לפני שאני נכנס להוצאות מיותרות וכאבי ראש אשמח לעזר

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Ruslan
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Ruslan »

שלום לכל חברי הפורום.
אני חדש בפורום וגם בתחום הלווינים. כך לפני שאני נכנס להוצאה כלשהי אשמח לקבל קצת עזרה והכוונה לצרכים שלי.
לפני שאני אתחיל, אני רוצה להגיד שיש כאן קהילה מצויינת שעוזרת לאנשים חדשים להיכנס לתחום הרבה יותר חלק! כל הכבוד חבר'ה תמשיכו בדרך הנכונה :) עכשיו נעבור לחפירות.

אני מעל 10 שנים בתחום המחשבים וגם מעל לשנתיים בתחום הלינוקס כך שהתוכנות מבוססות לינוקס לא מפחידות אותי :P

לאחר קריאה של מספר ימים בפורמים בארץ ובחול הגעתי לכמה מסקנות.

1. אני צריך לרכוש 2 צלחות של 1.2 מטר כידי לקלוט את הלוויינים הבאים: ניילסט,עמוד,הוטבירד ואולי עוד אחד. בלוויין השני את היורברד 9E
2.5 יחידות LNB בעלי 4 כניסות
3. דייסק 1:8 3 יחידות
4. 3 ממירים HD טובים
5. כבל R6 תקני להתקנה.

רוב הערוצים שמעניינים אותי הם בשפה הרוסית,אנגלית ועברית.
בחרתי כבר חבילת שיתוף מצוינת שאתה אני יקבל את כל החבילות הרוסיות הטובות שיש (רדוגה,פלטפורמה ואחרים).

עכשיו לשאלות.
1 איך הצלחות של JAKSON? או החברה השנייה (שחכתי את השם של היצרן) שגם טלראן מוכרים?
2 באת רכישת LNB וגם דייסק על מה צריך לשים לב ומה מומלץ?
3. הממירים. אוי כאן קבלתי באמת כאבי ראש מכל החברות שיש בשוק הזה.
מה שחשוב לי בממיר הוא שיעבוד מהר וטוב,בלי כאבי ראש מיותרים. הכוונה שיהיה קל ונוח למשתמש פשוט(להורים,ילדים) שיתמוך כמובן בכתוביות בעברית,MGCAMD וכל שאר הדברים החדשים שיש היום בשוק. הממירים צריך להיות HD כמובן ולתמוך בשיתוף.
לאחר חפירות ברשת הגעתי למספר ממירים שממליצים אותם בהרבה מקומות. אשמח לדעת מה לדעתם הכי טוב ונוח יהיה לצרכים שלי.
1. Drembox 800 HD SE הסיני (דרך רגב מה ההבדל בין הסיני לקוריאני?)
2. Drembox 500 HD מקורי
3. VU+ (לא יודע איזה דגם בדיוק)
4.איך ממירים של visionet דגם האמר או נינג'ה החדש שלהם?
אני הולך לרכוש 3 ממירים.

** כל הציוד מלבד הממירים יקנו דרך טלראן עקב מחיר מיוד מאוד לכן אשמח להמלצות מהציוד שהם מוכרים.

תודה מראש לכל העוזרים.
סמל אישי של משתמש
ramimz
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ramimz »

שאלה בדיוק לפורום "שאלות של מתחילים"

למה שלא תשאל שם ?
אחת התמונות היפות ביותר שצילמתי
DM800se Clone - Amazing unit
צלחת 1מ' 5E, 4W, 7W
צלחת 1מ' 26E, 19E, 16E, 13E, 7E
Ruslan
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Ruslan »

ramimz @ 30/1/2012, 23:16 כתב: שאלה בדיוק לפורום "שאלות של מתחילים"

למה שלא תשאל שם ?
אהלן, אם מנהל הפורום חושב לנכון שיש להעביר את הנושא לפורום של "שאלות של מתחילים" אז בכיף. אין לי בעיה איפה יהיה הנושא. אני פרסמתי כאן, בגלל שהבנתי שעברתי את השאלות של "מאיפה מתחילים" אני רק מבקש עזרה בנוגע לבחירת ציוד נכון לצרכים שלי.

בכל מקרה אשמח לעזרה חבר'ה...

המשך יום טוב לכולם :)
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

Ruslan @ 31/1/2012, 08:37 כתב: אהלן, אם מנהל הפורום חושב לנכון שיש להעביר את הנושא לפורום של "שאלות של מתחילים" אז בכיף. אין לי בעיה איפה יהיה הנושא. אני פרסמתי כאן, בגלל שהבנתי שעברתי את השאלות של "מאיפה מתחילים" אני רק מבקש עזרה בנוגע לבחירת ציוד נכון לצרכים שלי.

בכל מקרה אשמח לעזרה חבר'ה...

המשך יום טוב לכולם :)
עם יש לך כלכך הרבה ידע בתחום כולל לינוקס, מציע לך להתרכז בתחום מאוד קשה שנקרא קריאה.
כן אני יודע שקשה לקרוא ולמצוא פוסטים ישנים וכולנו רוצים לקבל את הכל על מגש של כסף

תנסה, אולי תצליח.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
Ruslan
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Ruslan »

א. בשום מקום לא רשמתי שיש לי הרבה ידע בלינוקס. רשמתי שאני מכיר את המערכת הפעלה ולא מפחדת לעבוד איתה.
לגבי החיפוש. עשיתי את זה ואני קורה כבר כמעט שבוע בפורמים בארץ ובחול. אבל אין יותר טוב מאשר לקבל תשובות מאנשים שיש להם אחד המכשירים שאני מתעניין ובעלי צריכים דומים לשלי.

תאמין לי שאם הייתי מוצא תשובות שמספקות אותי לא הייתי פותח את התרד הזה ומבקש עזרה. ובטוח שאני לא מחפש שום דבר לע "מגש כסף"
עשיתי את כל החקר שאפשר ולכן גם רשמתי איזה מוצרים יכולים לתת לי מענה. השאלה היא מה עדיף לצרכים שלי זה הכל.

בכל מקרה, אני רואה שאנשים כאן לא כאלו שמעוניינים לעזור לאנשים שמתחילים את דרכם אז צער לי על כך ומבחנתי אפשר לסגור או לנעול את התרד. אני לא רואה שאני אקבל כאן עזרה באמת.

תודה.
unzi200888
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי unzi200888 »

Ruslan

שלחתי לך משהו בהודעה פרטית.
אתה מוזמן לבדוק! :)
שלח תגובה