מתקשרים אליי ושואלים למה אני לא לוקח את הנתב ואני טוען שאני לא מעוניין להתחייב, שלחתי מכתב בנושא גם לפניות הציבור.
לדעתי זה קצת נוגד את החוק...
כי הם אמורים לספק לי שירות 20 מגה ובלי התחייבות, עכשיו לא משנה איך הם מייצרים התחייבות זוהי התחייבות.
מה שיותר מצחיק שהם ממליצים לי לחזור ל15 מגה ופה אין שום מבצע (110 ש"ח בחודש) אז אמרתי שאני לא מסכים.
דבר נוסף בדקתי לגבי נתב או מודם בלבד VDSL בשוק החופשי. ניתן למצו ב300 שקל ורק בחול ובזק בכלל לא תומכת בו ואפילו לא אומרת לי את ההגדרות שלה. כך שגם אם הנתב תומך אני לא יכול לנחש אילו הגדרות לרשום.
זה בדיוק כמו פעם בחברות סלולר שלא היה ניתן לבוא עם מכשיר חיצוני ולקנות רק סים.
עדכון קטן לגבי בזק ממקורות יודעי דבר
בזק יש בעיה לתת שירות 20 מגה תחת adsl ומכאן הצורך לשדרג ל vdsl. פשוט מערכת של בזק לא מתאימה למהירות 20 עם המודם הישן
15 מגה תחת adsl הוא בעצם קצה היכולת של בזק על הכרטיס של adsl,
Vdsl הוא ההתחלה של המהירות ולכן צפויים בעיות למי שיש מודם adsl 15 מגה ואלו עם המודם המתקדם
אין בעיות כלל.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
prince_amir @ 15/2/2012, 19:44 כתב:
עדכון קטן לגבי בזק ממקורות יודעי דבר
בזק יש בעיה לתת שירות 20 מגה תחת adsl ומכאן הצורך לשדרג ל vdsl. פשוט מערכת של בזק לא מתאימה למהירות 20 עם המודם הישן
15 מגה תחת adsl הוא בעצם קצה היכולת של בזק על הכרטיס של adsl,
Vdsl הוא ההתחלה של המהירות ולכן צפויים בעיות למי שיש מודם adsl 15 מגה ואלו עם המודם המתקדם
אין בעיות כלל.
לגבי הבעיות שאתה אומר....
הנתבים של ה-VDSL שיש לבזק הם אינם עומדים בעומס ויש מלא ניתוקים במיוחד בNETGEAR!
מה שכן אומרים שעוזר זה להשתמש בנתב של בזק כמודם בלבד ולהשתמש בנתב חיצוני, מה שכן זה מייקר את העלויות ולא שווה את ההשקעה. מקווה שחברת החשמל תביא פתרונות סימטריים לתחום!