חיבור כמה ממירים לצלחת יס
-
aviram20
- חבר פורום

שלום! אני חדש פה בפורום אז אם עברתי על חוקים מתנצל מראש!
יש לי בעיה, יש לי צלחת לווין של יס בבסיס בצבא כשמהצלחת יוצא מפצל של 3.
הראשון למועדון.
השני מתפצל לשניים נוספים והולך לשני חדרים.
והשלישי הוא עם מאריך לעוד חדר רחוק נוסף שהכבל בערך 70 מטר.
אני רציתי לשים היכן שהמאריך בשלישי מפצל לשניים (כמו כשני) ולהביא לחדר שלי עוד נקודה.
לפני שנגעתי הכל עבד פיקס. אבל ניתקתי את המאריך! חיברתי את המפצל שלי בתדר של 2400 וזה לא עובד בכל הטלויזיות.
גם לאחר שהחזרתי את המאריך הטלויזיות לא עובדות!
אני משער שזה קשור לתדרים של המפצלים.
התדר של המפצל הראשון הוא 2500Mhz
התדר של המפצל השני הוא 1020Mhz
והתדר של המפצל ששמתי הוא 2400 Mhz
מה יכולה להיות הבעיה פה? ניסיתי להחליף בין מפצלים לחדש את החיבורים אבל הכל מחובר חזק!!
אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.
אני צירפתי תמונה
יש לי בעיה, יש לי צלחת לווין של יס בבסיס בצבא כשמהצלחת יוצא מפצל של 3.
הראשון למועדון.
השני מתפצל לשניים נוספים והולך לשני חדרים.
והשלישי הוא עם מאריך לעוד חדר רחוק נוסף שהכבל בערך 70 מטר.
אני רציתי לשים היכן שהמאריך בשלישי מפצל לשניים (כמו כשני) ולהביא לחדר שלי עוד נקודה.
לפני שנגעתי הכל עבד פיקס. אבל ניתקתי את המאריך! חיברתי את המפצל שלי בתדר של 2400 וזה לא עובד בכל הטלויזיות.
גם לאחר שהחזרתי את המאריך הטלויזיות לא עובדות!
אני משער שזה קשור לתדרים של המפצלים.
התדר של המפצל הראשון הוא 2500Mhz
התדר של המפצל השני הוא 1020Mhz
והתדר של המפצל ששמתי הוא 2400 Mhz
מה יכולה להיות הבעיה פה? ניסיתי להחליף בין מפצלים לחדש את החיבורים אבל הכל מחובר חזק!!
אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.
אני צירפתי תמונה
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
צור .א
- תותח על

-
aviram20
- חבר פורום

-
aviram20
- חבר פורום

עד לפני יום הכל עבד טוב מאוד עם המפצל של ה-1000... יש לו יכולת העברה של LNB.
רק פירקתי את המאריך, חיברתי עוד מפצל של 2400 והכל התרסק.. אף ממיר לא עובד יותר מאז... גם כשהחזרתי הכל לקדמותו עדיין לא עבד שום ממיר.. משהו מאוד מוזר קרה.
אני לא הכי מבין אבל יכול להיות שנשרף מפצל כלשהו? או משהו בסגנון?
תודה לעוזרים!!
רק פירקתי את המאריך, חיברתי עוד מפצל של 2400 והכל התרסק.. אף ממיר לא עובד יותר מאז... גם כשהחזרתי הכל לקדמותו עדיין לא עבד שום ממיר.. משהו מאוד מוזר קרה.
אני לא הכי מבין אבל יכול להיות שנשרף מפצל כלשהו? או משהו בסגנון?
תודה לעוזרים!!
- oriel
- תותח על

-
aviram20
- חבר פורום

- eli.racheli
- תותח על

- yossid
- תותח על

-
aviram20
- חבר פורום

חברה חייב עזרה!
ניסיתי הכל אני כבר אובד עצות.
בתחילה הכל עבד פיקס... וכשחיברתי מפצל של 2400 במקום המאריך על פי התמונה הכל הפסיק לעבוד. כשהחזרתי לקדמותו עדיין לא עבד וכבר ניסיתי הכל.. לחליף מפצלים לחדשים, לבודד רכיבים. חיברתי את הצלחת ישירות לטלויזיה עם ממיר ועדיין לא עובד...
יש דבר כזה שנשרפה הצלחת?! אני כבר לא יודע מה לחשוב, חייב עזרה דחוף! אולי אין לי מתח LNB לא מבין בזה עד הסוף, ואם אין מתח אז איך אני מסדר את זה... קיצר צריך מישהו מבין שיעזור לי בסיפור הזה... חשוב לומר שאני לא יכול להזמין טכנאי כי זה צלחת בצבא...
בתחילה הכל עבד פיקס... וכשחיברתי מפצל של 2400 במקום המאריך על פי התמונה הכל הפסיק לעבוד. כשהחזרתי לקדמותו עדיין לא עבד וכבר ניסיתי הכל.. לחליף מפצלים לחדשים, לבודד רכיבים. חיברתי את הצלחת ישירות לטלויזיה עם ממיר ועדיין לא עובד...
יש דבר כזה שנשרפה הצלחת?! אני כבר לא יודע מה לחשוב, חייב עזרה דחוף! אולי אין לי מתח LNB לא מבין בזה עד הסוף, ואם אין מתח אז איך אני מסדר את זה... קיצר צריך מישהו מבין שיעזור לי בסיפור הזה... חשוב לומר שאני לא יכול להזמין טכנאי כי זה צלחת בצבא...
-
aviram20
- חבר פורום

חברה חייב עזרה!
- eli.racheli
- תותח על

- oriel
- תותח על

-
aviram20
- חבר פורום

-
zweiss
- תותח על

-
aviram20