מתלבט אם להתקין צלחת בבית חדש
-
גלעד123
- חבר פורום

שלום
בניתי בית ואני מתלבט אם להתקין צלחת לווין או ללכת על הוט.
עשיתי חשבון שממילא אני משלם לטלפון ולאינטרנט בערך 250 ש"ח לחודש כיום (בנדל של 013 וגם קו טלפון של 013 עם תשתית של בזק).
התוספת שאדרש לשלם להוט כדי לקבל גם את מה שיש לי היום (אינטרנט וטלפון) וגם להוסיף על זה את הטלויזיה הוא בערך 100 ש"ח לחודש (בחבילת הטריפל). כלומר אם אלך על אופציה של לווין אוכל לחסוך לכל היותר את ה100 ש"ח הללו לחודש.
התקנה של צלחת לווין + ממירים תעלה בערך 3500 ש"ח לפי מה שבררתי, ואם עושים חבילה של ערוצים עם המפתח דרך חיבור אינטרנט אז זה עוד כמה מאות שקלים לשנה. כלומר יקח לי כמה שנים להחזיר את הסכום הזה עם חסכון של ה100 ש"ח שתארתי למעלה.
בבית שאני מתכנן יהיו יחידות להשכרה. אולי זה גם שיקול. אולי אוכל להציע את השרותי לווין גם למי שישכור את היחידה בתוספת תשלום צנועה, אבל מצד שני אוכל לעשות אותו דבר אולי עם הטלויזיה של הוט. למרות שעם הוט זה יהיה יותר קשה לשכנע דיירים להשתמש בשרותים שלי כי אם אני הייתי דייר הייתי מעדיף גם כן לשלב את הטלפון והאינטרנט שלי ישירות דרך הוט ואולי לחסוך ככה קצת.
כבר רציתי להתקין צלחת אבל מה שגרם לי לחשוב על כל הסיפור מחדש הוא פוסט של הבחור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt161092.% ... 7%99%D7%9D
בקיצור, אשמח לדעת מה חושבים מומחים ומנוסים ממני, מה דעתכם?
תודה
בניתי בית ואני מתלבט אם להתקין צלחת לווין או ללכת על הוט.
עשיתי חשבון שממילא אני משלם לטלפון ולאינטרנט בערך 250 ש"ח לחודש כיום (בנדל של 013 וגם קו טלפון של 013 עם תשתית של בזק).
התוספת שאדרש לשלם להוט כדי לקבל גם את מה שיש לי היום (אינטרנט וטלפון) וגם להוסיף על זה את הטלויזיה הוא בערך 100 ש"ח לחודש (בחבילת הטריפל). כלומר אם אלך על אופציה של לווין אוכל לחסוך לכל היותר את ה100 ש"ח הללו לחודש.
התקנה של צלחת לווין + ממירים תעלה בערך 3500 ש"ח לפי מה שבררתי, ואם עושים חבילה של ערוצים עם המפתח דרך חיבור אינטרנט אז זה עוד כמה מאות שקלים לשנה. כלומר יקח לי כמה שנים להחזיר את הסכום הזה עם חסכון של ה100 ש"ח שתארתי למעלה.
בבית שאני מתכנן יהיו יחידות להשכרה. אולי זה גם שיקול. אולי אוכל להציע את השרותי לווין גם למי שישכור את היחידה בתוספת תשלום צנועה, אבל מצד שני אוכל לעשות אותו דבר אולי עם הטלויזיה של הוט. למרות שעם הוט זה יהיה יותר קשה לשכנע דיירים להשתמש בשרותים שלי כי אם אני הייתי דייר הייתי מעדיף גם כן לשלב את הטלפון והאינטרנט שלי ישירות דרך הוט ואולי לחסוך ככה קצת.
כבר רציתי להתקין צלחת אבל מה שגרם לי לחשוב על כל הסיפור מחדש הוא פוסט של הבחור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt161092.% ... 7%99%D7%9D
בקיצור, אשמח לדעת מה חושבים מומחים ומנוסים ממני, מה דעתכם?
תודה
-
nati777
- תותח על

-
syaros
- תותח על

תוספת של 100 ש"ח לחודש זה באמת כלום כסף. אתה גם תקבל את כל הציוד בחינם וגם אין התקנה. וגם השרות בחינם. תמיד!
בכל זאת, יש לשקול את הדברים הבאים:
1. אם אתה מתקין לבד - זה עולה לך הרבה יותר זול.
2. אם הצלחת להתקין לבד - אז לא תצטרך לשלם עבור השרות. אם יהיו בעיות, תוכל לפתור אותן לבד.
3. האם התכנים של HOT מספקים אותך? רמז: בלוויין יש המון תכנים איכותיים.
אם שלושת הדברים הנ"ל לא שינו את דעתך, אז HOT זה בחירה טובה בשבילך.
בכל זאת, יש לשקול את הדברים הבאים:
1. אם אתה מתקין לבד - זה עולה לך הרבה יותר זול.
2. אם הצלחת להתקין לבד - אז לא תצטרך לשלם עבור השרות. אם יהיו בעיות, תוכל לפתור אותן לבד.
3. האם התכנים של HOT מספקים אותך? רמז: בלוויין יש המון תכנים איכותיים.
אם שלושת הדברים הנ"ל לא שינו את דעתך, אז HOT זה בחירה טובה בשבילך.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
-
prince_amir
- תותח על

-
צור .א
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

כל הסיפור של הוט לי באופן כללי לא משתלם, היום הוט נותנים לך גם אינטרט 2.5+ספק+טלפון+300 דקות ב 107 שקל לחודש, מדוע לשלם 329 לחודש ?
דבר שני כל הפנטזיה של 100 מגה היא בדיחה, הרשת של הוט בהחלט טובה ( דוקקיס ) אבל בפועל המערכת לא עובדת בשיא הכוח ולכן עם השכן שלך מוריד סרט, תשכח בכלל מלקבל בקושי 1.5 מגה העלאה, גם לבזק יש אותה בעיה עם ה100 מגה קו, רק עם אתה קרוב למרכזיה תוכל לקבל אחרת אתה יכול לקבל רק 60 וזה רק מובטח.
היתרון היחידי יהיה שבזק תתחיל בקרוב את הניסוי של הסיבים אופטים בפתח תקווה והלקוחות בניסוי יקבלו 200 מגה.
אז זה מובטח.
דבר שני כל הפנטזיה של 100 מגה היא בדיחה, הרשת של הוט בהחלט טובה ( דוקקיס ) אבל בפועל המערכת לא עובדת בשיא הכוח ולכן עם השכן שלך מוריד סרט, תשכח בכלל מלקבל בקושי 1.5 מגה העלאה, גם לבזק יש אותה בעיה עם ה100 מגה קו, רק עם אתה קרוב למרכזיה תוכל לקבל אחרת אתה יכול לקבל רק 60 וזה רק מובטח.
היתרון היחידי יהיה שבזק תתחיל בקרוב את הניסוי של הסיבים אופטים בפתח תקווה והלקוחות בניסוי יקבלו 200 מגה.
אז זה מובטח.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

-
drsignal
- תותח על

בעקרון זה לא עניין של זול יותר ,
בעקרון אצל רוב האנשים פה זה התחיל כי זה זול יותר מכבלים\לווין של החברה הישראלית "כן "
לחלק פה יש כרטיסי מנוי לחבילות יקרות יותר מ "כן" (התוכן עצמו מקודד ועולה כסף מערכת לקליטת לווינים רגילה תפתח רק ערוצים חופשיים )
לחלק פה יש מנויים לחבילות מבוקשות באירופה , וכן תוכן איכותי בהתאם
מערכת של צלחת + ממיר + חיבור נוסף , תעלה כנראה סביב 3K¤ ~
מערכת זו לקליטה ערוצים חופשיים (ללא מנוי חוקי כלשהו לחבילת תוכן)
בסכום קרוב , תוכל לצפות בחבילות תוכן סגורות בצורה בלתי לגאלית = באמצעות "שיתוף"
זה מחיר של מערכת פחות או יותר +-
בכל זאת יש פה בפורום אנשים שהם בעלי כרטיסים חוקיים (כמה אלפי שקלים בשנה מנוי חוקי לחבילות תוכן בצורה לגאלית)
זה תלוי בך כאדם מה מעניין אותך
אני אישית התקנתי בעצמי במחירי עלות צלחות ממירים ועשיתי הכל בעצמי וזה משתלם לי
יש אנשים שרוצים לראות ערוצי חדשות מכל העולם ולא מעניין אותם חברות כבלים\ לווין הם רוצים שליטה "בידיים" שלהם
מה שמומלץ לרוב האנשים זה מערכת יחסית בסיסית + תוספת של "שיתוף" כך הם יכולים בצורה זולה לראות את רוב חבילות התוכן על ידי מנוי לשרת ובו כרטיסי מנוי (בצורה בלתי חוקית לראות את רוב חבילות התוכן באירופה)
ואז ניתן לקבל ערוצי ילדים\סרטים\סדרות\חדשות בעצם מה לא
בעקרון מה שבלתי לגאלי פה זה שרת שפותח חבילות שיתוף (שיתוף למרות שבלתי לגאלי עולה כסף בשנה -כמה מאות שקלים לא נורא)
ועם זאת מצליח לפתוח חבילות יקרות באירופה במחיר מגוכך של כמה מאות שקלים(לשנה) , אתה יכול לצפות בחבילות תוכן שעולות לאזרח אירופה 80 אירו בחודש
יש כמה בעיות מינוריות ששיתוף לא תמיד יציב הוא תלוי חיבור לאינטרנט בנוסף למערכת לווינים קיימת
ותלוי בזמן תגובה אם זאת זה הדבר לאדם "רגיל" שרק רוצה תוכן סדרות\סרטים ובזול יחסית
בעקרון אצל רוב האנשים פה זה התחיל כי זה זול יותר מכבלים\לווין של החברה הישראלית "כן "
לחלק פה יש כרטיסי מנוי לחבילות יקרות יותר מ "כן" (התוכן עצמו מקודד ועולה כסף מערכת לקליטת לווינים רגילה תפתח רק ערוצים חופשיים )
לחלק פה יש מנויים לחבילות מבוקשות באירופה , וכן תוכן איכותי בהתאם
מערכת של צלחת + ממיר + חיבור נוסף , תעלה כנראה סביב 3K¤ ~
מערכת זו לקליטה ערוצים חופשיים (ללא מנוי חוקי כלשהו לחבילת תוכן)
בסכום קרוב , תוכל לצפות בחבילות תוכן סגורות בצורה בלתי לגאלית = באמצעות "שיתוף"
זה מחיר של מערכת פחות או יותר +-
בכל זאת יש פה בפורום אנשים שהם בעלי כרטיסים חוקיים (כמה אלפי שקלים בשנה מנוי חוקי לחבילות תוכן בצורה לגאלית)
זה תלוי בך כאדם מה מעניין אותך
אני אישית התקנתי בעצמי במחירי עלות צלחות ממירים ועשיתי הכל בעצמי וזה משתלם לי
יש אנשים שרוצים לראות ערוצי חדשות מכל העולם ולא מעניין אותם חברות כבלים\ לווין הם רוצים שליטה "בידיים" שלהם
מה שמומלץ לרוב האנשים זה מערכת יחסית בסיסית + תוספת של "שיתוף" כך הם יכולים בצורה זולה לראות את רוב חבילות התוכן על ידי מנוי לשרת ובו כרטיסי מנוי (בצורה בלתי חוקית לראות את רוב חבילות התוכן באירופה)
ואז ניתן לקבל ערוצי ילדים\סרטים\סדרות\חדשות בעצם מה לא
בעקרון מה שבלתי לגאלי פה זה שרת שפותח חבילות שיתוף (שיתוף למרות שבלתי לגאלי עולה כסף בשנה -כמה מאות שקלים לא נורא)
ועם זאת מצליח לפתוח חבילות יקרות באירופה במחיר מגוכך של כמה מאות שקלים(לשנה) , אתה יכול לצפות בחבילות תוכן שעולות לאזרח אירופה 80 אירו בחודש
יש כמה בעיות מינוריות ששיתוף לא תמיד יציב הוא תלוי חיבור לאינטרנט בנוסף למערכת לווינים קיימת
ותלוי בזמן תגובה אם זאת זה הדבר לאדם "רגיל" שרק רוצה תוכן סדרות\סרטים ובזול יחסית
-
vladimir97
- תותח על

אולי דעתי לא תהיה מקובלת על חלק מהאנשים אבל אני סבור שחיבור לוויני זה בשביל חובבים שאוהבים להתעסק בזה ורוצים להתעסק בזה ומי שרואה סתם לצפות בטלויזיה ובשניה שמשהו לא עובד הדבר היחידי שהוא מוכן לעשות זה להרים טלפון ולצעוק, מוטב שיהיה לקוח "כן" או "חם".
אצלי יש לווינים כי זה עניין אותי וכי אני איש טכני ואם יש לי בעיות טכניות אני יכול להתגבר עליהן.
אצלי יש לווינים כי זה עניין אותי וכי אני איש טכני ואם יש לי בעיות טכניות אני יכול להתגבר עליהן.
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E