ערוץ ZOAL הסודני החל לשדר לאחרונה מידי פעם קליפים של מוסיקה אתיופית זאת בנוסף למוסיקה הסודנית והערבית בכלל שכבר משודרת בו,דבר שכמדומני ישמח את חובבי הז'אנר הזה שנאלצים להסתפק בערוץ הרשמי המשמים של אתיופיה בערבסאט,
אז בנתיים עד שיפתח ערוץ מוסיקה אתיופית...
26E ערבסאט (באדר) תדר 12092 V 27500
סליחה שאני נכנס לדיון אבל מה עם זוגות צעירים ואנשים שנולדו כאן שירתו באופן מלא ופעיל בצ.ה.ל למדו ושילמו מכיסם לתואר ראשון בשביל להיות אנשים יותר משכילים ומקבלים בסוף כלום "גורנישט" ולא מסוגלים לחיות חיי מינימום שבמינימום
קובי הטורקי @ 22/2/2010, 16:38 כתב:
מי חובב מוסיקה אתיופית חוץ מאתיופים תגיד לי? ולהם אין שקל כדי לגמור את החודש אז אתה חושב שהם יושבים בפורום של לויינים,בכסף להתקנת צלחת הם חיים שנה שלמה ואני לא בא להעליב אותם חלילה אבל זאת המציאות במדינה הדפוקה הזאת,מביאים לך אלפים של עולים מאתיופיה ועוד כל מיני ארצות כדי למלא את האוכלוסייה כדי שבפועל נעלה על מספר הערבים בארץ כדי שבעתיד הם לא יעלו עלינו ואז לא מקבלים אותם לעבודה וזורקים אותם קיבינימט.
אתה טועה בגדול
אני התקנתי להרבה מאוד אתיופים צלחות 1.80 עוד בזמן ששידרו בשיטה
האנלוגית ( הם עברו לדיגיטל לפני ערוץ 1 של ישראל )
לפני שבכלל חשבת על צלחת לווין משלך ובלי נימה של זילזול כלפיך
ויש הרבה מאוד אנשים שרוצים ליראות ערוצים מארץ מוצאם
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
ערוץ חדש החל לשדר בעיקר (אבל לא רק) קליפים של מוסיקה אתיופית,סודנית,ומצרית טובה (המדינות השוכנות לאורך נהר הנילוס) הערוץ נקרא MANGO TV והוא משדר בלווין BADR 26E בתדר 12092 V 27500